Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonla konuşurken karşıdan gelen ses hoparlöründe cızırtı oluşuyor bu sizde de oluyor mu ?

eten forumsda Laser_WWE_0039TR bu dosya var rom dosyalarının içinde acaba bu türkçe bi rom mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 21 Ocak 2006 17:19:52 >
  • BEYLER M500 KULLANARAK NORMAL ADSL HAT ÜZERİNDEN İNTERNETE GİREBİLİRMİYİZ
  • usb veya bluetooth üzerinden internete bağlı herhangi bir bilgisayar ile ActiveSync üzerinden bağlantı kurduğunda o bilgisayarın internet bağlantısını kullanarak internete girebilirsin, Veya bir SDIO Wireless Ağ kartı alarak kablosuz ağlara bağlanabilirsin.
  • arkadaşlar hand office de radyo dinlenebiliyormu ?
  • Bu cızırtı olayı hoporlör sesini fazla açınca oluşuyor.Biraz kısınca sorun kalmaz sanırım.bu arada casper da radyo dinleme şansımız varmı?
  • gprs den symbinada radyo dinlendiğine göre bununlada mutlaka radyo dinleniyordur ama normal radyo dersen hiç sanmam
  • arkadaslar bende bu aletten almayı düsünuyorum.acemice bi soru gprs e bağlanarak örn. superonline.com a girip sayfaya bağlanabilriz dimi??yada herhangi bir siteye girip bir dosya indirebiliriz dimi??yada e mail e girip ordan word excel ve power point dosyası(ekteki dosyayı)indirip alette bakabiliriz dimi??ve sayfaları tam sayfa görebiliyoruz dimi??tesekkürler.
  • CASPER M500 lerde internet bankacılığının bir program yükleyerek kullanılabileceğini duydum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Merhaba,

sertaç, evet gprs üzerinden her türlü internet sayfasına girebilirsin, download denemedim ama resim kaydettim web sayfalarından, yanlız java desteği olmadığından interaktif bankacılık sayfalarına, veya java plug-in'i gerektiren sayfalara girilemiyor ne yazık ki...
    Word, excel dosyalarına bakabilirsin, üzerlerinde değişikler yapabilirsin, yalnız windows 2003se'de powerpoint yok, ama windows mobile 5'te o da var. Outlook ile e-mail alıp gönderebilirsin(pop3), veya gmail, hotmail, yahoo vb. maillerine de bakabilirsin.

SDIO girişine takılan radyo-kartları var, bulunca link gönderirim, fakat bence aşırı gereksiz bişey, onun yerine ufak bi cep radyosu almak daha mantıklı bence illa da radyo diyorsanız. Ama internet üzerinden streaming yayın yapan radyoları pekala dinleyebilirsiniz
  • frosch verdiğin bilgiler için sağol. Java desteğinin olmadığını belirtmişsin. Bununla ilgili program olma ihtimali yok mu? Sorumun sebebi bimeks shop ta görevli arkadaşın biri aynı sorunu yaşayan bir müşterisinin hp pda da bu sorunu bir programla çözdüğünü söylemesi. Yanlız bunun nasıl yapıldığı konusunda bilgisi yok.
    Ben de teknosa kurbanı oldum. Aldığım arkadaş girdiğini söyledi, iade talebimi de geri çevirdiler.
  • http://www.freepaq.com/index.php?redirect=/bons/affichetest.php?testid=179&langage=us
    burada fransızca da olsa en azından resimlerine bakabileceğimiz bi SDIO radyo kartı var.

mkurumlu1, ben baya araştırdım, hatta bi plug-in buldum ama olmadı, ne yaptıysam beceremedim java desteği sağlamak için. Yakında (inşallah) opera'nın windows mobile destekli internet tarayıcısı çıktığında belki diyorum bi destek verebilir, ama er geç java desteği sağlanacaktır, bankacılık işlemi yapamadıktan sonra mobil internetin ne faydası var ki?
  • frosch dostum sana katılıyorum. Dediğin gibi bankacılık işlemnini yapamadıktan sonra ne yapayım ben pocet pc'yi. Bana acil durumlarda işlem yapacak cihaz lazım. Neyse ben de akşam biraz araştırma yaptım. Pocet pc için internet başlığı ile bir kaç site buldum. Free olanlaran fayda göremedim. Bir tane ücterli var ama demosu yok işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum. Sonuca ulaşırsam bilgi veririm.
  • internet bankacılığı için sanırım opera iş görüyor. bir denemenizi öneririm.

bu arada beyler etenin sitesin de 0039 numaralı romun karşısında tr ibareside var acaba bu rom türkçe mi ?
  • operanın sayfasında şimdilik windows ce desteği yok deniliyordu, uygun bir sürümü elinizde varsa bizimle paylaşır mısınız?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cops

bende casper m 500 kullanıcısıyım herşeyiyle mükemmel bir cihaz bazı proğramları yükledim sorunsuz çalışıyor ancak telsimde tv seyrettmek için mms ayarlarını tam olarak yaptım ancak bir türlü realone ı makineye kuramıyorum yardım bekliyorum bilen varsa anlatsın lütfen

cops kardeş aynı sorunu bende yaşamaya başladım.Daha önce makinada 0037 rom yüklüydü ve realone kuruluyodu ve hatta ben kurmuştum.Sonra 0039 rom yükledim şimdi realone yi kuramıyorum.Yani anlayacağın aynı sorunu bende yaşıyorum.Sen sorununu hallettiysen çözümü benle paylaşırmısın.Saygılarımla.
  • oktayakgoz, verdiğin likteki programı kurdum. İşe yaramadı. Yanlız mevcut explorer dan daha iyi ve hızlı
  • yapan nası yapıyor acaba. birde netforntu deneyin bakalım o ne yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 24 Ocak 2006 21:55:20 >
  • bt kulaklıkla kullanmak istiyorum bu mereti ama çok cins bişi bu ya.

her tel geldiğinde tel çalması haricinde birde bt ye bağlandığı için titriyor ben nerde konuşma bitene kadar titriyor birde bt deki düğme ile sesli arama yapamıyoruz mu ?

yarıdmlarınız için teşşkkürler
  • ya arkadaşlar şu TCPMP media programını bulup indiremedim.. ilk sayfadaki linklere baktım ama oradan sonuç alamadım..yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.