Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • casper'da miniSD card kullanılabileceğini sanmıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: KOND

imzaamda birtane wifi kart var istersen bir incele casper e de oluyor ve fazla cıkıntı da yapmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: parma

Millet slm lar bu wifi kartı nereden alacağız ya hızlısistem in nette stoklarında var gozukuyor arıyorsun o bayilerini o ne ağbi yaa filan diyorlar casper e gidiyorsun cihazı gösteriyorsun haaaa filan diyor siparişi alıyor yarın gelir diyor ertesi gün telefon acıyorsun geldimi diye ya ağbi işte yollarda kar vardı yok camura battı yan yattı diyor sonra sıkıstırınca o nu bulamadık ağbi diyorlar doğubank demeyin ulan orayada gittim adam bana hafıza kartı cıkartıp veriyor ağbi sen yanlıs biliyorsun o aradıgın sey bu iste diyor sinirden kasıklarıma ağrılar giriyor su kartı alıp bir AHL de kullanamadık bütün laptopu olan arkadaslar bu bağlantıyı kullanıyorlar bende onlar gibi aynı mekanda aynı havayı soluyorum ama bu wi-fi kartı alamadığım için işyerimde nete giremiyorum su kartı bana nereden alacagımı tarif eden birisi cıkarsa sevinirim.
    bu arada elimde program ve oyun mevcut isteyen olursa imece usulu yardımlasarak verebilirim herkes paylasım yapmalı oyle değilmi

kendinize iyi bakın :

TARKAN

• quote:

Orjinalden alıntı: sdayangac

casper'da miniSD card kullanılabileceğini sanmıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: KOND

imzaamda birtane wifi kart var istersen bir incele casper e de oluyor ve fazla cıkıntı da yapmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: parma

Millet slm lar bu wifi kartı nereden alacağız ya hızlısistem in nette stoklarında var gozukuyor arıyorsun o bayilerini o ne ağbi yaa filan diyorlar casper e gidiyorsun cihazı gösteriyorsun haaaa filan diyor siparişi alıyor yarın gelir diyor ertesi gün telefon acıyorsun geldimi diye ya ağbi işte yollarda kar vardı yok camura battı yan yattı diyor sonra sıkıstırınca o nu bulamadık ağbi diyorlar doğubank demeyin ulan orayada gittim adam bana hafıza kartı cıkartıp veriyor ağbi sen yanlıs biliyorsun o aradıgın sey bu iste diyor sinirden kasıklarıma ağrılar giriyor su kartı alıp bir AHL de kullanamadık bütün laptopu olan arkadaslar bu bağlantıyı kullanıyorlar bende onlar gibi aynı mekanda aynı havayı soluyorum ama bu wi-fi kartı alamadığım için işyerimde nete giremiyorum su kartı bana nereden alacagımı tarif eden birisi cıkarsa sevinirim.
    bu arada elimde program ve oyun mevcut isteyen olursa imece usulu yardımlasarak verebilirim herkes paylasım yapmalı oyle değilmi

kendinize iyi bakın :

TARKAN

mini sd kart adatörü ile beraber gelior dolayısıyla bu makinada da çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 12 Şubat 2006 9:05:20 >

• Spectec mini sd wifi

ve adaptörü

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen
  • arkadaşlar slm,acrobat reader arıyorum bu alet için bi link atabilirmisiniz... iyi günler.
  • EVET MİLLET ARTIK İSTERSENİZ BİRBİRİMİZLE PROGRAM PAYLASABİLECEĞİMİZ BİR YER OLUSTURALIM HER POCKET PC LERİ DESTEKLEYEN PROGRAMLAR OYUNLAR VB.
  • ARKADASLAR SIZDEN BIR YARDIM ALMAK ISTIYORUM FORUMA YENI UYE OLDUM VE HEMEN CASPER FORUMU ALTINDA SIZLERI YAZDIGI YAZILARI OKUDUM.ACIKCASI COK FAZLA KAFAM KARISTI BEN CASPER M500 MODELINI ALMAK ISTIYORUM AMA BU CIHAZIN BANA ARTILARI VE EKSILERI KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LUTFEN...!

CEP TELEFONU OLARAK NASIL ?
    KAMERA OZELLIGI NASIL ? (GUNDUZ)
    PROGRAM BULMAK KOLAY MI?
    BOZULDUGU ZAMAN NE YAPICAZ ?
    KULLANISLIMI LUTFEN YARDIM EDIN BANAAAAAAAAAAAAAAAAA

SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

ANIL DOGRU
  • Forumdaki tüm arkadaşların katılacağı gibi, eğer biraz daha paran ve vaktin varsa m600 modelini beklemelisin (win2005 ve wi fi için). Ama yok bunlar benin için önemli değil ya da bekleyemem diyorsan, hiç durma.

Cep telefonu olarak, pda'ya alışmak başlangıçta biraz güç gelebilir. Özellikle de mesaj yazmak. Ama alışınca, bence kalemle daha rahat yazılıyor ve kesinlikle daha keyifli
    Kamerayı kapalı ortamlarda (gündüz bile olsa) sakın açma. Açmak isteyen olursa sakın verme, oyala ki rezil olma. Ama dış çekimleri güzel

Program bulmak, aslında kolay ama bir türlü paylaşım ortamı yaratamadık burda. Ben de bugün yarın elimdeki programları upload etmeye başlayacağım.. herkes elindekini koysa acayip arşiv çıkacak aslında..

Bozulduğu zaman doğruuuu servise.. kadıköydeki serviste mikrofon çıkışını yaptırmıştım ben hem de kendi hatamdan kaynaklanan bir sorun olmuştu.. casper'dan beklemezdim ama iyi servis verdiler...

Kullanışlılık tamamen kişisel. Bence kullanışlı... bugüne kadar normal telefonla vakit kaybetmişim diyeceksin, hepsi oyuncak kalır. DivX izlemekten tut, müzik dinlemeye, e-book okumaya, msn de cirit atmaya, internete ve daha eklenebilecek herşeye sahip olursun.

• evet dostum bende senin gibi bu site sayesinde bu üründen aldım bu cihazı alırsan bana göre soyismin gibi doğru bir hamle yapmıs olacaksın yani esas onemli olan elindekinin değerini bilmek vede ondan faydalanmaktır(makinalardan bahsediyorum insanlardan değil) bye.bye
    quote:

Orjinalden alıntı: anildogru

ARKADASLAR SIZDEN BIR YARDIM ALMAK ISTIYORUM FORUMA YENI UYE OLDUM VE HEMEN CASPER FORUMU ALTINDA SIZLERI YAZDIGI YAZILARI OKUDUM.ACIKCASI COK FAZLA KAFAM KARISTI BEN CASPER M500 MODELINI ALMAK ISTIYORUM AMA BU CIHAZIN BANA ARTILARI VE EKSILERI KONUSUNDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ LUTFEN...!

CEP TELEFONU OLARAK NASIL ?
    KAMERA OZELLIGI NASIL ? (GUNDUZ)
    PROGRAM BULMAK KOLAY MI?
    BOZULDUGU ZAMAN NE YAPICAZ ?
    KULLANISLIMI LUTFEN YARDIM EDIN BANAAAAAAAAAAAAAAAAA

SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

ANIL DOGRU

• Arkadaşlar, programları toplamaya başlayalım diyorum. Bu başlıkta sorunları, alacaklara, almış olanlara tavsiyeleri ve diğer konuları sürdürelim diyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5877923/tm.htm burda ise sadece programlar verilsin. Arayan istediğini bulsun; hatta sayı çoğaldıkça alfabetik hale getiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 14 Şubat 2006 0:36:28 >
  • COK TESEKKUR EDERIM VERDIGIN BILGILER ICIN COK SAGOL DOSTUM.bU DEDIKLERIN BENIM KAFAMDAKI SORU ISARETLERINI TAM ANLAMIYLA ORTADAN KALDIRDI.BUGUN ALIYORUM BU CIHAZI KESINLIKLE ARTIK ALMALIYIM DIYE DUSUNUYORUM.bUNDA BU FORUMDAKI ARKADASLARIN EMEGI BUYUK BUNU SAKLAMANIN ALEMI YOK BU BILGILERI BIZLERLE PAYLASAN TUM ARKADASLARA ONCELIK SENDEN BASLAMAK KAYDIYLA TESEKKUR EDERIM.HEPINIZE
  • arkadaşlar elimde iki aylık m 500 var, acilen satmam gerekiyor, orjinal cd ler ve şarj aletlerinide vereceğim. Türkçe kurulu, garantisi 09.11.2007 de dolacak. İlgilenenler swordfih_49@hotmail.com a mail atabilir. fiyat 620 milyon ve sabit.
  • arkadaşlar bende casper var, fakat cd kırıldı aktivasyon kodu hala elimde ama program yok, mail adresime link atabilirmisiniz yada buraya verebilirmisiniz.

mail@ibrahimerdemir.com

Saygılarımla
    H.ibrahim Erdemir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 15 Şubat 2006 23:13:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiktasarimcisi

arkadaşlar bende casper var, fakat cd kırıldı aktivasyon kodu hala elimde ama program yok, mail adresime link atabilirmisiniz yada buraya verebilirmisiniz.

mail@ibrahimerdemir.com

Saygılarımla
    H.ibrahim Erdemir

pm attım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fivee

Arkadaşlar bu alete rom ve flash nasıl atılır? Ve dosyalarını nerden bulabilirim?

Arkadaşlar bide bu alete hard reset nasıl atılıyor?

Reset tuşu ile aynı anda tepedeki kapatma tuşuna basarsan hard reset atmış olursun.

Ben gün aşırı reset atmaktan bıkltım bu alete, her gün kitlenip kalıyor, hergün olmasa da 2 günde bir. Bi gün sinirden fırlatıp atacam kırılacak, olan bana olacak yine.
  • türkçeleştirmeyi kurunca benim makinayada bişiler oluyor
  • ne gibi mesela.
  • casper m 500 satıyorum original cd+turkçeleştirme cd si şarj cihazı masa ustu aparatı garantisi daha var
    çok temiz kılıfıda var ama söküldü dikilmesi gerekli kutusunda vericem son fiyatı 500 ytl
    izmirdeyim cengizcoskun@msn.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

ne gibi mesela.

mesela sbp nin kısayolları gözükmüyor gibi yada sanki daha çok kilitleniyor gibi geldi bana. Şahsi fikrimdir kesin bir şey söylemek istemiyorum ama bence genede ingilizce daha mantıklı
  • ben türkçeleştirmeyi yüklemedim hiç, ama zırt pırt kitleniyor, çıldırmamak elde değil

keşke ufak bi cep telefonu alsaymışım, akıl sağlığım bende kalırdı en azından...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.