Şimdi Ara

Casper Excalibur E60H i5 11400F 16GB 500GB SSD RX6600 Freedos Masaüstü Bilgisayar 11000TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan70 -- 29 Kasım 2021; 21:37:55 >

• Ekran kartı 2. El de 9500 yapıyor. Alınır mı ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alınır tabiki . Aldım bir tane bundan 3 hafta önce ancak stok yok .

• hknct H kullanıcısına yanıt

firmaya, hb'deki başka bir kasaları için, kasa içerisindeki ekipmanların marka ve modellerini öğrenmek için mail atmıştım. verdikleri son derece tatsız cevabı aşağıya ekliyorum. karar sizin.

Casper Excalibur E60H i5 11400F 16GB 500GB SSD RX6600 Freedos Masaüstü Bilgisayar 11000TL

marka bilgisi paylaşamıyormuş paşama bak. nereden bileceğiz neyi satın aldığımızı? şunlar yüzünden hb yerine saçma sapan firmalardan güvencesiz alışverişe vade farkı ödüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 30 Kasım 2021; 1:30:43 >
  • kasvaa2 K kullanıcısına yanıt
    Ben kaçırdım valla. Hayırlı olsun size

• lethele kullanıcısına yanıt
    Casper in kendi sitesinde ekran kartı nin Sapphire ve anakartin gigabyte h510m olduğunu gördüm. Diğerlerini belirtmemislerdi

• Teşekkür ederim.

3.500 Liraya topladığım İ3 işlemcili 1TB M2 HDD' li, 8GB ramli ve 21" ful hd monitörlü masaüstü cihazımın kıymetini anladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hknct H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. İlk başta 1450 ye aldım sonra iptal ettim. 2 tane 11 binden aldım. Sonra yine birini iptal ettim. Şu an birisi yanımda iyiki almışım. Soğutması vs çok iyi. Ama rsmlerin soğutması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.