Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda var ama biraz pahalı satılıyo. normal fiyatı 160-180 arası olması lazım.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1306413
  • bak bide bunu buldum bayağı ucuz ama ön siparişle satılıyomuş. 110 ytl.

http://www.mobilalisveris.com/pinfo.asp?pid=5127
  • tesekkür ederim bu mobil alısverisi aradım ama bana bu kartın hand office te kullanamıyacağımı söyledi oradaki bayan
  • ama bu eten nin sitesinde bu tarz bir ürünün kullanıldığını gösteriyor
  • SDIO olan tüm pocket lara takılır arkadaşlar. Yurt dışı sitelerden araştırıyorum, uygun fiyatlı birşey bulursak getirtiririz.
  • Hatta CF slota takılan wifi card'lar da mevcut. Ama hand office'te sdio giriş olduğu için ondan almalıyız.
  • ben c-guys'ınkini aldım 185 YTL'ye. casper'in kendi bayiinden. c-guys sd-link11b.
    sorunsuz kullanıyorum. ama şu an elinde kalmış mıdır bilmem.
  • acaba bu c-guys sd-link11b İST.te varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parma -- 9 Ocak 2006 20:03:23 >
  • sevgili arkadaslar foruma casper sayesinde yeni üye oldum ama sorunla karşılaştım hemen.bugun yeni bir casper m500 aldım ama sorunum oldu.sorun şu:
    backup utility(Yedekleme aracı) den back uplar aldım.4 adet bacup dosyası almış oldum.daha sonra bunları burdan silmeyi deniyorum ama silemiyorum.normalde backup dosyasının üzerine gelip kalemle sürekli dokununca sil menusu cıkması gerekiyormuş ama bende cıkmıyor.sürekli yuvarlak daireler oluşuyor ve buda sonra kaybluyor.ama ben dosya yöneticisinden flash disk kısmına girip aynı dosyaların üzerine kalemle sürekli dokunduğumda sil menusu ckıyor ve backupları silebiliyorum.ama backup utility kısmından bunları kaldıramıyorum acaba bunun nedeni ne olabilir acaba donanımsal yada yazılım problemimi yaşıyorum.lütfen acil yardım edermisiniz bana.kalın sağlıcakla

• zaten olması gereken de bu. backup utilitiy'den silemezsin. flash diskten silebilirsin. ayrıca otomatik yedekleme zamanlamasını da ayarlarsan gereğinden fazla backup dosyası oluşmamış olur... benim tavsiyem düzgün bir konfigürasyon oluşturup sadece "personal" değil "all data" şeklinde bir backup almak. hatta bunu sd kartta saklamak. böylece başına ne gelirse gelsin geri dönüşün olur...

quote:

Orjinalden alıntı: girayhan1

sevgili arkadaslar foruma casper sayesinde yeni üye oldum ama sorunla karşılaştım hemen.bugun yeni bir casper m500 aldım ama sorunum oldu.sorun şu:
    backup utility(Yedekleme aracı) den back uplar aldım.4 adet bacup dosyası almış oldum.daha sonra bunları burdan silmeyi deniyorum ama silemiyorum.normalde backup dosyasının üzerine gelip kalemle sürekli dokununca sil menusu cıkması gerekiyormuş ama bende cıkmıyor.sürekli yuvarlak daireler oluşuyor ve buda sonra kaybluyor.ama ben dosya yöneticisinden flash disk kısmına girip aynı dosyaların üzerine kalemle sürekli dokunduğumda sil menusu ckıyor ve backupları silebiliyorum.ama backup utility kısmından bunları kaldıramıyorum acaba bunun nedeni ne olabilir acaba donanımsal yada yazılım problemimi yaşıyorum.lütfen acil yardım edermisiniz bana.kalın sağlıcakla

• Pretec SDIO WLAN kartı Casper m500 ile kullanabilirsiniz. Bizzat test ettik ve çalışıyor. 2003 SE driverlarını yüklemede çıkan problem nedeniyle size çalışmadığı söylenmiş olabilir. Şu anda sorunsuz bir şekilde 2002 , 2003 ve 2003 SE 'de çalışıyor. Ön siparişte olan bu ürünü kaçırmayın derim.
  • yardımcı olduğunuz içimn ciden sağolu kafayı yiyecekti m yoksa iyiki bu forum varmış .yoksa ne yapardık!!!!!
  • hiç wm2005 yükleyeniniz oldumu eten kendi sattığı ürünlere wm2005 romu çıkarmaış
  • ben yüklemedim ama düşünüyorum. 133 mhz işlemcisi olan mpx200'de bile çalıştığına göre bu cihazda da başarılı olacağını düşünüyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

hiç wm2005 yükleyeniniz oldumu eten kendi sattığı ürünlere wm2005 romu çıkarmaış
  • selam arkadaşlar,

ingilizce-türkçe sözlük isteyen arkadaşlar özelden maillerini verirlerse bi tane buldum ben gönderirim

lingvosoft dictionary english-turkish

Bu Windows mobile 5.0 ne getirir ne götürür? yüklemenin bi anlamı var mı? Tek elle kullanım dışında getirebileceği bi fayda var mı?
  • bi de bu masaüstü aparatının arkasında fazladan bir usb girişi var, oraya ne bağlarsam bağlayayım bilgisayar görmüyor, kullanma kılavuzuna göre buraya herhangibir usb cihazı bağlayabilirim... Benim stand mı bozuk, yoksa hepiniz bu sorunu yaşıyor musunuz? Ona göre götürüp değiştirtecem
  • Bende rica edecem türkçeleştirme programını
  • ARKADASLAR BENDE I-MATE JAM I MI SATTIM HAND OFFICE ALIYORUM

ALET IN 2007 YILINA KADAR GARANTISI VAR BROSURLERI CD SI KULAKLII HERSEYI VAR 1GB DA MEMORY CARD I VAR 780 YTL YE ALICAM SIZCE FIYAT NASIL IYIMI?
  • eğer 700 e alabilirsen iyi fiyat olur. 780 e ne iyi ne kötü. zaten memory kartsız 700 civarına satılıyo. yani iyi alışveriş olması için memory kartı bedavaya getirmen lazım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.