Şimdi Ara

Casper ERA bilgisayarım hakkında. [Format, güncelleme]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper ERA versiyonunu aldım. 2 3 ay önce. Format atmak istedim.

"Cd'den ön yükleme için tıklayın" dan sonra Kur dosyaları yükleniyor.

Windowsu kuracagımız sürücüleri göstermiyor. Yani "Sürücü bulunamıyor" yazıyor. Sürücülerin yerinde.

Enter'a yada bir tuşa basınca Mavi hata ekranı geliyor. Bunu nasıl çözebilirim.

Ayrıca oyun oynarken bilgisayarım bazen kitleniyor. Ve WMP den film izlerken felanda kitleniyor. K-Lite Codec yüklü bilgisayarımda.

Ve güncelleştirme problemim var. Casperin orjinal sitesinde hiçbirşey yoq. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. ftp adresine birkaç tane atmışlar.

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

Teşekkürler.

• + Bilgisayarımı çalıştırdıgım zaman fanım ses çıkarıyor bu normalmidir. Sonra kesiliyor.
  • BENDE CASPER KULLANIYORUM BENDE FORMAT ATAMIYORUM. OGRENİRSEN BANA DA SOYLERSEN SEVİNİRİM
    +format atarken IDE dosyaları var onlara bi bak istrsen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardrock_01 -- 22 Nisan 2007; 14:39:50 >
  • Bu yazdıklarınız daha çok donanımsal sorunlarla alakalı, bilgisayarınızın mutlak garantisi vardır. Casper'a gidip sorununuzu izah edin onlar uğraşsınlar. Şimdi siz bişey yapmaya çalışacaksınız, garanti kapsamı dışına çıkacak. En doğru şeyin servisine götürmeniz olduğu kanaatindeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardrock_01

BENDE CASPER KULLANIYORUM BENDE FORMAT ATAMIYORUM. OGRENİRSEN BANA DA SOYLERSEN SEVİNİRİM
    +format atarken IDE dosyaları var onlara bi bak istrsen..

Olayı çözdüm.
    Hardiski tanımamasının sebebi biosmuş. Biosu güncellemek gerekiyormuş. Ben bilgisayarı teknik servise götürecegim sende götürsen iyi olur. Adama sordum bi daha böyle problem çıkacakmı diye hayır dedi.

Hadi kolay gelsin
  • Biosu güncellemek mi? Neden ki senin bilgisayar kaç yıllık ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.