Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kandk

ya arkadaşlar şu TCPMP media programını bulup indiremedim.. ilk sayfadaki linklere baktım ama oradan sonuç alamadım..yardımcı olabilirmisiniz

google'a tcpmp yazıp aratmayı denedin mi?
  • Casper Hand Office almayı düşünüyorum. Bunun üzerinden özellikle garanti,koçbank,teb ve fortis'in internet bankacılığını sorunsuz bir şekil kullanabilirmiyim.

Teşekkürler.
  • bu arada beyler bu telefonun fontu nu değiştirebiliormuyuz. mpx200 bi adam gibi değişmemişti ama bu değişirmi bilemem.

bu arada 039 tr romu var etenin sayfasında o türkçe rom mu ? hiç mi rom yüklemeyi deneyeniniz olmadı
  • Arkadaşlar internet bankacılığı ile ilgili NETFORNT 3.3 de deneme yapım, başarısız.
    Hala araştırıyorum.
    "yasarcogalir" dostum belirttiğin bankaların bankacılık işlemlerini denemedim ama java uygulamsı ile çalışan bankacılık işlemlerini kullanamıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkurumlu1

Arkadaşlar internet bankacılığı ile ilgili NETFORNT 3.3 de deneme yapım, başarısız.
    Hala araştırıyorum.
    "yasarcogalir" dostum belirttiğin bankaların bankacılık işlemlerini denemedim ama java uygulamsı ile çalışan bankacılık işlemlerini kullanamıyorsun.

demek ki olmuyorm uş
  • merhaba,
    ben opera ile yapıkredi ve garantinin sayfalarında bankacılık işlemleri yapabildim, işbankasını da deneyeceğim. İşbankası'nın java gerektirdiğinden eminim, o nedenle tam bir java sınavı olacak opera için, ama girebileceğimi pek sanmıyorum.

Explorer ile ne garantiye, ne de yapıkrediye girememiştim bu arada, belirtmek istedim.
  • genel olarak soyle bi toparlama yapacak olursak basarisiz diyebiliriz o zaman dimi. cok sağolun arkadaslar.hepinizden allah razı olsun.
  • arkadaşlar ben bi tane c++ complier ı indirdim pocketpc için (M500'üm var) bunu nasıl yükleyip çalıştırıcam.. ??
    indirdiğim program. .. Pocket GCC - v1.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkImmortaL -- 26 Ocak 2006 18:53:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasarcogalir

Casper Hand Office almayı düşünüyorum. Bunun üzerinden özellikle garanti,koçbank,teb ve fortis'in internet bankacılığını sorunsuz bir şekil kullanabilirmiyim.

Teşekkürler.

tamam hallettim teşekkürler.. sitede bir sorun varmış..
  • frosch dostum ben de ykb ye opera ile girdim. Finansbank da ok. Şİmdi Şekerbank 'ı deniyorum. Destek servisini aradığımda flash yüklemem gerektiği söyledi. İnt. Pocket PC için Flash 6.0 indirip yükledim ama olmadı. Bu durumda işlem yapılabilen bankalar YKB, FİNANSBANK, VAKIFBANK, Garanti gibi. Başka varsa bildirin. İlgilenen herkese teşekkürler....
  • bir de bu opera daha beta sürümü olduğu için çok sağlıklı çalışmıyor, yakında asıl sürümü çıkınca bütün sorunlar giderilmiş olur
  • Sanırım dediğin gibi beta sürümünde eksikler var. Yükledigim flash explorerde işe yararken operada çalışmıyor. Opera flash desteğini bulamadım. O da hallolursa sanırım bütün internet bankacılığı işlemleri OPERA da çalışacak.
  • Arkadaşımda casper hand office var ve divx filmleri izlemek istiyoruz. Bir sürü program denedik ama sonuç başarısız. Pocket Divx Player da divxleri çalıştırmadı. Normal pc lerimizde önce codec yükleriz sonrada windows media playerda bile divx izliyoruz. Pocket pc lerde nasıl divx izleniyor?
  • TCPMP adlı programı yükleyip kullandınız mı? ben rahatlıkla divx izleyebiliyorum bu program ile.

Arkadaşlar, şarj/senkronizasyon standının arkasındaki usb girişe herhangi bir aygıt takan oldu mu? normalde buraya takılan cihazı bilgisayarın görmesi gerekiyor ama bende görmüyor, deneyip bilgi verebilir misiniz? eğer çalışırsa servise götürecem çünkü
  • 1.netfront 3.2 ile işbankasına bağlanabiliyosunuz ama işlem yapılamıyor..yani menüler arasında dolaşılmıyor..
    2.eten sayfasındaki hiçbir rom caspera olmuyor..sanırım o 0039_TR yazan rom taiwan vaya tayland gibi biyer içindi..başka bir forumda görmüştüm..
    3.DivX için BetaPlayer diye bir program var..isteyene gönderebilirim..ayrıca divx encoderda var...istediğiniz filmi istediğiniz ebatta ve kalitede pocket pc için kaydedebilirsiniz..hatta filmin belli kısımlarını bile kesip divx formatına çevirebiliyor..ve çok kullanışlı bir program..
    4. elinde 0039 veya 0042 versiyon rom olan bana gönderebilirmi acaba..hala 0037 ver. rom kullanıyorum...

teşekkür ederim şimdiden..

buarada ilgilenen arkadaşlara kendi kullandığım programlar...hepside çok kulanışlı..
    pocket weather(süper bir havadurumu programı-hava basıncı-sıcaklığı-nem ve rüzgar gösteriyor ve 4-5 günlük gece gündüz tahminide yapıyor)
    pocket earth(dünya üzerinde herhangi bi yerin saatini-havadurumunu-güneş ay gösterimini yani 3D dünya üzerinde gece ve gündüz hatlarını çiziyor)
    Mdm Britannica Concise Encyclopedia
    Oxford English Dictionary
    Resco Media Suite v5.32
    Acdsee Mobile v1.0
    Tomb Raider ve Age Of Empires
    Pocketmind Pocketmusic Bundle 3.0 Mp3 Player(tavsiye ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarbc -- 28 Ocak 2006 1:44:01 >

• türkçe dil paketini veya linkini yollayabilirmisin
  • türkçe dil paketini bulsan bile aktivasyon kodu plması lazım yoksa sadece 30 gün kullanabilirsin
  • beyler böyle bir konu açılması biz casper h.o. kullanıcıları için çok iyi oldu. ben hemen hemen herşeyini çözdüm tek sıkıntım bellek. age of empires yüklüyorum, hemen doluyor. çalıştırmaya kalkıyorum oyunu, çalışması için en az 10mb boş yer olması gerekiyor diyor. cihazdaki bütün programları sildim sadece mobilera ve tcpmp yüklü yinede uygulama için boş bellek 6-7 mb gözüküyor. bu belleği nasıl yükseltiriz??
  • arkadaslar bende bu aleti ciddi ciddi almayı dusunuyorum,fakat 2 model arasında git geldeyim 1.casper 2.hph6515 modeli,öncelikle ne için kullanıcagımı soracak olursanız,email alış-verişi,internet bankaclığı en önemli kalemler...tavsiyelerinize tesekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fulmonty

arkadaslar bende bu aleti ciddi ciddi almayı dusunuyorum,fakat 2 model arasında git geldeyim 1.casper 2.hph6515 modeli,öncelikle ne için kullanıcagımı soracak olursanız,email alış-verişi,internet bankaclığı en önemli kalemler...tavsiyelerinize tesekkürler..

ben 3 hafta casper kullandım, şimdi de 6515'im var ikisini de tavsiye etmem

neden casper değil?
    ->wifi yok, aldıktan 1 hafta sonra aramaya başlayacağın bir özellik ve sahip olmak için sd slotunu feda etmen gerekecek

neden 6515 değil?
    ->wifi yok, ekran 240x240 çoğu pocketpc uygulaması düzgün çalışmıyor, hemen hemen hiçbir oyun çalışmıyor, 312 mhz işlemci

bence kvk'nın yeni modelleri getirmesini bekle şubatta k-jam, jasjar ve sp5 getirecekler galiba, şimdi bu aletlere (casper ve hw6515) para vermek yanlış.

vaktim yok alacağım diyorsan eğer wifi önemsizse casper al, hp'nin casper'a göre sadece iki artısı var
    1-gps,
    2-ekstra minisd slot.
    3-klavye diyemiyorum, çünkü tuşlar ufak ve sert, öyle çatır çutur e-mail yazarım diye düşünmeyin

casper'ın avantajları
    1-ekranı standart ppc ekranı
    2-işlemcisi daha hızlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 29 Ocak 2006 22:31:20 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.