Arkadaşlar 2 gün önce Casper Nirvana CN.VTI480A aldım. Ve performansından gerçekten çok memnunum. Isınma sorunu yok, hiç bir ses dahi duyamazsınız(yalnız cd taktıgınızda. Okadar da olsun :D ) Bu laptopu almak isteyenler gönül rahatlığıyla alabilirler. Ben vatan bilgisayardan aldım %30 indirimle 1.679 tl ye geldi. Alacak arkadaşlar indirimi kaçırmadan alın derim. Bir önemli konuda bazılarınız bilmiyor olabilir iki ekran kartı arasında geçiş yapmak. Intel Hd Graphics ve Nvidia Ge force ekrn kartı arasında geçiş ypmak için; Masaüstüne sağ tıkla> Nvidia Denetim Masasi> Soldaki Menüden 3D Ayarlarının Yönetilmesi> Tercih edilen grafik işlemci otomatik yazar onu YÜKSEK PERFORMANSLI NVİDİA işlemcisi ile değiştirebilirsiniz. İnşallah kafanızdaki bu model ve casper hakkındaki soru işaretlerinin bir kaçını giderebilmişimdir. Okuyan herkese teşekkürler.
SELAM MERHABALAR BENDE 2011 DE ALMIŞTIM.. HİÇ SERVİSE GÖTÜRMEDİM.. KAÇ YILDIR FORMAT ATMADIM.. DAHA YENİ WİN 10 A GEÇTİM AMA SENDE GEÇTİYSEN SORUM OLACAKTI. WİRELESS TUŞU ÇALIŞMIYOR.. WİN 10 A GEÇTİYSEN BELKİ FARK ETMİŞSİNDİR DİYE SORDUM.. ÇÖZÜM