Şimdi Ara

Casper excalibur g900 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper G900.1075-DF60A Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/excalibur-g900-1075-df60a-i7-10750h-32gb-1tb-ssd-6gb-rtx2060-15-6-inc-windows-10_pdp_558083168

Linkteki bilgisayardan almayı düşünüyorum ama casper markası hakkındaki kötü yorumlardan dolayı biraz önyargılıyım acaba daha önce excalibur serisi bilgisayar kullananlar yardımcı olabilir mi? Veya 12000 liraya 32 gb ram 1 tb ssd ve rtx 2060 ekran kartı olan bir bilgisayar önerebilir mi? Yardımınızı bekliyorum.

• Ben excalibur kullandım, 2016 aralıkta aldim, 2 hafta öncesine kadar hic sorunsuz kullandım. 2 hafta önce durduk yere anakart yandı. Simdi yeni bilgisayar bakiyorum.
  • Neredeyse 4 sene kullanmışsınız bu 4 sene içinde sıkıntı yaşamadağınıza göre önerir misiniz?
  • 3 4 yıllık sürede anakart sorunu çıkarması benim için büyük handikap. Ha elektronik şans işidir, daha iyi bir marka da aynı sorunu çıkarabilir ama casperi arastirirsaniz bu sorunların daha sık olduğunu görürsünüz. 2 tamirciye goturdum zaten casper tavsiye etmeyiz gibi bir tepki aldım.

Su an yeni bir laptop bakmama ve excaliburlarin fiyati yine uygun olmasına rağmen hiçbirinin linkini bile açıp bakmadim. Zira bir kere midem bulandı.
  • Ben maalesef araştırmadan aldım. hayatımın en büyük alışveriş hatası bu oldu. Elime geçtikten 2 saat sonra kapandı ve açılmadı. İade talep ettim kabul edilmedi. Servisde 14 gün geçirdikten sonra yenisi gönderildi (Onlar yenisi dedi ama benzer şekilde geri gelmiş bir arızalı ürünü elden geçirip göndermiş olmaları muhtemel) Yeni gelen bilgisayarı ise 6 gün kullandım. Sonra aynı şekilde kapandı ve bir daha açılmadı. Yeniden servise gönderdim 12. gün hiçbir gelişme yok. 12.000 TL verip 35 gün önce aldım toplamda 6 gün kullandım. üründen ne ses var ne haber. Ben yandım siz yanmayın. Bildiğiniz çöp, uzak durun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.