Şimdi Ara

Casper CTA-E07-11A Update İşlemi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper CTA-E07-11A Update işlemi için yapılacak işlem sıralaması aşağıdaki gibidir.Aramızda yardıma ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim.
    Umarım faydalı olmuştur.
    Dikkat edilmesi gereken nokta indirmiş olduğunuz zip dosyasını açtıktan sonra içindeki 4 dosyası hafıza kartına kopyalamanız.
    Belirtilen 4 dosya içindeki zip dosyasını tekrardan açmayınız.

CTA-E07-11A Update İşlemi
    Recovery işlemi ile çözülemeyen problemler için offline olarak hafıza kartı ile update işlemi yapılmalıdır.
    Update işlemi sonucunda aşağıdaki problemleri çözebilirsiniz.
    1-Tabletlerin ağır çalışması 2-Tabletlerin donarak çalışması 3-Batarya sürelerinin aniden düşüp-yükselmesi 4-Dokunmatik ekranın kilitlenmesi 5-Android ekranında kalan ürünler 6-Tabletin aniden kapanması

Gereksinimler:
    1- En az 1 Gb lık m.SD kart

Upgrade İşlemi;
    1-Web sitesindeki CTA-E07-11A dosyası indirilir.(http://casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama)
    2-"CTA-E07-11A" klasöründeki 4 adet dosyayı SD kart içine kopyalanır
    3- Tablet kapatılır.
    4- Tablet kapalı konumda iken (VOLUME -) VE POWER BUTTON'A aynı anda birkaç saniye basılı tutulur.
    5- Otomatik olarak update işlemi başlayacaktır.Update işlemi sonuçlandığında tablet yeniden başlayacaktır.

• eyw. hocam tekrardan burdan teşekkür ediyim çok yardımcı oldunuz
  • s1s2s3s4 S kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.Problemin çözülmesine sevindim.
  • Ben CTA-E07-11A (Android 4.0.4) indirdim. Fakat Zip dosyasını açamadım. Ayrıca tablette sonradan taktığım bir sd kartta mevcut değil.@blackblood07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi factor712 -- 29 Temmuz 2013; 21:41:10 >
  • kardeş dosyalar oyunlar vs gidiyormu bu işlemle gidiyorsa yedeklemeyi anlatırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKafi

kardeş dosyalar oyunlar vs gidiyormu bu işlemle gidiyorsa yedeklemeyi anlatırsan sevinirim

Gidiyor.Cihaz farika ayarlarına dönüyor.
  • sd kartta dosyalar olsa bir şey olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben aldıgımdan beri hiç güncellemedim bunun faydası varmı arkadaşlar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 6 Ağustos 2013; 23:11:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

Merhaba Arkadaşlar
    Casper CTA-E07-11A Update işlemi için yapılacak işlem sıralaması aşağıdaki gibidir.Aramızda yardıma ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim.
    Umarım faydalı olmuştur.
    Dikkat edilmesi gereken nokta indirmiş olduğunuz zip dosyasını açtıktan sonra içindeki 4 dosyası hafıza kartına kopyalamanız.
    Belirtilen 4 dosya içindeki zip dosyasını tekrardan açmayınız.

CTA-E07-11A Update İşlemi
    Recovery işlemi ile çözülemeyen problemler için offline olarak hafıza kartı ile update işlemi yapılmalıdır.
    Update işlemi sonucunda aşağıdaki problemleri çözebilirsiniz.
    1-Tabletlerin ağır çalışması 2-Tabletlerin donarak çalışması 3-Batarya sürelerinin aniden düşüp-yükselmesi 4-Dokunmatik ekranın kilitlenmesi 5-Android ekranında kalan ürünler 6-Tabletin aniden kapanması

Gereksinimler:
    1- En az 1 Gb lık m.SD kart

Upgrade İşlemi;
    1-Web sitesindeki CTA-E07-11A dosyası indirilir.(http://casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama)
    2-"CTA-E07-11A" klasöründeki 4 adet dosyayı SD kart içine kopyalanır
    3- Tablet kapatılır.
    4- Tablet kapalı konumda iken (VOLUME -) VE POWER BUTTON'A aynı anda birkaç saniye basılı tutulur.
    5- Otomatik olarak update işlemi başlayacaktır.Update işlemi sonuçlandığında tablet yeniden başlayacaktır.

Hocam dosyayı bulamıyorum.Upload etmeniz mümkün mü?
    CTA-E07-11A (Android 4.0.4) casperin sitesinde yok
    Android 4.0.3 var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.