Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar casper için spectek marka sd-wifi kart alacaktım alacağım kişi bunun aynı rs-mmc kart gibi küçük olduğu için kullanamayacağımı söyledi bununla ilgili kullanan veya yardımcı olacak arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • spectec sd wifi kart'ı casper'da kullanabilirsin.. mini sd wi fi de adaptörü ile birlikte takarsan kullanabilirsin. rs-mmc kart kadar küçük diyorsa, o mini sd dir, adaptörü varsa sorun olmaz...
  • normali çııntılı oluyor galiba
    taşıyıcılı olan çıkıntısız mı oluyor peki taşıyıcı ayrı satılıyormu
  • ikisi de çıkıntılı oluyor.. taşıyıcı (yani adaptör) ayrı olarak da satılabiliyor. Ama daha compact modelleri de var (hem sd'nin hem mini sd'nin); yani daha az çıkıntı yapanları da mevcut.. ama Türkiye'de var mı bilmiyorum.
  •  CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen
  • teşekkürler yakamo
    sağdaki ürün beni aradığım dı
  • abi tr paketi acil tarafından lazım plz mail adresime atarsanız cok sevnırım
  • casper satılıktır
    tr cd + original kutu parçaları oyun ve programlar cdsi 650ytl izmir
    cengizcoskun@msn.com
  • neredeyse sıfır sd wireless kart satıyorum
    özel mesaj atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopik -- 27 Mart 2006; 12:33:31 >
  • Casper M500 19 Ocakta aldım temizdir, Tüm herşeyi mevcuttur, 800ytl yada sonyericson k750i yada daha iyi bi telefonla takas yapabilirim.

• bende de var o zaman 31.01.2006 tarihli teknosadan alınma temizliği için birşy demiyorum zaten yeni
    isteyenler pm atsın arkadaşar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble34 -- 28 Mart 2006; 18:53:50 >
  • MİLLET ÇOK ÖNEMLİ 2 SORUM OLACAK, YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM..

1- Sim hafızasındaki numaraların 2 nüsha halindeki kopyasını kendi hafızasına alıyor. Senkronizasyonda da tabi Outlook taki numaralarımın içine ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?

2- Bluetooth ile normal telefonlara nasıl dosya gönderebilirim????
  • Arkadaşlar Evdeki Bilgisayarımda İnternet Yok, Msn yi ve Interneti Genelde Hand Office'mden Kullanıyorum. Geçen Aklıma Şöyle Bir Fikir Geldi.
    "Mircrosoft Remote Control" Programıyla Pocket Pc ye Bağlanıp Ekranını ve Kontrolünü Kullanabiliyorsunuz, Taktir Edersiniz ki Msn Yi Pocket Pc De Kullanmak Biraz Zor, Yazmak Bakımından. Neyse Uzatmayayım. Hem Activesync Hemde Gprs Bağlantısı Aynı Anda Yapılamıyor Mu?? Denedim Denedim Olmadı Ya. Cihaz Usb Den Bilgisayara Bağlıyken Gprs e Bağlanıyorum Activesync kapanıyo haliyle bilgisayardan yönetemiyorum. buna bi çözüm var mı kardeşlerim?
  • EVET ARKADAŞLAR ÜRÜNÜ ANLATMAYA GEREK YOK MERAKLISI ÇOK İYİ BİLİR AMA YİNEDE MERAK EDEN VARSA CASPER İN WEB SAYFASINDAN BÜTÜN AYRINTILARI VE "SATIŞ FİYATI" NI ÖĞRENEBİLİR (666 DOLAR + KDV)

ÜRÜNÜ BİR ARKADAŞIMDAN ALDIM ANCAK NE BUNU KULLANICAK KAPASİTEM NEDE ZAMANIM VAR O YÜZDEN HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN ELDEN ÇIKARMAK İSTİYORUM LÜTFEN CİDDİ ALICILAR TEKLİF VERSİN

ÜRÜNÜN BÜTÜN AKSESUARLARI VARDIR ORJİNAL KUTUSU İLE VERİLECEKTİR BAŞKA SÖZE HİÇ GEREK YOK

HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN

YANINDA VERİLECEK AKSESUARLAR

ŞARJ CİHAZI

USB KABLOSU

1 ADET PİL

ORİJİNAL DERİ KILIFI

ORİJİNAL KULAKLIK

MASA ÜSTÜ ŞARJ ALETİ

CD Sİ MİCROSOFT LİSANSLI

KULLANMA KILAVUZU

VE TABİİKİ CASPER M500

FİYAT OLARAK : 650 YTL DÜŞÜNÜYORUM ( ANLAŞABİLİRİZ )

VEEEEEEEE

1 GB HAFIZA KARTI + 3 ADET DVD PROGRAM VE OYUN ( NETTEN SAĞDAN SOLDAN ARAMANIZA GEREK YOK ) + TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU HEDİYE

alpcetin@hotmail.com
    05423877335

• ben dede cesper var ve peta player diye bir puragram bulup yukledim gayet guzel calısıyor vede turkce bir cok seyı onunla izleye bilyor ve dinleye biliyorum
  • Koray Kardeşim..
    Ben de bir Casper M500 kullanıcısıyım ve senin bu kullandığın programların birkaçı da bana lazım (video,MSN,vs... ) nasıl ,nerden ve ne şekilde yüklediğin hakkında bana bilgi yazarsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: koraygoksu

Arkadaşlar bende bu aleti yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Görüşlerimi ve sorularımı yazmak istedim.

1) Kesinlikle piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi Pda. Telefon+kamera+windows mobile kullanan pda lar arasındaki en ucuzu.

2) Boyutlar bence abartı büyük değil, Nokia 6600 kullanıcısı olarak boyutlar beni rahatsız etmedi. Ayrıca ergonomik bir cihaz.

3) Sistem ve çalışma açısından büyük bir sorunla karşılaşmadım. Telefon modunda kulaklık sesi iyi, cihaz hızı süper.

Fakat

1) Wireless kartı yok. Wireless kart olmak lazım sdio uyumlu ki ebayda yenisi 72 USD.

2) Pil çok çabuk bitiyor, her gün şarj etmek zorunda kalıyorum. Bu gidişle yedek pil alacağım ki casper bayisinde 35 USD+Kdv

3) Bilgisayar ile senkronize etmek için usbden pc ye bağladımızda sorgusuz sualsiz şarj etmeye başlıyor ki her ne kadar litium pil olsa bile bu pilin ömrünü azaltıyor.

4) Casper henüz aksesuarlar için tam destek vermiyor. (öle her yere gidipte pil, şarj aleti, kulaklık vs. alamıyorsunuz.)

5) Kamera 1,3 mp fakat benim 6600 ın vga kamerası daha iyi çekim yapıyordu.

6) Telefon pek iyi çekmiyor.

Kullandığım programlara gelince:

1) Adobe acrobat reader
    2) City time (Yurt dışı bağlantılı bir işte çalıştığım için diğer ülkelerdeki bazı şehirlerin saatlerini today ekranında görmek için)
    3) Converter (Makine mühendisi olduğum için birim dönüşümleri yapmaya yarıyor)
    4) Netfront (internet explorer, Windowsunkinden daha başarılı bir çok artı özelliği var)
    5) Notepad (txt uzantılı dosya oluşturmak için ve görüntülemek için)
    6) Pocket mechanic (Registry temizlemek dahil bir çok ayar yapabiliyorsunuz)
    7) Pocketrar (Winrarın pda versiyonu)
    8) Shutdown (ekrana direkt şifre koymaya yarıyor)
    9) Pocket music ( Winamp görünümlü mp3 dinleme programı)
    10) TCPMP (Video izleme, divx desteği nerdeyse bütün formatları oynatıyor)
    11) Agile messenger ( Olmazsa olmaz, pda a yüklü mevcut msn in bir çok eksisi bunda yok ayrıca icq yahoo ve aol da bağlanmak mümkün)
    12) Weather panel ( hava durumunu görüntüleme)
    13) Birthdays ( today ekranında kontaklar litesinde doğum günü bilgileri kayıtları olanalrı otomatik oalrak gösterir)

• dostum web sayfasından nasıl fotoğraf kaydettin yaw. ben bi türlü beceremiyorum. explorerde sağ klik yapıyorum ama kaydet diye bi şeçenek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: mkurumlu1

frosch verdiğin bilgiler için sağol. Java desteğinin olmadığını belirtmişsin. Bununla ilgili program olma ihtimali yok mu? Sorumun sebebi bimeks shop ta görevli arkadaşın biri aynı sorunu yaşayan bir müşterisinin hp pda da bu sorunu bir programla çözdüğünü söylemesi. Yanlız bunun nasıl yapıldığı konusunda bilgisi yok.
    Ben de teknosa kurbanı oldum. Aldığım arkadaş girdiğini söyledi, iade talebimi de geri çevirdiler.
  • Arkadaşlar Casper daki Rings klasörünün içine mp3 atmıştım..zil ayarımınıda bu attığım parçayı ayarlıyorum ama casperın kendi ring leri kadar ses vermiyor telefon...bunun sebebi uzantısımı? yoksa istediğim bir mp3 parçayı telefona nasıl uyarlayabilirim yüksek ses çıkarması için?
  • yaw yokmu bileeeeeeeenn?????????
  • Contacts içinde herhangi bir kişinin üstünde kalemi biraz bastırarak bekle, açılan menüde "in call recognition"'ı seç. Daha sonra "chhose ring" yazan yerde melodiyi seç, sd karttaki mp3leri bile ilişkilendirebilirsin, ama sadece bu ayarı yaptığın kişi için geçerli olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.