Şimdi Ara

casper cta e07 11z inceleme destek paylasim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tableti aldim ve forumda herhangi bir yerde inceleme olmadigini fark ettim ve gozlemlerimi sizlere aktarmaya karar verdim
    Eksilerinden baslarsak dokunmatik sorunu var dokundugun yerin biraz alt tarafini algiliyor ama simdi baktimki sorun bende kardesiminki duzgun calisiyor yanlis anlamayin hassasiyet tatmin edici 5 noktali dokunmatik sorunsuz ekranin lcd olmasi kotu bir kac kisi tabletten bir sey izleyemez son olarak kullanici kitlesi dusuk o yuzden root atamadim guncellemeyede rastlamadim sunucuya baglanti hatasi veriyor guncellemeleri kontrol ettirdigimde pixel kalitesi muhtesem denilebilir sensorlerde iyi yaris oyunlarindan pek haz etmem ama modern combat 4 oynadim ilk bolumde kasar gibi oldu uzulmustum acikcasi sonradan acildi gayet akici bir sekilde oyunu bitirdim root hakkinda bilgisi olan varsa bilgilerinden faydalanmak isterim sorularinizi yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler
    Edit: wifide samsung android telefonlarla hemen hemen ayni
    Pili soracak olursaniz dark avengersi (wifi) 2-3 saat oynuyorum sarj olma sureside 2 3 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaihL20 -- 8 Ağustos 2013; 9:09:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende teknosada indirimdeyken foruma yazdim almali miyim diye,şu an tabletimle yaziyorum. Teknolojik seyleri kullanmada iyiyim fakat uygulamalar hakkinda populer olanlar disinda hicbi sey bilmyorum asdfg yani ne yuklenmesi gerek o ne ise yarar gibi.

Tablette ilk dokanmatik cok iyi geldi daha dun aldik bugun iki. İlk gun dondu cok panik oldum,sonra 8saniye kapatma tusuna basili tutup kapattim. Wifi cekimi kisitli olmasi cok kotu salonda bizim modem uzaklastikca nerdeyse hic cekmiyor,dailymationda videoyu acmadi buna cok sasirdim ya,viki youtube aciyor sizdede oylemi?
    Kamera tatmin edici. Bir turlu tema bulamadim saatlerdr netteyim :(
    Tasarimi cok guzel,nette hizli dolasiyorsunuz.
    40dkk video indirdim cabuk indi.
    @kaihL20 yuklemem gereken prgramlar var mi acaba? Siz tema filan buldunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Koreli -- 24 Kasım 2013; 23:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.