Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir sorunları çok merak ediyorum? Bence sorun, kullanamamaktır.

İkinci eli, full kutu, hafıza kartı ve diğer eklenebilecek aksesuarlara göre, son kullanıcılar için 600-700 ytl civarı gidiyor ama telefoncular, 500 belki verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 22 Şubat 2006 19:20:50 >
  • kesinlikle katılıyorum yakamo
    bence süper bir alet herşeyiyle dörtdörtlük kullanıyorum
    birtek mobile 5.0 teması bulamıyorum bunada yakamo ilaç sanırım
    saygılar
  • ya çok temiz jelatini üzerinde bir m500 buldum, yanında 256 mb mmc kart var, 650 ytl istiyo. Cihaz 3 aylık ve garantisi devam ediyor haliyle. Bu fiyat iyi midir sizce?
    Bir de şarj süresi nasıl bu aletlerin, bilgi verebilir misiniz?
  • 600 e çekerseniz çok daha iyi olur.. ama çok temizse pahalı sayılmaz.. 256 lık kartı bahane edebilirsiniz. Kart yok gibi birşey, en az 1 gb kurtarır çünkü
  • walla görmedim ama tertemiz olduğunu söylüyor arkadaş, yarın görücem tabi. Yanında bi de türkçeleştirme cd si de var. Bakalım fiyatı indirmeye çalışayım ama inmezse size değer mi bu fiyat...
  • sen ısrar et bence.. kartı istemiyorum de, 600'ü göster, piyasası düştü, m600 geliyor falan de
  • eywallah dostlar saolun cevaplar için...
  • selam dostlar program kurarken hangi hafızya kurmalıyım flash disk? main ? 512 sd card? hangisini tercih etmeliyim
  • sd card'a Kendi hafızası ne kadar boş kalırsa o kadar hızlı çalışır
  • sd karta nasıl yuklemem gerekıyo bazı programlar flas dısk veya sd kartta calısmıyo nasıl yapmam gerek.............
  • Programı yüklerken, nereye yükleneceğini soruyor; sd kartı seçiyorsunuz
  • @yakamo pm attım sana ulastımı m500 için araç şarjı ve kulaklık için volum kontrollu çift kulak mp3 için tedarik edilebilirmi
  • pm gelmemiş.. msn mi ekleyebilirsin
  • yakamo kardes sana mail den program atmaya calısıyorum ama gmail gonderemıyor bı turlu nasıl gonderıım
  • hocam zip.lersen gönderir gmail.. ya da olmadı bir yere upload et, ver bana linkini, indireyim bir göz atayım, ona göre ekleyeyim... sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 23 Şubat 2006 15:13:07 >
  • yakamo kardes zip ledıdenedim ama beceremedim upload sitesıne nasıl lınk verecegımıde bılmıyon rapid shar den nasıl lınk verebılırım yardım edersen sevınırım senınde basını agrıtmamıs olurum bı sorum daha olacak benı casper da cıhaz bılgısınde yazılımda alt surum 0042 yazıyo yıinede forumda adı gecen wm 2005 rom dosyasını yuklememi tavsıye edermısın tesekkurler saygılar
  • aynı hata bende de meydana geldi...

quote:

Orjinalden alıntı: sata

Dosyayı indirdim ve 0039 üzerine kurdum ama os hardware uyuşmazlığı hatası verdi çözüm bulursam yazarım kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

yakamo kardes zip ledıdenedim ama beceremedim upload sitesıne nasıl lınk verecegımıde bılmıyon rapid shar den nasıl lınk verebılırım yardım edersen sevınırım senınde basını agrıtmamıs olurum bı sorum daha olacak benı casper da cıhaz bılgısınde yazılımda alt surum 0042 yazıyo yıinede forumda adı gecen wm 2005 rom dosyasını yuklememi tavsıye edermısın tesekkurler saygılar

Selam, ben sana şimdi upload ı nasıl yapacağına dair bir mail atacağım

2005 rom'unu hiç denemedim hocam. Aslında öyle rom'larla da pek ilgilenmiyorum, yani alette ne varsa onu kullanmayı tercih ederim (mpx200'de bile 2003'e geçmemiştim). BENCE işletim sistemini yükseltmek istiyorsan, cihazı da yükseltmelisin (örneğin m600).
    Diğer taraftan 2005 gerçekten çok iyi.. Yani 2002 ile 2003 arasındaki farktan kat kat farklı. Yakında ben de terfi ediyorum oraya, WM2005 başlığı da yaparız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamo -- 23 Şubat 2006 17:00:28 >

• Hocam , bu maili bana da atabilir misin apercem@hotm...
    Birde buradaki rom 0042 versiyonu yani, yükleyebildiniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

2005 rom'unu hiç denemedim hocam. Aslında öyle rom'larla da pek ilgilenmiyorum, yani alette ne varsa onu kullanmayı tercih ederim (mpx200'de bile 2003'e geçmemiştim). BENCE işletim sistemini yükseltmek istiyorsan, cihazı da yükseltmelisin (örneğin m600).
    Diğer taraftan 2005 gerçekten çok iyi.. Yani 2002 ile 2003 arasındaki farktan kat kat farklı. Yakında ben de terfi ediyorum oraya, WM2005 başlığı da yaparız artık

• quote:

Orjinalden alıntı: percem

Hocam , bu maili bana da atabilir misin apercem@hotm...
    Birde buradaki rom 0042 versiyonu yani, yükleyebildiniz mi?

quote:

Orjinalden alıntı: yakamo

042 rom unu serviste ücretsiz yüklettim..
    mail i atıyorum şimdi

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.