Şimdi Ara

Casper CN.TKI 620A Modeli Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu notebook'u beğendim. Fiyatıda uygun geldi. Ama casper için hiç olumlu şeyler söylemiyolar. Özelliklerine bakıyorum i7 işlemcili, 2 gb ekran kartı var, 6 gb ram'i var. Görünüşte iyi ama test etme imkanım olmadı. Isınma sorunuda varmış fakat soğutucu alırsam sorun olmaz muhtemelen. Bu PC'nin kötü yanları neler peki kullanan varsa. Alınmaya değer mi yoksa kafayı mı yedirtir ? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

• Nedense olumsuz şeyleri genelde casper kullanmayanlar söylüyo, yok çevremden duydum falan diye.. Casper kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyeyim hiç problem yaşamadım şu ana kadar. o bahsettiğin model de hem tasarım hem donanım olarak güzel. Tavsiye ederim!
  • Hocam Casper güzel takılma sen söylenenlere ben inceledim bir kaç modelini. Yalnız kesinlikle i7-640m işlemcili olanını al. Neden dersen Mobil işlemciler sıralamasında bu işlemci 8. sırada 620m den çok çok daha iyi bir işlemci hatta 720qm,740qm işlemcilerden bile daha iyi. Ben alıcaktım fakat stokta yokmuş ayın 30 unda gelecekmiş onu bekliyorum İ7-640m 2gb ati 5650ekran kartı 4gb ram 1650tl/12 taksit bilgin olsun!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.