Şimdi Ara

Casper Excalibur G860 vs. Monster Tulpar T7 V13.1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bir gaming notebook alma arefesindeyim.Casper G860 hakkinda bir çok inceleme ve videolar var ancak Monster Tulpar T7 V13.1.1 sanirim daha çok yeni olduğu için hiçbir incelemesini bulamadim.

Iki cihazinda donanimsal ozellikleri hemen hemen ayni.Casperin incelemelerinde çok memnun kalındığıni goruyorum.

Casperın one ciktigi yönleri malzeme kalitesi, 2.1 ses sistemi ve oldukça serin çalismasi.

Monsterin ise malzeme kalitesini bilmediğim icin RGB klavye ile öne cikiyor bana göre.Fiyatlarida hemen hemen ayni sayilir.Monsterin bir kac incelemesini bulsam daha kolay karar verebilirdim.Sizlerden bu iki cihazi kullanan gören inceleyen varsa görüşlerini yorumlarını rica ediyorum...

Casper G860https://eshop.casper.com.tr/urun/excalibur-g860-serisi-173-full-hd/5788003305

Monster Tulpar T7 V13.1.1https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V13-1-1.html#.WY826XM8XqA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obscurhomme -- 12 Ağustos 2017; 22:6:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bende aşağıdaki iki laptop arasında kaldım.

Monster Tulpar T7 V10.1.1 17.3"
    Casper g860.7700-b190x
  • Casper vs Monster mı

• Casper döver hem de çok rahat.İroni veya şaka yok. Ama ikisini de önermem.

• merhabalar bende 2 aydır laptop almayı düşünüyorum ilk baş casper düşündüm sorduğum hiç kimse tavsiye etmedi internettede iyi yorumlar yoktu kısa ömürlü dediler şuan bende tulpart7v13.1.1 düşünüyorum inceleme videoları yok ama araştırdığım sitelere iyi kaliteli olacağını söylediler v13.1.1 v13.1 in ram i yükseltilmiş hali yani v13.1 incelemelerini izleyerekte öğreneblirsiniz
  • alperenGamer A kullanıcısına yanıt
    Casper G860 D590P modelini aldım.Çok memnunum.Malzeme kalitesi, işçilik, tasarım, performans çok başarılı.Monster'ıda denemek isterdim ama deneyecek yer bulamadığım için Casper tercih ettim.Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.