Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu casperda fotoğraf çekerken sd ye kayıt işaretli 1280 formatında çekerken yetersiz bellek diyor 640 a düşürünce çekiyor nedendir
    ayrıca fotoğraflar çok karanlık bunn için ayrıca program varmı
  • Arkadaşlar yüklemeye çalıştığım programlar sadece main memory e gidiyor flash diske yüklemeye çalıştığımda setupu oraya gidiyor yüklediğimde gene main memory içine gidiyor Pocket Pc min modeli Casper M500 bana yardımcı olabilirmisniz??? !
  • Arkadaşlar yüklemeye çalıştığım programlar sadece main memory e gidiyor flash diske yüklemeye çalıştığımda setupu oraya gidiyor yüklediğimde gene main memory içine gidiyor Pocket Pc min modeli Casper M500 bana yardımcı olabilirmisniz??? !
  • Merhaba; casper.com.tr den 0042 romu indirip yükledim. ppc açılışta çok yavaşladı, today ekranı sürekli karma-karışık renklerle doluyor, yani kilitleniyor. Ne yaptım da böyle oldu, yoksaaaa

Ne halt ettik biz...

quote:

Orjinalden alıntı: xonox

Merhaba,

Casper Hand Office için 0042 romu şu adreste var:ftp://213.194.123.227/Casper%20M500/

Dosya adı Casper42.exe ve 29 mb büyüklüğünde. İndirip kurdum, 0037 rom başarıyla 0042 haline geldi. En dikkatimi çeken şey de cihazın telefon sinyali çekme gücünün artması oldu.

Bir de bankacılık için Opera iyi ama Thunderhawk programını çok daha iyi gördüm. Akbank ve iş bankasında opera da thunderhawk ta işe yarıyor.

Windows mobile 5.0 eten için çıkmış, fransızca bir sitede 48 euroya gördüm. Tabi bizim casper da çalışır mı bilemem, eten'in romları casper'da işe yaramadığına göre, eten için çıkan wm 5.0 da büyük ihtimalle yaramayacaktır, casper'in resmen wm 5.0'ı sunmasını beklemek lazım.

• Neyse sorun tekrar 2003 yükleyince düzeldi...

Bu arada ilginç bir gelişme; gsm kapalı durumdayken (uçuş modundayken) explorerı açtım veeeee sürpriiiiz; pc deki adsl üzerinden netteyim.... Hiç bir ilave işlem yapmadan, active synch üzerinden...

quote:

Orjinalden alıntı: percem

Merhaba; casper.com.tr den 0042 romu indirip yükledim. ppc açılışta çok yavaşladı, today ekranı sürekli karma-karışık renklerle doluyor, yani kilitleniyor. Ne yaptım da böyle oldu, yoksaaaa

Ne halt ettik biz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi percem -- 17 Mart 2006; 1:11:29 >

• percem dostum merhaba ben anlamadım bunun neresi supriz gsm le hic bir alakası yok active sncyc uzerinden internete baglanmanın.acıkda olsa kapalı da olsa baglanır.bunu da sanırım butun arkadaslar biliyoryinede kesfetmen guzel saygılar
  • aynı haltı bende yedim v 42 den sonra devamlı kitlenir oldu tekrar 2003 dedigin nedir yane rom mu degiştirdin işletim sisteminimi yeniden yukledin soyle dostum bende yapıyım boyle cok kotu oldu

Neyse sorun tekrar 2003 yükleyince düzeldi...

Merhaba; casper.com.tr den 0042 romu indirip yükledim. ppc açılışta çok yavaşladı, today ekranı sürekli karma-karışık renklerle doluyor, yani kilitleniyor. Ne yaptım da böyle oldu, yoksaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizcoskun -- 18 Mart 2006; 0:07:01 >
  • Merhabalar;
    Ben hala gprs imi kullanamıyorum arkadaşlar. Casperın sitesinde yayınladığı ayarları yapıyorum. ma sonuç yok...

:Lütfen yardım edin. Neyi yanlış yapıyorum ???

• teşekkür ederim...

quote:

Orjinalden alıntı: guency

percem dostum merhaba ben anlamadım bunun neresi supriz gsm le hic bir alakası yok active sncyc uzerinden internete baglanmanın.acıkda olsa kapalı da olsa baglanır.bunu da sanırım butun arkadaslar biliyoryinede kesfetmen guzel saygılar

• cengizcoskun arkadaşım şöyle oldu; 0042 yi yükledim herşey çok iyi giderkene bir iki prog yükledikten, yedeklerimi geri aldıktn sonra cihazın today kısmı kilitlenip sapıtıyordu. Ben de yeni roma yüklüyken reset atıp windowsu anadan doğma hale getirdim. (yeniden kurdum) Daha sonra bu sorun ortadan kalktı. şimdi yedeklerimi de yükledim, programlarımı da...

Orjinalden alıntı: cengizcoskun

aynı haltı bende yedim v 42 den sonra devamlı kitlenir oldu tekrar 2003 dedigin nedir yane rom mu degiştirdin işletim sisteminimi yeniden yukledin soyle dostum bende yapıyım boyle cok kotu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi percem -- 18 Mart 2006; 0:51:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deskjet007

quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orjinalden alıntı: deskjet007

Casper Hand Office ile HP ipaq hx2790 arasında tercih yapmam gerekirse Casper'i tercih etmem gerektiğini söyleyen olur mu? Bana HP daha iyi gibi görünüyor.. bir fikir verebilir misiniz? Neden Casper'i tercih etmeliyim? (Casper'in cep telefonu olarak da kullanılması hariç ipaq hx2790'a karşı ne gibi bir üstünlüğü var?...) Yardımcı olursanız sevinirim... HP'de wifi de var... Bu linkte:

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06a/1090731-1113775-1113775-1113775-1117947-12289532.html

Casper hand office mi yoksa HP ipaq hx2790 mı almalıyım? (Aslında casper'i aldım ve pişman oldum bu cihazı görünce... Geri vermeyi düşünüyorum ama sizden gelen mesaja göre karar vereceğim... Lütfen yardım...

hp casperden teknik özellik olarak 10 gömlek ötede ama hp de tel özelliği yok ? Ben baktım rastlamadım ?

Ya çok moralim bozuldu yaa.. Telefon olmasa da olur, ben PDA olarak kullanmak için almıştım ama HP'yi görünce pişman olddum... daha Jelatini bile üstünde... Dükkana geri götürdüm almadılar.. Ne yapabilirim acaba? Satsam kaça satarım? Aklım HP'de kaldı içime oturdu valla... Burdan alan birisi olur mu acaba? Daha 3-4 gün önce aldım. Faturalı vs, Teknosa'dan aldım. Yardımcı olun ya şunu vereyim... HP ile takas da olur, isteyen var mı? Kahtretsin ya keşke görmeseydim şu HP'yi...

YA BİRİSİ BİR FİKİR VERSİN ARKADAŞLAR..

• kardes bende tekrardan kurmak isterim ama elimde işletim sistemi cd yok nerden indirebilirim yardımların için tesekkur ederim

cengizcoskun arkadaşım şöyle oldu; 0042 yi yükledim herşey çok iyi giderkene bir iki prog yükledikten, yedeklerimi geri aldıktn sonra cihazın today kısmı kilitlenip sapıtıyordu. Ben de yeni roma yüklüyken reset atıp windowsu anadan doğma hale getirdim. (yeniden kurdum) Daha sonra bu sorun ortadan kalktı. şimdi yedeklerimi de yükledim, programlarımı da...
  • ya arkadaslar bu 042 versiyonu wm2005 romla aynı seymi farkı varmı varsa neler acaba................
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

ya arkadaslar bu 042 versiyonu wm2005 romla aynı seymi farkı varmı varsa neler acaba................

degil dostum wm 2005 işletim sistemi
  • İşletim sistemi cdsine gerek yok... Reset atıyorsun (sağ üstteki ekranı kapatma tuşuna basılı tutup, aynı anda sol yandaki, çukurdaki reset tuşuna kalemin ucuyla basıyorsun) veeee işletim sistemi (wm2003) otomatik olarak sabit hafızadan (rom) tekrar yükleniyor.

Orjinalden alıntı: cengizcoskun

kardes bende tekrardan kurmak isterim ama elimde işletim sistemi cd yok nerden indirebilirim yardımların için tesekkur ederim

cengizcoskun arkadaşım şöyle oldu; 0042 yi yükledim herşey çok iyi giderkene bir iki prog yükledikten, yedeklerimi geri aldıktn sonra cihazın today kısmı kilitlenip sapıtıyordu. Ben de yeni roma yüklüyken reset atıp windowsu anadan doğma hale getirdim. (yeniden kurdum) Daha sonra bu sorun ortadan kalktı. şimdi yedeklerimi de yükledim, programlarımı da...

• quote:

Orjinalden alıntı: snoop_dogg

çalşan programların linklerini yazalım beyler paylaşım plz.
  • Arkadaşlar; hand office ile haaaaalaaaaaa gprs i kullanıp da bi msn yapamadım yaaa. Bu gprs imin sorunu nedir acaba. casperın sietsindeki ayarları yapıyorum. Olmuyor. Kaçırdığım birşey mi var? Lütfen yardım edin...

• gsm operatorun desteklemıyor olabılır...sadece turkcell de msn kullanılıyor bıldıgım kadarıyla.........
  • bu operayı kuramıyorum nasıl olacak dosyayı indiriyorum ama kuru yok yardım edin melek53@hotmail.com
  • Hattım Turkcell, msn yi kullanamıyorum, ama gprs üzerinden google gibi web sayfalarını da açamıyorum. Daha doğrusu gprs üzerinden internete bağlanamıyorum...

Lütfen yardım arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.