Şimdi Ara

Casper Dizüstü Pcmde sıkıntı var Yardım Edinnn !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Benim Casper Nirvana NB 15.6 Dizüstü PC var Format Atmadan Önce Bi Sıkıntı Yokdu Format Atmadan Önceki Sistem Özellikleri : Win 7 64bit 8Gb Ram 2GB ekran kartı İ7 2.20 GHz Burda Bi Sıkıntı Yok Ayrıntıları En incesine kadar anlatıcam İnşallah Çözeriz Sıkıntıyı PCyi Bilgisayarcıya Götürdüm Format at dedim adam 64Bit deil 32 Bit Format Atmmıs Ve Aksam Pcye Gta 4 Yükledim Format atmadan Önce Kasmayan Çok Rahat Kaldıran Pcim Şimdi Kasıntıdan Geçilmiyor Hatta Pc kendiliğinden Kapanıyor sisteme bakdım Aşşağıda resimleri var Ekran Kartı 1GB ye Düşmüş Ekran kartı ful dolu oldugu İçinde RAM dan yemiş 8GB RAm paylaşılmış 2.48GB düşmüş format attırgım adama götürdüm bana ne dediysen onu yaptım dedi nasıl ola bilir bu yardım edermisiniz ekran kartı nasıl 2GB den 1GB ye düştü kafayı yiyicem Şimdiden Teşşekkürler
     Casper Dizüstü Pcmde sıkıntı var Yardım Edinnn !!! Casper Dizüstü Pcmde sıkıntı var Yardım Edinnn !!! Casper Dizüstü Pcmde sıkıntı var Yardım Edinnn !!!

• Yanlış bilmiyorsam 32 bitler 4 gb ram'e kadar destekliyor ama ekran kartı hakkında hakkında bir fikrim yok ne desem yalan olacak. Sana tavsiyem 64 bit bir işletim sistemi yüklemen veya yükletmen. O zaman sistem de ram eskisi olduğu gibi(8GB) olur. Öyle denemeni tavsiye ederim. Ve
  • Valla hocam Sistemini 32 bit kurmuşsun bu yüzden Ram miktarı 3 Gb 'a kadar destekler yani senin 5 gb'ın orada yatar öyle bir işine yaramaz. Ekran kartı konusunda pek bişey diyemeyeceğim ama driver'ı yüklememiş olabilir. Gerçi yüklese bile o ram miktarı ile gta 4 zor. Sistemini 64 bit yap/yaptır. Ekran kartı driver'larını tam eksiksiz yüklet. hayırlı uğurlu olsun.
  • Formati bakkala attirmayin hocam
    + format basit islemdir netten max 1 2 saate ogrenirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.