Şimdi Ara

Casper CGA Notebook %100 Aluminyum Kasa 699TL - Teknosa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu yoruma gülüyorum hakikatten. Adamlar 2013 model işlemci yapmış TIKIR TIKIR hızlı ve stabil çalışıyor. sen fi tarihinden kalma teknoloji koymuşlar diyosun..bilmeden kullanmadan yorum yapmayın ya.. 1 haftadır kullanıyorum .. maşallah canavar gibi....
  • Şu anda aynı boyutlarda piyasada bundan ucuz bir alternatif var mı? Enpara ile 600 e geliyor eğer ayın 15ine kadar kampanya devam ederse alacağım bir tane

Edit: kliksada 600 e geliyor ama teknosada 719 tl + 50 hediye çeki + 100 enpara ile 620 + 50 tl çek kazanarak alabiliyoruz şu an. çek ile de çanta mouse falan alınır güzel olur. inşallah 15 ine kadar devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 7 Kasım 2013; 22:53:50 >
  • Artıları:

1-Alüminyum kasa
    2-Ekran Boyutu
    3-Yerli Firma
    4-W8 Lisans

Enparayla cihaz 600 e gelcek kesinlikle tercih edilir...
    Sağa sola kulak asman alın üzmez sizi...
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Gerceten guzel bir notebook .. gerccekten hizli ve sorunsuz.. kullanmadan yorum.yapanları gercekten anlayamiyorum... insanlari yanlis yonlendiriyorlar.tamam oyun yada grafik gibi islemlere uyugun degil. E dedikama Ofis icin uygun diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu canlandırdım. Millet birbirine girdi. Vicdan azabı duyuyorum.
  • bundan 3-4 sene önce yegenıme dogum günu hediyesi olarak 400liraya aldıgım netbookun bi gömlek üstu,

ve bundan 3 SENE ÖNCE aynı fiyata benzer donanıma sahip 3g'li,1080p video oynatabilen,yanında harici cd yazıcı gibi hediyeleri olan hp dm1'in satıldıgı bi ortamda bu saçma pc'nin sıcak fırsatlarda işi ne?
    http://forum.donanimhaber.com/m_37207371/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_42523379/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_43771253/tm.htm

bakın 3sene önceki donanım arkadaş,bu pc bildigin çöp...300liraya tablet pc alın daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

ben bu yoruma gülüyorum hakikatten. Adamlar 2013 model işlemci yapmış TIKIR TIKIR hızlı ve stabil çalışıyor. sen fi tarihinden kalma teknoloji koymuşlar diyosun..bilmeden kullanmadan yorum yapmayın ya.. 1 haftadır kullanıyorum .. maşallah canavar gibi....

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Celeron+847+%40+1.10GHz

2013 model işlemcinin benchmark test sonuçları :)

insanları böyle dandik markalara yönlendiripte paralarına yazık etmeyin boş yere bu bilgisayarı en fazla 1 sene kullanırsınız ki belli bile olmaz ondan sonra format üzerine format harddisk modelini bulamadım netten o yüzden bir şey diyemicem fakat 5400 Rpm belli ki yüksek performans beklememeniz gerek . Yazdıklarımı başka bir yerinden anlayan arkadaşlar doğru düzgün tekrar okusunlar.

0 düşünenler için 600 tl gelicek ise alsınlar portatif taşırsınız. ama 600 tl 2. el daha iyi cihazlar alabilirsiniz

Performans-Teknik destek konusunda çok sıkıntı yaşarsını
    z.

Hayatında komşu eş dost akrabasının bilgisayarını tamir etmeye çalışan insanlar burda gelipte teknisyen kesilmesine gerek yok :) bir çok sitede cv'im mevcut nerde çalıştığımda belli boşu boşuna kendinizi yormayın

• çöp möp diye direk yaftalayanlar bi kez olsun kullanmışlarmı Casper ? ben kullanıyorum çokta memnunum, bırakın artık şu önyargıları,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Celeron+847+%40+1.10GHz

2013 model işlemcinin benchmark test sonuçları :)

insanları böyle dandik markalara yönlendiripte paralarına yazık etmeyin boş yere bu bilgisayarı en fazla 1 sene kullanırsınız ki belli bile olmaz ondan sonra format üzerine format harddisk modelini bulamadım netten o yüzden bir şey diyemicem fakat 5400 Rpm belli ki yüksek performans beklememeniz gerek . Yazdıklarımı başka bir yerinden anlayan arkadaşlar doğru düzgün tekrar okusunlar.

0 düşünenler için 600 tl gelicek ise alsınlar portatif taşırsınız. ama 600 tl 2. el daha iyi cihazlar alabilirsiniz

Performans-Teknik destek konusunda çok sıkıntı yaşarsını
    z.

Hayatında komşu eş dost akrabasının bilgisayarını tamir etmeye çalışan insanlar burda gelipte teknisyen kesilmesine gerek yok :) bir çok sitede cv'im mevcut nerde çalıştığımda belli boşu boşuna kendinizi yormayın

hocam bu pc hakkında hakikaten konuşmaya degmez,sıcak fırsatlarda ne işi oldugunu bazı arkadaşların pcyi neden hararetle savundugunu,olumsuz eleştiri yapanlara neden hakaret ettiklerini anlamak güç.zaten bu pc 700den 1kuruş fazla etmez ki bir malı ederinden almak ne zaman sıcak fırsat oldu ki.

• arkadaşım kullanıyorum ve ben para verdim . kimseye saygın yoksa bana olsun . BEN PARA VERDİM .. ve sorun yaşamıyorum .......yaşamadığım bir şeyi nasıl söyleyeyim ALLAH AŞKINA söylermisin. YORUMLARIMI OKUDUYSAN basit işlemler ofis programları internet banka işlemleri gibi basit uygulamaları tıkır tıkır yapıyor. ve hızlı..... BEN KULLANIYORUM. KULLANDIĞIM CİHAZIN BİR SORUNU YOKSA NEDEN ÖNERMEYEYİM.... SÖYLERMİSİN?????????
  • İnternet ve ofis için uygundur .değerturlu krize sokar photoshopa çift tiklayin sonra kahvenizi hazirlayin anca acilir.hizli acilmasi windowsun 30 yildir geliştirilen çoksağlam bir sistem olmasindandir.cihaza mal etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enkog -- 9 Kasım 2013; 0:44:54 >
  • turkattack T kullanıcısına yanıt
    YA AFEDERSİNDE tartıştığınız konu basit bir bilgisayarmı ......yoksa 700 liraya ne alıyorsunuz anlayamıyorum.. cihazı savunmuyorum. kullanıyorum. kullanımlarımı aktarıyorum. buda kullanmayan arkadaşların yaptığı yorumlardan daha gerçek ve doğru bilgiler olduğunu düşünüyorum.
  • Yani hiçbir şeye takılmıyorum da şu steril adlı arkadaşın lu lafı komik olmuş :

harddisk modelini bulamadım netten o yüzden bir şey diyemicem fakat 5400 Rpm belli ki yüksek performans beklememeniz gerek . Diyor arkadas ama kendi sistemi olan i7 işlemcili acer makinada kac Rpm hdd var onu biliyor mu ki 700 tl lik cihazdan 7200 rpm bekliyor .

Bazı arkadaslarda photoshoptan falan bahsetmiş aslında ne kadar türk markası düşmanı olan insanlar olduğunu anlatmaya gerek yok bu ülkede
  • cihazı arkadaşım 600tl ye almış.
    dedim senin cihaz 699 dan kampanyalı satılıyor. adam 600e almış.
    yani 700 bu cihaz için düşük değil.
    bilginiz olsun.
    ayrıca sordum nasıl performansı diye yavaş dedi.
    o işlemci ile hızlı olması beklenemezdi zaten.
    bu fiyattan almayın bence bunu.
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir şey dicem size kaç yıllık bilgisayar kullanım tecrübeniz var ? ben kullanmadım şu yazdıklarım çok kısa sürede zaten başınıza gelicek çünkü işlemcinin kapasitesi belli hard disk'in durumu açık o bilgisayarda para edicek tek şey Ram'ler oda eskisi kadar para etmiyor,

Çok şiddetle savunan arkadaşlara şunu hatırlatayım savunduğunuz cihaz alienware değil altı üstü bir kaç rahat çalışıp daha sonra ısınıyor şu bu diyip şikayet edeceğiniz cihaz bu yüzden ürünü almışsınız hayırlı olsun umarım bozulmaz teknik bir sıkıntı yaşanmaz ama asıl sorunlar elinizdeki cihazı servise verdiğinizde başlayacak.

Bu yüzden tekrarlıyorum, Bu cihazı 0 alıcaklar alsın evinde kenarda kullansın 13'' ekranda zaten adam gibi oyun oynanmaz şarjıda orta ayarda 1 yada en fazla 1.5 saat film izletir size word exel şimdi iyi çalışır ama ilerde takılır :) bunun haricinde bu cihazla başka bir şey yapılmaz.

Aksini idda eden varsa buyursun teknik bilgilerle konuşalım lütfen bana gelipte bir heyecanla yok şu şöyle yok bu böyle falan demeyin yazdıklarım tecrübeyle sabitti
    r.

Cep telefonlarında bile 1.7 Ghz hıza laf yapan insanlar burada gelip 1.1 Ghz'lık berbat bir işlemciye sahip laptobu nasıl bu kadar hararetle savunuyor anlamıyorum ss alıp casper'a atıyorsunuz anlamıyorum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 9 Kasım 2013; 0:55:39 >

• İkinci el elektronik almam.Ne bilgisayar, ne telefon. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.

Bana sadece internet ve office uygulamaları için bu bilgisayardan daha performanslı ancak bu fiyat aralığında bir ürün önerebilir misiniz?

Saygılar

• onat kullanıcısına yanıt
    Çok süper harika bir cihaz diyemem ama

HB Linki

Belki piyasada daha ucuzunu bulursun üstün körü baktım ben detaylıca bakamadım ama bence F/P oranına göre Casperdan çok daha iyi

• Celeron lafını duyan konuya girip saçmalamış, arkadaşlar nede olsa overlock yapıp 4.ghz işlemciler kullanarak ego tatmin etmeye alışmış..

Buyrun burda işlemcinin performansını gösteren bir video

http://www.youtube.com/watch?v=7zpx7K_p9S0

Bence gayet güzel..Günlük kullanım için ideal mesela sadece facebook, internetten video ve haberleri takip etmek için on numara makine..Üstelik windows 8 ve alüminyum muhteşem kasa..

Casper gerçekten kötü ürünler üretiyor hemfikirim ama bence bu f/p açısından ideal...
  • Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Celeron değil işlemcinin benchmark test sonuçlarını paylaştım üstelik dünyaca kabul görülen site tarafından.
    Diğer yandan bilgisayar ilk alındığı zaman zaten hızlı olur bizde bu bilgisayarda söylediklerin yapılabilir fazlasını bekleyenler almasın diye uyarıyoruz zaten aksini idda eden yok ama sürekli konuda aynı yazılar :) videoda işlemci performansı gösterilmiyor bilgisayar performansı gösterilmeye çalışılıyor
  • Şunu belirteyim asus eePc mi dandik bir netbookum vardı kalavyesi bozuldu kullnıcı hatası dediler 350tlye aldığım netbook için 250tl istediler tabi ebaydan aldım geldi kendim taktım 24$ a

599a aldığım casper notebookumu arkadaşım balkondan düşürdü ekrana bişi olmadı ama hardisk gitti servise gönderdim hardiski değiştirip gönderdiler

Bu sebeple gözümde 1numaradır casper sırf bu yüzden hemen hemen aynı özellikde 100tl daha ucuza exper olmasına rağmen casper aldım masaüstünü tabi birazda şans işi servis olayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.