Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok tşk.ederim benim bi sorum daha olacak bu aleti türkçeye dönüştürdüğümüzde herhangi bi sorun çıkıyormu yani bazı arkadaşlar işte arada bir reset falan gerekiyo demiş doğrumudur kitlenme falan yapıyormu. ben aleti alırken türkçeleştirme paketinide alıcam ve türkçeleştirecem hatta çok iyi bilgim olmadığını düşünerek aldığım yere yaptıracam sizce türkçe kullanmakta bi sakınca varmı yani sorun çıkıyormu çok tşk ediyorum...

LINUX'UN HASTASIYIM WİNDOWS'UN USTASIYIM... :)
  • arkadaşlar son bi sorum daha olacak: cihazı kullanan arkadaşlar telefonun çekişinden memnunmu? bazı arkadaşlar iyi çekjmiyo falan demiş,yani normal de yeterlimi bi sorun çıkarıyormu çekmeme gibi kullananlar cevap verip aydınlatırsa çok sevinirim çünki benim için telefon görüşmelride çok önemli ve ben ikisinin bi arada olmasını istiyorum yani sizce yetrlimidir.
    bidewww.teknosa.com.tr adresinde tek dvd halinde bi sürü oyun ve prg.var ben alıcam alınca isteyen lere burdan iletiriz. iyi günler arkadaşlar.

• arkadaşlar nişanlımın ablasının casper'ı bugüne kadar çalışırken bir anda turkcell ortadan kaybolmuş, ve geri getiremedik. çalışan birkaç kartla denedik olmadı. şimdi hastanedeyiz ve telefon,internet olsa çok iyi olur. ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _serkan_ -- 4 Şubat 2006 0:48:39 >
  • arkadaşlar dünya kadar casper kullanıcısı var bir allahın kuluda yok mu sorulara cevap vercek yahu..
  • anlayan adam yok.. bende casper kullanıcısıyım ama pek ilgilenmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

arkadaşlar son bi sorum daha olacak: cihazı kullanan arkadaşlar telefonun çekişinden memnunmu? bazı arkadaşlar iyi çekjmiyo falan demiş,yani normal de yeterlimi bi sorun çıkarıyormu çekmeme gibi kullananlar cevap verip aydınlatırsa çok sevinirim çünki benim için telefon görüşmelride çok önemli ve ben ikisinin bi arada olmasını istiyorum yani sizce yetrlimidir.
    bidewww.teknosa.com.tr adresinde tek dvd halinde bi sürü oyun ve prg.var ben alıcam alınca isteyen lere burdan iletiriz. iyi günler arkadaşlar.

telefon çekmemesi gibi bi problem ben yaşamadım tek çentik bile olsa güzel konuşuluyor.

• oktay be bi gelen kutuna bak be
  • arkadaslar need for speedin pocket versiyonu olan varmı aranızda:)varsa paylasmasını rica ederim saygılarımla.yasasın m500:)
  • bende indiriceeeem :)
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemsaka

http://rapidshare.de/files/11353843/Need.for.Speed.Release.Candidate.PPC.ARM.zip.html
    buyur canım kardeşim ppc need for speed sana...
  • erdem arkadasım oncelikle cok tesekkur ederim.yalnız link acılmıyor biturlu:((
  • arkadaslar mobimate programını kullanan varmı acaba?dunya saatlari ve ve 5 gunluk hava raporunu gosteren bir program.ben kullanıyorum ama hava raporunu guncellestiremiyorum bundan dolayı bu programın serialı lazım.varsa bi zahmet....tesekkurler
  • hemen başka bi yere upload edip linki veriyorum kardeşim.bide bişey sorcam bende yarın m500 sahibi oluyorum sence nasıl.çok kısa bi fikir verirsen çok sevinirim.
  • bak bu *** olan yere hemenpaylas yaz
  • erdem arkadasım cok saol need for speedi kurdum sonunda sayende.
  • kardesim sana soyle yardımcı olabilirim.aslında biraz daha bekleyip m600 almanı tavsiye ederim.cok yakın bi zamanda piyasada olacak hatta eten m600 cıktı ama türkiyede satısı yok ben etenin sitesinde resmini gordum cok şık duruyor karizma yani...siyah inci ozelliklerine gelince window mobile 2005 surumu var malum biz m500 de yok.word excellle beraber pocket powerpointde varmıs..ayrıca dahili wireless ve edge(skype gprs uzerinden calısmadıgı icin biz yararlanamıyoruz beles internet telefondan ama m600 culer yararlanacak ve skype programınıda eklemisler m600e)m500 de bence suan türkiye piyasasında ki en iyi pocket pc diyebilirim cok kullanışlı bi alet alırsanda pisman olmasın ben ilk cıktıgı hafta aldım sorunsuz kullanıyorum.en nefret ettigim yanı kamera ve video karanlık ortamada sıcıyor.ama gunduz performansı mukemmel denilebilir.m600 de aynı olacak bilmende yarar var.sonucta alırsan pisman olmassın ama ben m600 sahibi olmanı cok isterim.en iyisimi biraz bekle fiyatda suanki fiyattdan fazla olmayacak diye dusunuyorum.artı m600 piyasadaki yerini alınca m500 satıs fiyatı 150 dollar kadar inecek yani 500-550 arası.iyi dusunmende fayda var bu konuda...

• arkadaslar ingilizce turkce sozluge ihtiyacı olan varsa bu siteden ucretsiz olarak indirebilirler pocket pc'leri icin ben indiridim cok genis degil ama il goreecek nitelikte.elinde daha kapsamlı olan varsa bizide mahrum bırakmasın tamammı?http://www.lingvosoft.com/main.jsp?do=products-download_for_free&item=3469
  • bana Türkçe dil paketi pek gerekli değil gibi geliyor...

yav bu şarj/senkronizasyon standının arkasındaki usb girişini kullanmaya çalışan hiç mi olmadı aramızda? Ya bi el atın, çalışıyorsa ses verin
  • bence kendi pc nize bağlı bir cihaz bağlamak için yada usb bellek gibi cihazlar bağlamak için yoksa bu makina tanıyabilsin diye alıştığımız gibi bir giriş değil .birde bazı aparatlar araç kiti gibi bir şeyler gördüm başka sitelerde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.