Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim benim casperla fazla problemimyok ama anlayamadım bir konu var daha önce set as today wallpaper yaptıgımda ekranın üstünde resim oluyordu ama şimdi yaptıgım zaman resim alta çok soluk olarak beliriyor ne yapmam gerekiyor saygılarla teşekür ederim
  • birde eger elinizde türkceleştirme programı varsa gönderirmisiniz adres djcoolnumber1@yahoo.com
  • arkadaşlar dün casper m500 ümü yere düşürdüm. görünüşte bişeyi yok. bilgisayar olarak sorunsuz olarak çalışıyor. ancak telefon olarak çalışmıyor. 0042 romu kurdum ama fayda etmedi. bir arıza gibi görünmüyor. anten simgesine tıkladığımda " a wireless radio must be attached use the phoe" yazıyor. lütfen yardım edin.
  • Arkadaşlar M500 İçin MS2003 Türkçeleştirme Programı Lazım,Aktivasyon istemeyen lütfen...
  • daha cıkmadı snaıırm ( gercı 45 gundur askerim ama ben yokken cıktıysa bilemem .. )
    quote:

Orjinalden alıntı: hbolatt

Arkadaşlar M500 İçin MS2003 Türkçeleştirme Programı Lazım,Aktivasyon istemeyen lütfen...
  • align screen

tap the target firmly and accurately at each location on the screen.the targe will continue to move until the screen is aligned.

şurda ne demek istio bi bilen varsa yazsın aleti açamıyorum iki saattir sinirim bozuldu
    acele yardım
  • bende m500 alıcam ama el yazı tanıma özelliği varmı bilmiyorum. Benzer PPC leri araştırdım bu özellik var ama bu forumda ki yazılara da baktım m500 için el yazı tanıma özelliği hakkında hiç yorum yok yardımcı olursanız sevinirim eğer yoksa yazılımla yüklenebilirmi?
  • kardes var el yazısı tanıma
    quote:

Orjinalden alıntı: wamphear

bende m500 alıcam ama el yazı tanıma özelliği varmı bilmiyorum. Benzer PPC leri araştırdım bu özellik var ama bu forumda ki yazılara da baktım m500 için el yazı tanıma özelliği hakkında hiç yorum yok yardımcı olursanız sevinirim eğer yoksa yazılımla yüklenebilirmi?
  • ingilizcem yok ama ceviri sitelerinden cevirdim
    Sertçe ve doğru olarak ekranda her yerde hedefi aç. Targe, hareket etmeye devam edecek, ekran, hizaya getirilinceye kadar

ilk kurulurkenmi karşına çıkıyor eğer öyleyse ekranda + işareti göreceksin kalemle üzerine bas ve cek + işareti yer değiştirecek yine aynı sekilde üzerine bas birkaç kez aynı şeyi yapacaksın daha sonra ekran değişecek adımları izle
    quote:

Orjinalden alıntı: berkant10

align screen

tap the target firmly and accurately at each location on the screen.the targe will continue to move until the screen is aligned.

şurda ne demek istio bi bilen varsa yazsın aleti açamıyorum iki saattir sinirim bozuldu
    acele yardım

• programlar bölümü nü silmişler çok üzüldüm
  • alıntıdır
    casper türkçe paketini kuracakların dikkatine (aktivasyonu olmayanların)
    kurmadan önce aletin tarihini 2010 2011 veya herhangi bir uzak tarihe ayarlayın
    ayarladıktan sonra kuruluma başlayın kurulum bittikten sonra makine kendini açıp kapatıyor ve tarih eski haline dönüyor vede türkçe paketini ayarladığınız tarihe kadar kullanabiliyorsunuz
  • http://rapidshare.de/files/21747397/pocket_tuerk_e_cd.rar.html
    türkçe dil paketi arayanların dikkatine aktivasyon işlemini yukarda anlattım

• Arkadaşlar, forumun başında sorduğum soruya nihayet cevap buldum....

0042 rom versiyonunu yükledim.
    Turkçeleştirmeyi de yükledim.
    Sorunsuz çalışıyor.

Teşekkürler donanimhaber ailesi...

• Arkadaşlar Casper M500 için indirdiğiniz program sitelerinin linklerini yazarsanız biz de faydalanmış oluruz. Lütfen!!!
  • Arkadaşlar,

SD Wireless (Mini Wi-Fi ) ihiyacı olan varsa yardımcı olabilirim.
    Kartlar orjinal kutusunda ve SIFIRDIR,
    E-mail atabilir yada Msn den ulaşabilirsiniz.

• casper alanlar hep satmak istiyor ne iş anlamadım kafaya dank etme olayımı acaba?
  • VALLAHİ AÇIKÇASI BEN BU CASPER HAND OFFİCE İŞİNDEN PEK BİR ŞEY ANLAMDIM. NEDEN DİYECEK OLURSANIZ SIRALAYIM:
    ALET KUSURSUZ GÖRÜNSEDE ÖOK FAZLA AYRINTI GEREKTİRİYOR. VE NE YAPARSANIZ YAPIN MSJ VCEKME OLANAGI YOK HAREKET HALINDE İKEN. VE SÜREKLİ ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM NOKTA İSE BELLEK YETERSİZ UYARISI ÜZERİNDE 512 SD KİNGSTON MEMORY VAR FAKAT NEDENSE M500 SÜREKLI ANA BELLEĞİ KULLANMAYA ÇALIYOR. FOTOĞRAF KALITESI YUKSELTILINCE YETERSZ BELLK UYARISI VERIYOR. OYSA BELLEK BOS FAKAT UZERINDE ACROBAT READER TCPMP,SPB İMAGER,OPERA, GIBI PROGRAMLAR YUKLEDIM SORUSUZ FAKAT NEDENSE BELLEGI YORDUGUNDA YADA BIR KAC ISLEM YAPTIGINDA BELLEK YETERSIZ CALISAN PROGRAMLARI SILIN YADA DURDURUN UYARISI VERIYOR. VE INTERNETTE KOMPLİKE İŞLEMLER YAPMAYA KALSAN HEMN UYARI GELMEYE BASLIYOR BELLEK DOLU DIYUE
    BEN BU BELLEGI NEDEN YONLENDIREMIYORUM ANLAMDIM. PROGRAMLARI SD KARTA KUR GIBI BIR SECENEK OLMADIGI ICN KURAMIYROUM
    ANA BELLEKTEDE YER KALMADI.VE EN BUYUK SORUN KONUSURKEN KARESI TARAFIN SESI KENDISINE YANKI YAPMASI
    CEKIM GUCU COK YETERSIZ.42 ROM OLAYINI DENEDIM
    INANIN HIC BIR SEY DEGISMIYOR
    HIZINDA VEYA BASKA BIR SEYINDE
    DAHA COK KITLENMELER OLUYOR
    SONRA RESET MECBUREN.
    BEN ACIKCASI MEMNUN DIILIM AMA KULLANIYORUM BENDE BILMIYORUM. BU SORUNLARA COZUM BULABILECEK BIRISI VARSA YAZARSA SEVINIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazuzu -- 13 Haziran 2006; 0:13:55 >

• evet aynı sorunlar bende de oldu. ayrıca bu tip cihazlar çok kullanışlı olmuyor. diğer markalarda olsa aynı şey. yani laptop gibi kullanmak imkansız. yani ne kamera ne telefon ne bilgisayar... ortada bir alet..
  • Walla bende casper kurbanlarındanım walla aldığım güne lanet edecek duruma geldim resmen telefon zırt pırt sapıtıyor. Kendi kafasına göre kitleniyor format atıyor kendine bıktım walla. Aman uzak durun...!!!
  • merhabalar
    1gb sd kartı taktım
    bunu activesync olmadan
    direk flash bellek gibi usb den okutamıyorum
    nasıl olabilir bu kolayca
    birde gprs ayarlarım olmasına ragmen msn e bağlanamıyorum logon failed service falan diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reck -- 20 Haziran 2006; 16:37:29 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.