Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce normal pc ye indiriyorsun programını sonra. programın çalıştırma dosyasını çalıştırıyorsun o zaten kendisi kuruyor ppc ne.
  • first_emperor

oyunları mümkün olduğu kadar sd-karta yüklersen (tabi varsa, yoksa hemen bi tane edin) hafıza sorunu yaşamazsın
  • arkadaşlar bu "core player" nerden indirebileceğimi söyleyebilirmisiniz lütfen.şimdiden teşekkürler herkese
  • m500 için sıfır pil isteyen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

m500 için sıfır pil isteyen var mı?

ben alabilirim ne kadar...
  • arkadaşlar merhaba,henüz almadım ancak bir kaç gün içinde m-500 casper hanoffice almayı düşünüyorum verdiğiniz bilgiler için tşk.edrim ancak kullanan arkadaşlar biraz anlatabilirmi herhangi bir sorun çıkarıyormu makina ve ben bu aleti turkcell hattımla kullanmak istiyorum bi sorun olmuyor dimi?

• bu aletin pili cep tel gibi tak çıkarkımı arkadaşlar yani bi tane daha pil alsam örneğin gün içinde bitince çıkarıp takabilirmiyim bi sorun olmuyo dimi?
  • arkadaşlar bide normal telefon görüşmelerinde kulaklık kullanmadan alet nasıl iyi ses veriyormu yoksa kulaklık kullanmak şartmı yani her zaman kulaklık işi zor, telefonun zil sesi için mp3 mıdı falan atayabiliyormuyuz.
    biraz yardımcı olursanız sevinirim çünki verdiğiniz bilgilere göre satın alıcam.
  • mustafa aydemir. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

arkadaşlar bide normal telefon görüşmelerinde kulaklık kullanmadan alet nasıl iyi ses veriyormu yoksa kulaklık kullanmak şartmı yani her zaman kulaklık işi zor, telefonun zil sesi için mp3 mıdı falan atayabiliyormuyuz.
    biraz yardımcı olursanız sevinirim çünki verdiğiniz bilgilere göre satın alıcam.

telefona yedek pil alabilirsin alamanıda tavsiye ederim. çıkar tak kullan özelliği var yani pili değiştirirken aleti kapatmana gerek yok. zaten kapanmıyor yedek pile geçiyor. midi, wav, amr, mp3 bunların hepsini zil sesi yapabiliyorsun. kulaklık sesi iyi. kullanıma gelince, unutma bu cihaz pda özelliği olan cep telefonu değil, cep telefonu özelliği olan pda/ppc dir. öğle diğer küçük cep tel. leri gibi çok da kullanışlı değil

• quote:

Orjinalden alıntı: frosch

first_emperor

oyunları mümkün olduğu kadar sd-karta yüklersen (tabi varsa, yoksa hemen bi tane edin) hafıza sorunu yaşamazsın

cevap için teşekkür ama zaten 512mb sd kartım var ve oyunları ona yüklüyorum ama install yaparken bazı dosyalarını windows altına program files dosyasına atıyor bildiğin gibi. hem flash da hemde sd kartta çok yer olmasına rağmen, memory uygulama için çok az yer bırakıyo. sanki arkada başka programlar çalışıyor, ama çalışmıyor gösteriyo. anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first_emperor -- 1 Şubat 2006 18:03:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

arkadaşlar merhaba,henüz almadım ancak bir kaç gün içinde m-500 casper hanoffice almayı düşünüyorum verdiğiniz bilgiler için tşk.edrim ancak kullanan arkadaşlar biraz anlatabilirmi herhangi bir sorun çıkarıyormu makina ve ben bu aleti turkcell hattımla kullanmak istiyorum bi sorun olmuyor dimi?

istediğin hatla kullanabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: serdarbc

quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

m500 için sıfır pil isteyen var mı?

ben alabilirim ne kadar...

pm attım...

m500 için pil almak isteyenler, msn den (yyakamo@yahoo.com) ya da pm de ulaşabilirler...
  • Arkadaşlar bende bi packet pc almayı düşünüyorum ama bi sorum olcak. Bu telefonda mesajları saklayabiliecğim(arşiv halinde) bi program varmı?
  • Beyler bu cihaz için 2005 romunu bulan gören olmadı mı daha ?
  • Arkadaşlar selam ; .cab uzantılı dosyaları bu cihazlara nasıl kurabiliriz,yardım lütfen.Şimdiden Teşekkürler.
  • slm 6 ay onca casper aldımikikere teknık servısıne gndrdım bukadar kısa surede 3 arıza cıkardı alet servısde suan ama gelınce ne kadar dayanır bılmıyorum gozum korktu artık....alacak arkadaslara duyrulur........bide tv izleyemiyorum real one kurulmuyo....baska prog bilen arkadaslar yardım ederse sevınırımve son bı sorunum daha zil sesi olarak mp3 wav vs atayamıyorum bılen arkadaslar yardım ederse sevınırım ......ha yıgıdı oldurup hakkını yememek lazım alet cok hoş ve sık (bana gore)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iekaya

Arkadaşlar selam ; .cab uzantılı dosyaları bu cihazlara nasıl kurabiliriz,yardım lütfen.Şimdiden Teşekkürler.
  • Arkadaşlar bana birisi casper türkçeleştirme paketini gönderirse çok memnun olurum. Aramadığım yer kalmadı. :(
  • BEYLER bende babama aldım bu aleti 3 gun once fakat sormak istedigim turkcell den internet ayarlarını yapmama ragmen,msn massengera giremiyorum,acaba bununla ilgili baska bir ayar daha mı yapmam gerek ??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.