merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum bende 1 haftadır M500 sahibiyim şimdi acaba almasamıydım diyorum çünkü bankacılık işlemlerini desteklemiyormuş.Yani laptoptan turkcell aracılıgıyla internete girmek ile cep bilgisayarından girmek arasında ne fark var anlayamadım .bilen varsa bana cevap yazsın .şimdiden tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: alkank
selam arkadaşlar. m500 de telsim in servisi cep televizyon izleyen varmı ? yada m500 de izlene bilirmi ? RealOne programı ve hat olursa izlene bilir diye düşünüyorum. fikri olan var mı acaba ?
beyler öncelikle herkese merhabalar ve hayırlı formlar...öncelikle benim acil desteğe ihtiyacım varve yardımcı olursanız sevinirim;;;;gecen gece ben mısıl mısıl uyurken bu aletin sarzı bitmiş ve sabah kalkıp baktığımda hiç bir program açılmıyor,tekrar ingilizceye dönmüş yani sadece arama yapabiliyosun...stand a takıp aktivasyonu ve türkçeyi kurayım dedim nedense bilgisayara bağlanmıyor artık(yani şarj oluyo fakat bilgisayar tanımıyor...)ne yapmalıyım acaba
tum programlarmı mı calısmıyo yoksa bazılarımı? program iconları gorunuyosa ve buna ragmen programlar calısmıyorsa soguk reset atmanı onerırim....(on-off basılı tutup resete basmalısın) masaustune senkronisazyonu tekrar kurup deneyebilirsin
aletin markasını yazmamısıın ama onemlı degıl kull kılavuzunda gosterir zaten on-off ve resete aynı anda basılı tut
beyler aletin kasası 64$ + kdv miş. 3 parça olarak satılıyor tek parça alma şansınız yok aman düşüriyim demeyin haberiniz olsun.
arkadaşlar selam!!! 6 aylık m500 kullanıcısıyım..6 ay içinde telefonum 2 ay gülbağda serviste kaldı..ama yinede ondan vazgeçmeye niyetim yok..
2005 i kuran arkadaşlar görüüşlerini yazarsa sevinirim!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: cakirerdem
2005 i kuran arkadaşlar görüüşlerini yazarsa sevinirim!!!!
2005 i kuran arkadaşlar mı var???????
mkurumlu1 arkadasım tşk. OPERA programını deniyeceğim .Birde sizin M500 lerde batarya kısmında dışarıdan sıcaklık hissediyormusunuz çalışma yaparken acaba benimki çokmu ısınıyor.servise götürmelimiyim. ?
casper hand office mi verip yerine 6680 + 175 ytl alıyorum. ne dersizni ?
CASPER M500 için sd kart alıcam (1 gb ) ne marka önerirsiniz. fiyatlar ne düzeyde acaba
quote:
Orjinalden alıntı: serdarM500
CASPER M500 için sd kart alıcam (1 gb ) ne marka önerirsiniz. fiyatlar ne düzeyde acaba
1 gb lık kartları 75 ytl den satıyorum birkac farklı marka var
opera 8.5 casper için nasıl kurucam anlatabilirmisiniz exe dosyası yok nereya kopyalıcam nasıl olcek ?
ilgilenecek birisi varmı m500 e opera yı kurdum ve internete girdim TELEWEB.COM.TR sayfasında (aranızda bilen vardır) müşteri numarasını giremiyorum ayar felanmı gerekli yardım edermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: serdarM500
ilgilenecek birisi varmı m500 e opera yı kurdum ve internete girdim TELEWEB.COM.TR sayfasında (aranızda bilen vardır) müşteri numarasını giremiyorum ayar felanmı gerekli yardım edermisiniz
arkadas nasıl kurdun bi anlatıver yapamadım
opera sitesinde ANKARA TURKEY diye bir seçenek var oradan baglanmıyor. diğer bir ülke seç oradan indir 5.93 mb. onu casper ın içine kopyala üzerine tıkladıgında çalışması lazım ama işte yinede bir problem var anlamadım
program elimde indirdim ama nereye kopyalıyosun sd carta atıp exe tıkladım kurulmadı