Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende almayı düşünüyorum, tabii şimdi m600 satıyor casper

yalnız aklımda bi kaç soru var;

telefonda numaraları çevirmek için kalemimi kullanıyorsunuz, eğer öyleyse çok zahmetli bir iş gibi

birde benim primer kullanım amacım telefon olacak gibi, o sebeple iyi çekmediği, çabuk kilitlendiği gibi eleştrileri duydum, ne derece doğru.

birde bu navigasyon özelliği olanlar var GPS sistemli falan bunlarda yok değilmi bu özellik çünkü yanılmıyorsam onun için ayrı bir donanım gerekiyor uyduyla haberleşmek için.
  • ya arkadaşlar bende m500 kullanıyorum fakat bu ppc ye nasıl master retset atılıyor bileniniz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaktekin

ya arkadaşlar bende m500 kullanıyorum fakat bu ppc ye nasıl master retset atılıyor bileniniz varmı?

yandaki reset tuşuyla açma kapama tuşuna bas aynı anda o zmn master reset atar...
  • sakın ola almayın, bende yolacak saç baş kalmadı...

ne adam gibi telefon (ses kalitesi rezalet), ne de adam gibi bi pda (zırt pırt kitleniyor)...

stres asabiyet sahibi olmak isteyenler alssın sadece, şeytan sat bunu git 3310 al rahat et uzsak dur teknolojiden diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frosch

sakın ola almayın, bende yolacak saç baş kalmadı...

ne adam gibi telefon (ses kalitesi rezalet), ne de adam gibi bi pda (zırt pırt kitleniyor)...

stres asabiyet sahibi olmak isteyenler alssın sadece, şeytan sat bunu git 3310 al rahat et uzsak dur teknolojiden diyor...

Cihazı bilmediğiniz için youyorsunuz saçınızı başınızı. İlk başta ben de öyleydim. Pişman gibiydim ama cihazı öğrenince sorunlar yok oldu....

Ses kalitesini düzeltmek için ses ayarlarına girip yükselttiğin telefon sesini default a getirmen gerekiyor.
    Kilitlenmeler ise senin yüklediğin program yada oyunlardan , cihaz performans ayarlarını yapamadığından kaynaklanıyor.

Saygılar arkadaşlar.

• bikere telefon super ses kalitesi telefonun çekmesi gayet iyi tek kkötü tarfı gece kamera rezalet
  • cihazı resetledim, flash diski formatladım, tüm ayarlar default konumda, sd yuvası boşken kilitlenme olmuyor, 128lik sd kart takınca da olmuyor, ama 1gb sd bellek takınca, gün aşırı, hatta günde birden fazla kilitleniyor. Sd kart boş bu arada, kurulu programlarla alakası yok, çünkü kurulu program yok:)

Ses kalitesine gelince, mikrofon gain ayarları default'ta, her kademede denedim, bi fark olmuyor. Karşı taraf sürekli sesimin gelmediğini söylüyor, kiminle konuşursam konuşayım, anten tam çekse dahi ses karşı tarafa sürekli olarak yankılanıyor.

Cihaz için yapmayı bilmediğim ayar mevcut değil, kullanma konusunda da hiçbir eksiklik çekmiyorum. Birçok program yükledim, ama 1gb sd kart takınca devamlı kilitleniyor cihaz. Şu anda sd yuvası boş, windowsun kendi programları hariç hiçbir program da yüklü değil, ama yerli yersiz haftada bir kitleniyor. Ve nedense en gerekli olduğu zamanlara denk geliyor bu.

• ARKADAŞLAR BEN YAKLAŞIK 6 AYDIR HANDOFFICE KULLANIYORUM
    KİLİTLENME KONUSUNA GELİNCE TAMAMEN KULLANDIĞINIZ PROGRAMLARLA İLGİLİ EN ÇOK KİLİTLEYEN PHONE ALARMS VE SPB POCKET PLUS ŞİMDİ SADECE İHTİYACIM OLAN PROGRAMLARI KULLANIYORUM ÖNCEDEN YAŞADIĞIM SÜREKLİ KİLİTLENME OLAYINI ARTIK YAŞAMIYORUM ÇOK FAZLA GEREKSİZ PROGRAM YÜKLEMEDEN KULLANIN BENCE AYRICA TELEFON ÖZELLİĞİDE SÜPER SES YANKI MEVZUU VAR ONUDA BULDUM MİCROFON AYARINI SIFIRA YAKIN GETİRİRSENİZ ONUDA HALLETTİM ARTIK YANKI YAPMIYOR.EVET KAMERA GECE ÖZELLİĞİ BERBAT AMA DİĞER KULLANIM VE KİBARLIĞINI GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK BEN ŞU AN MEMNUNUM.M600 OLAYINA GELİNCE TEK FARKI WİFİ VE WM 5.0. M600 ÜN GÖRÜNÜŞÜNE ALDANDIYSANIZ CASPER DA M600 KAPAKLARI SATILIYOR 64 USD +KDV ONU TAKIN ALIN SİZE M600 WİFİ ÇOK ÖNEMLİYSE ZATEN KULLANACAĞINIZ 1-2 SAAT ONDAN SONRA PİLİ BİTİRİYOR.
    BENİM DÜŞÜNCELERİM BUNLAR......
  • Arkadaşlar M500'e maksimum kaç GB büyüklükte hafıza kartı takabiliyoruz?
  • yauw allah aşkına 2 aydır arıorum casper hand office m500 türkçeleştirme paketi kimde warsa yollasın aktivasyon kodum war rica ediyorum msnim mindark_jc@hotmail.com olan lütfen eklesin arkdaşlar
  • m500'e maksimum 1gb takabilirsiniz demiş casper, ama ben takıyorum paso kitleniyor, içi boş olsa bile, ama 128 öb sd kart takınca canavar... çözemedim hala, vaktim olsa servise götüreceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemm193

yauw allah aşkına 2 aydır arıorum casper hand office m500 türkçeleştirme paketi kimde warsa yollasın aktivasyon kodum war rica ediyorum msnim mindark_jc@hotmail.com olan lütfen eklesin arkdaşlar

Arkadaşım. Sana türkçeleştirmeyi mail atıyorum. Umarım işini görür. Dosya birazbüyük ama idare et?
  • inceleme imkanı bulamadığım için bir şey sormak istiyorum. bu hand office in kalemi telefonun içinde mi yani telefonla mı taşınıyor sony ericsson da olduğu gibi yoksa telefondan bağımsız cepte mi taşınıyor? Cevaplarsanız sevinirim bu benim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 11 Temmuz 2006; 15:06:44 >
  • SELAM ARKADAŞLAR BENDE M 500 ALDIM YANLIZ KAYSERİDE PEK KULLANAN YOK BU YÜZDEN HENÜZ BU CİHAZI TAM MANASIYLA ANLAYAMADIM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?ŞU AN İÇİ FULL BOŞ.İNTERNETTEN İNDİRDİĞİMİZ PROGRAMLARI BU CİHAZA NASIL KURUYORUZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • ARKADAŞLAR BU ALETİN DAHA KULLANIŞLI OLMASI İÇİN NE YAPMALIYIM YAZARMISINIZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

inceleme imkanı bulamadığım için bir şey sormak istiyorum. bu hand office in kalemi telefonun içinde mi yani telefonla mı taşınıyor sony ericsson da olduğu gibi yoksa telefondan bağımsız cepte mi taşınıyor? Cevaplarsanız sevinirim bu benim için önemli

içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxretkıtxxx

SELAM ARKADAŞLAR BENDE M 500 ALDIM YANLIZ KAYSERİDE PEK KULLANAN YOK BU YÜZDEN HENÜZ BU CİHAZI TAM MANASIYLA ANLAYAMADIM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?ŞU AN İÇİ FULL BOŞ.İNTERNETTEN İNDİRDİĞİMİZ PROGRAMLARI BU CİHAZA NASIL KURUYORUZ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

bilgisayarına active sync porgramını kurdun mu?
  • quote:

m500'e maksimum 1gb takabilirsiniz demiş casper, ama ben takıyorum paso kitleniyor, içi boş olsa bile, ama 128 öb sd kart takınca canavar... çözemedim hala, vaktim olsa servise götüreceğim

rom versiyonun kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliekmel

quote:

m500'e maksimum 1gb takabilirsiniz demiş casper, ama ben takıyorum paso kitleniyor, içi boş olsa bile, ama 128 öb sd kart takınca canavar... çözemedim hala, vaktim olsa servise götüreceğim

rom versiyonun kaç?

42
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliekmel

quote:

Orjinalden alıntı: pashafendy

inceleme imkanı bulamadığım için bir şey sormak istiyorum. bu hand office in kalemi telefonun içinde mi yani telefonla mı taşınıyor sony ericsson da olduğu gibi yoksa telefondan bağımsız cepte mi taşınıyor? Cevaplarsanız sevinirim bu benim için önemli

içinde

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.