Belki baştan Trendyoldan olduğu için yargılanabilirim ancak şunu söyleyeyim monitörler hakkında çok bilgim yok bu monitör hakkında merak ettiğim şey fazla ölü piksel sorunu var mı veya ghosting belki her monitörde vardır bilmiyorum da işte ghosting fazla mı rahatsız edecek kadar malzeme kalitesi iyi midir? belki kullanan biri çıkar. Bu arada elinizde bundan daha iyi bulduğunuz monitörler varsa onları da sunabilirsiniz 144hz altına düşmesin yeter sunarsanız (başlığı yanlış açtıysam kusura bakmayın) ![]() |
CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8 alınır mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kardeş sen boşver monitoru, önce yazı yazmayı bir öğren. Bu kadar kendini ifade edememezlik görmedim. Anladığım kadarıyla tiktok kapanınca sinirini monitörden çıkarmışsın. Bi soluklan hele.
-
Yoo TikTok açık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, şimdi farkettim. Yasak burada değilmiş. Öyleyse arkadaş Celal hocanın Neşet Ertaş'ı tanımamasına sinirlenmiş galiba.
-
Adamın yazmasına laf ediyon ama sende okumayı bilmiyon demek ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Düzgünce bir şeyler öğrenmeye çalıştık işte adam akıllı cevap veremiyorsan niye giriyosun dostum foruma? Böyle bi forumdan bi sinir duygusu hissettiysen zihinsel problemlerin falan vardır herhalde bi tedavi ol derim. Hem bilmediğim bi konuda nası bi yazı yazmamı bekliyosun? Instagram'da (erkekler neden böyledir) videoları falan çek sen iyi bi yargılama yeteneğin var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sübhanallah kardeş, ibretlik. Bak burada ne güzel yazmışsın. Nokta, virgül hepsi yerinde. Ben sana bilmediğin konuda yazma mı dedim ? Anlam ayrıdır, anlaşılır olmak ayrıdır. Yazdığını anlaşılır kılmak için tenezzül bile etmemişsin. Senin öğrenmek için emek vermediğin bir mevzuda, ben niye öğretmek için emek vereyim ? Biz burada 15 senedir öğreniyoruz, soruyoruz. Bizim bildiğimiz mevzu ise, yazıyoruz. Burada düzen budur. Sen dün yoktun, bugün buradasın, yarın zaten hiç uğramayacaksın. Ama sen gelip, yok 'forum böyle, sinir duygusu, zihinsel problem, instngram, yargılama, yetenek' vs. diye saydırırsan monitor alacağım diye çok beklersin. Hele bir cevap yaz da gecemiz şenlensin : )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X