Şimdi Ara

Casper Excalibur G770 Kola Döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarıma yarım bardak kadar kola döküldü. Hemen şarjdan çıkarıp bezle sildim ve ters çevirip 2 saat kadar beklettim. Ardından saç kurutmasıyla (soğuk üfleme modunda) 10 dakika kadar kuruttum. Bilgisayar açıldı, denemek için cs:go ya girdim normalde 200 fps alırken 70 80 fps veriyordu. Yaklaşık 5 dakika sonra grafikler bozuldu ve windows birden hata verdi. Sanırım ekran kartı bozuldu ve dahili ekran kartını kullandığı için fps düşüktü. Ne yapmalıyım? Alalı daha 2 ay oldu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacağınız şey servise vermek, anakartın isopropil alkol ile temizlenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 6 Nisan 2020; 18:58:30 >
  • Az önce tekrar denedim ve 10 dakika boyunca sağlıklı bir şekilde oyun oynattı. Yine de yarın temizletmeye yollayacağım. Gelişmeleri aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ışık tutması açısından paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: cast1ellord

Az önce tekrar denedim ve 10 dakika boyunca sağlıklı bir şekilde oyun oynattı. Yine de yarın temizletmeye yollayacağım. Gelişmeleri aynı sorunu yaşayan arkadaşlara ışık tutması açısından paylaşacağım
    Işinizi garantiye alın temizletin.

• msi afterburner yükleyin. oyun oynarken FPS'inize bakın. olması gereken oyunu oynatırken oyunu alta alıp GPU'nun kaç mhz performans verdiğine bakın. daha sonra FPS iyice düşüp sizin tabirinizle dahili ekran kartına geçmiş olabilir düşüncesinde ise hemen alta alın ve tekrar mhz değerlerine bakın. buraya tekrar ss atarsanız daha iyi sonuç verilebilir. benim GPU'm normalde 800mhz verir. oc yaptıktan sonra ben bunu 1000'e kadar cıkarttım. bıkaç dk sonra oyun acayıp FPS dusmesı oldu ve alta aldıgımda 202mhz düşmüş. yani NVIDIA'yı bırakıp INTEL'e geçmiş. sizin de bu durum var mı diye bunu test edip buraya atabilirsiniz.
  • Gpu mhz değerini inceledim ancak daha önceden kaç aldığıma dikkat etmediğim için bu değer benim için bir şey ifade etmedi. Temizlettikten sonra gerekli testleri yapacağım baktım hala sorunlu ekran kartını çıkarıp sadece word excel için kullanacağım bir bilgisayara dönüştüreceğim

• cast1ellord kullanıcısına yanıt

Ne yaptiniz hocam bende 3 gun once koca bardak doktum klavye disinda hersey normal gibi ama endiseliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tip olumsuzluklar kabus gibi rüyama girdiği için laptopun yanında su bile içmez oldum. Arkadaşlar böyle sorunlar olursa derhal kapatın fişi çekin, anakartı ekranı sökebilecekseniz sökün ve izopropil ile temizleyin, yoksa güvenilir sağlam bir bilgisayarcıya temizletin. Temizlik yaptırılmadan laptopu kullanmayı düşünmeyin bile! Anakart tamamen arızalanabilir, mesela sen 10000e bilgisayarı aldın; sana 12000 masraf çıkartırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sreylare -- 12 Temmuz 2022; 10:36:19 >
  • Naega- kullanıcısına yanıt

Sorun oldu mu?

• Geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emokingemo E kullanıcısına yanıt

Maalesef evet 3 hafta sonra kisa devre yapip kapandi 2 kez casper teknik servis genel merkeze gitti klavye, lcd ekran, batarya degistirip yolladilar calisiyor suan ama bilgisayardan gelen sesler hosuma gitmedi ilerde daha da bozulmaz umarim  

• Naega- kullanıcısına yanıt

Casper bu değişimleri para almadan mı yaptı? Öyleyse inanılmaz gerçekten, çoğu firma yapmaz para almadan.

• sreylare kullanıcısına yanıt

4000 tlye batarya ve klavye odedim, sonra tekrardan gitti bu sefer kargo tutanakli lcd ekrani degisti 4k tl bayildik yani ucrersiz degil tabiiki de  

• Kuruması durumunda çalışacağını düşünmeniz ve bu yönde eylemde bulunmanız çok sakıncalı olmuş. Şireli bir sıvı kurusa bile verdiği tahribatı hesap etmek lazım ve batarya hemen çıkarılmalı idi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.