Selam Arkadaşlar; Casper Handoffice(M500) lere Wındıws Mobile 5.0 yüklenebildiğini okumuştum daha önce forumda.Microsoftun sayfasından 174 MB lik Windows Mobile 5.0 programını indirdim ama malesef kurulum yapılamıyor.Kurulum başlıyo ama bir yerde microsoftun bir sayfasına yönlendiriyo.Ve ondan sonrada programdan atıyo.Muran varmı PPC sine Wndows Mobile 5.o ı varsa nasıl kuruldugu konusunda yarım ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler
beyler bu aletin kasası kaç paradır değiştirmek istiyorum
Arkadaşlar Forumdan 0042 Rom versiyonunu yükledim ve PPC (Casper Handoffice M500)me kurdum. Çıkan mesajlar şunlar ;
USB Downloader B05 0012 Flash Capasity=128MB
USB Downloader Ready. SD Card In Find SDMMC Card. SDMMC Load Fail. USB host is connected. Waiting a download.
Download Size:44451454 bytes. Received Size:44451454 Now, Checksum calculation Download O.K.
OS Images is NOT compatible with this hardware
veeeeeeee
0039 versiyonda yeniden açılıyor makina. HELLLLLPPPPPP PLS.
aynen bende olduğu gibi... bu update çalışmıyor mu, yardımcı olacak yok muuuuuuuuuuuuuuuu...
quote:
Orjinalden alıntı: iekaya
Arkadaşlar Forumdan 0042 Rom versiyonunu yükledim ve PPC (Casper Handoffice M500)me kurdum. Çıkan mesajlar şunlar ;
USB Downloader B05 0012 Flash Capasity=128MB
USB Downloader Ready. SD Card In Find SDMMC Card. SDMMC Load Fail. USB host is connected. Waiting a download.
Download Size:44451454 bytes. Received Size:44451454 Now, Checksum calculation Download O.K.
OS Images is NOT compatible with this hardware
veeeeeeee
0039 versiyonda yeniden açılıyor makina. HELLLLLPPPPPP PLS.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
aslında önemli olan piyasada war mıdır bunun kasası?
quote:
Orjinalden alıntı: thedeparted
quote:
aslında önemli olan piyasada war mıdır bunun kasası?
Ben casper showroom'a sormuştum (Mecidiyeköy'dekine), bayramdan sonra gelecek demişlerdi; yani 1 ay önce gelmiş olması lazım. Bir diğer seçenek, yurt dışından e-ten için olanlardan alabilirsiniz ama o zaman da garantisinin düştüğünü söylediler casper'dakiler.. ben alıyım siz değiştirin deyince de aval aval baktılar.. yani sonuç yok
ee şimdi düşürdük kasası kırıldı ve yaptırmak istiyorum kasa yok mu diyecekler yani ?
böyle saçma şey mi olur 2 yıl garantisi var bir kere. hemde en az ürünün ömrü 10 senedir on sene herşeyini bulundurmak zorunda.
ya hocam doğru diyorsun da, bu söylediklerim benim fikrim değil; bana casper çalışanlarının söyledikleri Hem belki artık kasa gelmiştir; sormak lazım...
selam arkadaşlar bu alete rom upgrade nasıl yapılır, rom nereden bulunur. Benim hangisi yüklü nasıl öğrenebilirim.
Arkadaşlar ; Cihazımla Bluetooth üzerinden dosya gönderemiyorum.Bana dosya geliyo,cihazlar birbirlerini tanıyo ama ben dosya gönderemiyorum.Herhangi bir dosyaya uzun basıp gönderme yapmak istediğimde Bluetooth ile gönder seçeneği çıkmıyo.Dosya ışınla be Eposta ile gönder seçenekleri çıkıyor.Arkadaşımda İmate var onda Bluetooth ile gönder seçeneği var bende öyle bir seçenek çıkmıyo.Yardım lütfen.
once bluetoothu acıp sonra dosya ısınla dersen olur
Hayır arkadaşım olmuyor o şekilde.Onu ben denedim.O zaman kızıl ötesini bulmaya çalışıyo.
selam arkadaşlar bu alete rom upgrade nasıl yapılır, rom nereden bulunur. Benim hangisi yüklü nasıl öğrenebilirim.
Cevabını kimse bilmiyor mu???
arkadaslar resco gamebox ve resco sudoku ilaç lazım bilen bulan varsa bana verebilirmi cengizcoskun@msn.com
quote:
quote:
ben yurt dışı sitelerinde dolandım durdum m500 wm2005 yükleniyor hatta 60 $ a cd sini satan yabancı bir site var ama hiç yapana denk gelmedim. hatta eten forum sitesinde de yok.
quote:
quote:
quote:
ben yurt dışı sitelerinde dolandım durdum m500 wm2005 yükleniyor hatta 60 $ a cd sini satan yabancı bir site var ama hiç yapana denk gelmedim. hatta eten forum sitesinde de yok.
Ya ben aslında bu bahsettiğiniz 042 versiyonunu nasıl yükleyebileceğimizi sormuştum. Bi de bendeki 042 midir acaba.
ROM VERSİYONUNU GÖRMEK İÇİN SİSTEM İNFORMATİONA GİRMEN GEREKİR. start/settings/system/system information/softvare/minor version: 0039
gibi...
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya ben aslında bu bahsettiğiniz 042 versiyonunu nasıl yükleyebileceğimizi sormuştum. Bi de bendeki 042 midir acaba.
Teşekkürler. Bendeki 039 Versiyonmuş. Peki 042 yükletmemin ne gibi avantajı olur, artıları, eksileri nelerdir?
arkadaşlar bikaçkere kurdum ama şimdi yapamıyorum yaw bu alete herhangi bir programı nasıl kurucam,baştan sona biriniz anlatırsa çok sevinirim ya bi yardımcı olursanız çok sevinirim. isteyen mailimede atabilir iyi günler diliyorum. mail: gurel_ugur@mynet.com msn: gurel_ugur@hotmail.com