Şimdi Ara

Casper CGA Notebook %100 Aluminyum Kasa 699TL - Teknosa (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tartismaya gerek yok arkadaslar. bu bilgisayar nene veya anne bilgisayari. sadece neti acip yemek tarifi alternatif tip falan abidik gubidik seylere bakmak icin alinir. Paranizi cope atmayin yaziktir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkanıza bakmadan kaçın çok samimi söylüyorum. Bu cihazın ilk Win8 kurulumu 40 dakika sürüyor, işlemci rezalet ısınma sorunu var. Kesinlikle ve kesinlikle yaklaşmayın ben uyardım bedava verseler cidden 2 kez düşünürüm alsam mı diye.

Edit: Bu arada internet bilgisayarı da olmaz bundan, tanıdığınıza akrabanıza falan da almayın. Gidin 100-200 daha katın 1.8 ghz çift çekirdek Asus alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 9 Kasım 2013; 23:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behlül

Arkanıza bakmadan kaçın çok samimi söylüyorum. Bu cihazın ilk Win8 kurulumu 40 dakika sürüyor, işlemci rezalet ısınma sorunu var. Kesinlikle ve kesinlikle yaklaşmayın ben uyardım bedava verseler cidden 2 kez düşünürüm alsam mı diye.

Edit: Bu arada internet bilgisayarı da olmaz bundan, tanıdığınıza akrabanıza falan da almayın. Gidin 100-200 daha katın 1.8 ghz çift çekirdek Asus alın

Ah Ah daha bu yorumları çok çok okucaz bu sayfada ama işte hala şu cihazı savunan arkadaşlar var yazık günah millete öneripte paralarını çöpe attırıcaklar.
  • İşlemci puanı benim 7 yıllık emektar dell laptopumla aynı :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara anladıkları dilden konuşacaksınız arkadaşlar. Verecek cevapları olmadığı için şikayet ederler, tecrübeyle sabittir.
  • pc den cok anlamam ama sene olmuş 2013 nedir bu celeron olayı anlayamadım gitti.bu celerolar bizim zamanımızdaki celeronlardan farklımı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanadam

pc den cok anlamam ama sene olmuş 2013 nedir bu celeron olayı anlayamadım gitti.bu celerolar bizim zamanımızdaki celeronlardan farklımı ki?

Aynı. Intel üşenmedi, bantları tekrar kurdu, birebir aynı hattan üretim yapmaya devam ediyor.

Farklı. Köprünün altından çok sular aktı.

Seç beğen al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: uçanadam

pc den cok anlamam ama sene olmuş 2013 nedir bu celeron olayı anlayamadım gitti.bu celerolar bizim zamanımızdaki celeronlardan farklımı ki?

Aynı. Intel üşenmedi, bantları tekrar kurdu, birebir aynı hattan üretim yapmaya devam ediyor.

Farklı. Köprünün altından çok sular aktı.

Seç beğen al.

4-5 ay önce bayan bir komşum o zaten hiç anlamıyor.toshiba diye taksitle celeron bılgısayarı bır dunya paraya kakalamışlar.bir tanıdıgımada masa üstü vestel celeronuda sene 2004 de gene bı dunya paraya kakamışlardı.pc yeniyken bile zor acılıp kapanıyordu.aynı donem ben daha ucuza pentıum 4 topladım ve biraz destekle halen kullanılıyor.
    bu 2 tanıdıgımın ortak özelliği ise ilk başta bana geldiler.bende bir bakayım uygun fiyatlı bir şey denk gelince alalım dedim.ama bu 2 zatında kaderlerinin dışında orta özellikleri de bir o kadar bilgisizliğin dışında bir o kadarda sabırsızlık ve gidip almışlardı.
    onun için ben sormak ayıp değil sormamak ayıp diyorum.hocam acıklama için teşekkürler.hep karşılaşıyorum epey bir zamandır bilen birilerine sormak nasip olmamıştı.iyi geceler

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    bilgisayardan hiç anlamıyorum ama 12050 tane nasıl bi msj sayısı,sen resmen bilgisayarın önünde yatmışın,sen hangisini diyosan ben o bilgisayarı alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

bilgisayardan hiç anlamıyorum ama 12050 tane nasıl bi msj sayısı,sen resmen bilgisayarın önünde yatmışın,sen hangisini diyosan ben o bilgisayarı alırım

Yok artık, abartmayalım.

Bu arada ilginç istatiskler şurada mevcut. Konu dışı, sıcak fırsatlar gibi yerlerdeki mesajlar da dahil;

http://resim.donanimhaber.com/memstats.asp

Benimkiler:

quote:

Toplam 18725 mesaj atmışsınız.
    2481 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 7.55 mesaj atmışsınız.
    @11849223 ilk mesajınız, 25 Ocak 2007; tarihli, " Bilgisayar durmadan resetleniyor" başlığında.

39 kişinin blok listesindesiniz.
    Forumda en çok bloklanan 1536. kişisiniz (1536/52196)
    Forumda en çok alıntı yapılan 42. kişisiniz (42/217848)
    Forumda en çok konuya çağırılan 348. kişisiniz (348/80790)
    Forumda en çok mesajı bulunan 152. kişisiniz (152/1668073)

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

arkadaşa katılıyorum çünkü genel olarak tavsiye yorumlarında hep aynı kişiler insanları hep aynı markaya veya mağazaya yönlendiriyor.bu yüzden onların yorumlarını ciddiye almıyorum.ama sizin yorumlarınıza baktıgımda ise bir objektiflik görüyorum ve bana acıkcası diğerleri gibi birşeyler pazarlıyorsunuz havası vermiyorsunuz.bu yüzden sizi tebrik ederim.

• Peki ben bir şey sormak istiyorum.

Son 1 yıldır çeşitli bilgisayar alma girişimlerim olmuştur ama çok para veripte alamadım hiçbir zaman. Egomu tatmin etsin diye değil de iş yerinde kullandığım bilgisayar inanılmaz bir şey bana göre Her türlü özelliği mevcut 3D ekran bile.

Neyse ben kısaca sorularıma geçeyim. Evimde Samsung netbook var. 2 gb ram atom işlemci çift çekirdekli sanırsam ve 10.1" ekran var. Çözünürlüğü 1024x600 ve çok kullanışsız. Ayrıca nedense eskiden 720P videoları açarken şimdilerde açmıyor.

Bu bilgisayarım alırsam buna nazaran ofis uygulamalarında, facebook gibi sitelerden oynayacağım oyunlarda, internette gezinmede ve 720 veya daha iddialı olsun 1080p filmlerde takılma olur mu? Hdmi ile tv ye bağlasam film izlerken sorun oluşur mu? Evdeki bilgisayar kavramından beklentim sadece bunlar. Oyun candy crush saga oynuyorum face de twitter da forumda takılıyorum. Bir de yoğunlukla pdf excel dosyaları ile çalışıyorum. Ki çoğu zaman excelim hiç kapanmıyor. Hatta bilgisayarımın belki en son 1 ay önce gerçekten kapatmışımdır hep beklemede veya uykuda. Bu tarz kullanımlarda başarılı ise ben almayı düşünüyorum. Veya bu fiyatlara yakın başka taşınabilir öneriniz varsa o da olur.

İlgili ve bilgili arkadaşlarımdan desteklerini bekliyorum.

• ucandeve kullanıcısına yanıt
    Tv ye bağlanan ara kablosu kutunun içinden çıkıyor .. dEmekki sorun yok... grafik çizmeyeceksen ve extra yüklü oyun oynamayacaksan al. SENİN İSTEDİĞİN ÖZELLİKLERİ KAT VE KAT YAPAR .ayrıca stabil ve hızlı
  • 50 kere yazdım bir daha yazıyorum. ÜRÜNÜ KULLANIYORUM .Eğer internet ,ofis programları ,banka işlemleri gibi düz mantık kullanan programlar için son derece hızlı ve güzel bir cihaz .....AMA ben grafik tasarım,oyunlar ,ve yüksek program için kullanacaksanız bu bilgisayar bunları yapmaz çünkü kaldırmaz yetersizdir. basit günlük kullanacağınız stabil ,hızlı, bir cihazdır. win 8.1 yükledim oldukça iyi çalışıyor .. SAVUNMAKTAN ZİYADE KULLANANLAR YORUM YAZARSA DAHA GÜZEL VE MUTLU PAYLAŞIMLAR OLUR. AMA CİHAZI KULLANMADAN BİLMEDEN YAPILAN YORUMLAR BENCE OLDUKÇA SAÇMA VE DÜŞMANCA YAPILAN YORUMLARDIR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Rhino

quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

50 kere yazdım bir daha yazıyorum. ÜRÜNÜ KULLANIYORUM .Eğer internet ,ofis programları ,banka işlemleri gibi düz mantık kullanan programlar için son derece hızlı ve güzel bir cihaz .....AMA ben grafik tasarım,oyunlar ,ve yüksek program için kullanacaksanız bu bilgisayar bunları yapmaz çünkü kaldırmaz yetersizdir. basit günlük kullanacağınız stabil ,hızlı, bir cihazdır. win 8.1 yükledim oldukça iyi çalışıyor .. SAVUNMAKTAN ZİYADE KULLANANLAR YORUM YAZARSA DAHA GÜZEL VE MUTLU PAYLAŞIMLAR OLUR. AMA CİHAZI KULLANMADAN BİLMEDEN YAPILAN YORUMLAR BENCE OLDUKÇA SAÇMA VE DÜŞMANCA YAPILAN YORUMLARDIR...

cihazım bugün geldi de bu fan sesiyle olmaz hocam. bir çözüm üretebildiniz mi sürekli yüksek sesli fan çalışıyor güç tasarrufu modunda bile? ne yapılabilir? benimki mi sorunlu yoksa iade mi edeyim?

Malesef bendeki üründe bu şekilde. Esasında fan çok sesli değil ama sürekli çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihazın fanı yüksek ram li notebooklar gibi çalışıyor. evet .. te sorunu bu ... buda belki çözülebilir. servisi bi arasan .. çözülebilir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Rhino

quote:

Orijinalden alıntı: rendezvouss

cihazın fanı yüksek ram li notebooklar gibi çalışıyor. evet .. te sorunu bu ... buda belki çözülebilir. servisi bi arasan .. çözülebilir diye düşünüyorum..

iade ediyorum hocam, paramı sokağa harcamışım gibi geldi, 4yıllık notebook'umun bundan sessiz çalışması içime sinmedi hiç

hayırlısı olsun. hocam ne diyim. İçine sinmediyse haklısın...
  • autocad 3dmax gibi programları çalıştırır mı ? destekleyip desteklemediğine nerden bakabiliriz?

yoksa cihazdan çok fazla şey mi bekliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Joe.

autocad 3dmax gibi programları çalıştırır mı ? destekleyip desteklemediğine nerden bakabiliriz?

yoksa cihazdan çok fazla şey mi bekliyorum?

bence çok fazla beklenti içerisinde olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.