Şimdi Ara

Casper excalibur laptop ekran renk değişimi ve ekranda gölge kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper excalibur CN.V7G6700X modelini kullanıyorum

www.vatanbilgisayar.com
    CASPER EXCALİBUR CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+240GB SSD-17.3''-GTX960M 4GB-W10 - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-core-i7-6700hq-2-5ghz-16gb-1tb-240gb-ssd-17-3-gtx960-4gb-w10.html

Ekranda pempe filtre varmış gibi ve bir süre ekranda kalan programın arkada gölgesi kalıyor

Resimleri ekledim

Resimleri aynı kareyi hem içeriden hemde dışarıdan telefonumla çektim içeriden çekildiğinde hiçbir sorun yok ama ekrana dışarıdan baktığınızda problem var

Sistemi 2 defa geri yükledim

Ekran kartı driverlarını silip tekrar güncelledim

En son sıfırladım format attım sistemi güncelledim driverları kurdum değişen birşey olmadı

Sanırım ekran bozulmuş ama yinede bir sormak istedim sizlere çünkü ekranı ucuz değil diye tahmin ediyorum

• Hocam ekran kartının ayarlarından düzeltmeyi dendiniz mi? Renk sıcaklığı ile oynayarak?
  • Onu denemiştim şimdi tekrar denedim ama sorun değişmiyor yani ekrandaki pempelik aynı kalıyor sadece gama sıcaklık kontrast değerleriyle oynadığınız için azalıp çoğalıyor o kadar
  • Ghost screen olmuş kurulum ekranı arkaya gölge düşmüş muhtemelen aşırı ısındığından, geçmiş olsun. Gün geçmiyor ki bir casper vakası daha yaşanmasın. Tamiri yok değişmesi gerek ya da böyle kullanılır. Casper monster exper gibi global olmayan parça ithal yoluyla toplama laptop satan markalardan uzak durun.
  • Teşekkür ediyorum hocam ekran değişimi yaptıracağım ama acaba ne kadara patlar bana aslında bilgisayar iyi şu anda yani performansı gayet güzel yoksa direk çöpe atardım hiç uğraşmam
  • Gnx92 kullanıcısına yanıt
    Piyasada yedek parçası pek yok 500 den aşağı yapılacagını da sanmıyorum, ekranı bu kadar çabuk gittiyse diğer tarafları da elinde kalabilir yerinde olsam satıp daha iyi bişey almaya çalışırım kasa ve anakartı da giderse hem kullanılamaz hemde satılamaz duruma girer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.