arkadaşlar fax olayını çözen varmı m500 de fax alıp gönderme için mfax a baktım ama maalesef oda yapmıyor(gönderiyor ama almıyor) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşlar casper m500 türkçe yazılım programı olan varsa lütfen göndersin bir de şu mesaj geldiğinde ekranda görülmemesi için ne yapmamız gerekli ?
Benmde yaklaşık 2 aydır m500 üm var ve kıngston 2 gb sd kart aldım ve bende çalışıyor...M500 lerde 1 gb sınırlaması var denilior ama bnde sd yi görüyor...Ben cok temiz 2. el aldım belki benden önce kullanan bi ayar yapmış olabilir 2 gb görsün die ...Bilgin olsun istedim ....
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_abi23
ben 2. el bir casper hand office m500 aldım ve sandisk 2gb sd hafıza kartı aldım fakat makine bunu görmedi acaba bu makinenin bi kapasite sınırımı var yoksa makine mi bozuk.... herkese teşekkürler
Mesajları ekranda görülmemesi için makınanın registry sinden bir ayar yapıyorsun ama oynamaya korkarım o ayarlarla dersen bence uraşma yok illa yapmak istiyorum diyorsan ... yazarım suan hatırlayamadım nasıl olduğunu ...
quote:
Orjinalden alıntı: jameelki
arkadaşlar casper m500 türkçe yazılım programı olan varsa lütfen göndersin bir de şu mesaj geldiğinde ekranda görülmemesi için ne yapmamız gerekli ?
önce laconf'un ilk sayfada verdiği adreslerin birinden bir registry editor programı indirip yüklüyorsunuz. daha sonra alttaki registry'i söylenen şekilde düzeltiyorsunuz:
aleti kapatıp açınca gelen mesajlar sadece ikon olarak görünmeye başlıyor kolay gelsin
sayfa 2 den MAZE den alıntıdır...gözünden kaçmış herhalde :)
arkadaşlar
benim cihaz kitlenip duruyor. nedenini anlayamadım. bu yüzden kurcalayamadım bile aleti adam gibi
Üstteki kapa tuşundan kapayıyorum ama aynı tuş açmıyor.
Pili çıkarıp takmam gerekyor o zaman da cihaz tekrar kurulmaya başlıyor, herşeyi siliyor.
anlayanlardan yardım rica etsem?
Lütfen birileri yardım etsin çıldıracağım
Çok mu yükleniyorum bilmiyorum ama bu kadar yavaş olamaz herhalde?
Bir işlemi yapması bukadar sürmemeli?
takılıp kalıyor öylece..
neyapmam gerek?
ark telefonum kapandı ve açılmıyor ne yapmam gerektiğini bilen birisi warmı casper m500 tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: SalihTARAKCI
Benmde yaklaşık 2 aydır m500 üm var ve kıngston 2 gb sd kart aldım ve bende çalışıyor...M500 lerde 1 gb sınırlaması var denilior ama bnde sd yi görüyor...Ben cok temiz 2. el aldım belki benden önce kullanan bi ayar yapmış olabilir 2 gb görsün die ...Bilgin olsun istedim ....
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_abi23
ben 2. el bir casper hand office m500 aldım ve sandisk 2gb sd hafıza kartı aldım fakat makine bunu görmedi acaba bu makinenin bi kapasite sınırımı var yoksa makine mi bozuk.... herkese teşekkürler
salih arkadaşım çok saol bilgi için bende tamire vermeyi düşünüyodum makineyi şimdi kesin vericem tamire
Çok basit bir öenride bulunimm belki sen zaten bunu biliosundurda ya atlıosan die yazıorum :)
Makinanda hangi programı acarsan ac exit demediğin sürece program bellekte çalışır durumda kalmaktadır...kırmızı no tuşunun üstündeki yere bas....system sekmesine tıkla...orda soldan ikinci olan makına belleği görülecek onu aç ...zaten onun bi gözetergesinide göreceksin tıklamadan...açtıktan sora running programs ı aç ve orda açık kalan program ları kapa close all da diebilirsin...bunlar bende cok sayıda olunca benm de makınam yavaşlıo ...yavaşlayınca bunu açıp açık olanları kapatıorum eski hızına kavuşuyor ....umarım yeni bi kullanıcısındırda bunu bilmiosundur ...yoksa bi problem var rom un da demektir
quote:
Orjinalden alıntı: xrayer
Lütfen birileri yardım etsin çıldıracağım
Çok mu yükleniyorum bilmiyorum ama bu kadar yavaş olamaz herhalde?
Bir işlemi yapması bukadar sürmemeli?
takılıp kalıyor öylece..
neyapmam gerek?
arkadaşlar merhaba; uzun zamandır poket pc veya pda araştırıyorum. araştırma nedenim ise sürekli seyehat ettiğim için internet üzerinde banka işlemleri yapabilmek. ama şu ana kadar araştırmalarıma bir sonuş bulamadım. microsoft ile görüşmem sonucunda ise poket pc lerde yüklü olan internet explorer 128 bit ssl desteği vermediğini bildirdi. fakat Windows CE PRO edition için 128 bit ssl desteği eklentisi olduğunu söylediler. konu ile ilgili olarak engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. lütfen yazın bana
quote:
Orjinalden alıntı: noble34
quote:
quote:
arkadaşlar fax olayını çözen varmı m500 de fax alıp gönderme için mfax a baktım ama maalesef oda yapmıyor(gönderiyor ama almıyor) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşlar sizinkilerin yanında benim sorum önemsiz kalacak ama sadece merak ettiğimden soruyorum.. telefonu kullandıktan sonra masaya koydum diyelim 2-3 dk sonra pıt! diye bi ses geliyo .. arada sırada yine duyuyorum belli bi periyodu yok ama. neden böyle ses çıkartıyo bu :)
quote:
quote:
quote:
quote:
phone tools 5 pro yu denedim fakat modem olarak tanımıyor mfax daki gibi gprs bağlantı olayı yok bu programı deneyen varmı
merhaba arkadaslar forumda bır zamanlar bılgılerınden ıstıfade ettıgımız arkadaslarımız vardı(pdaman ,fılament....) ,sagolsun forum yonetıcılerımız kusturdu o arkadaslarımızı sımdı de problemlerımızle kaldık oylece....
sureklı olan ve bu aralar sıklasan bı sorunum var m500 sureklı kılıtlenıyor ve yaklasık 2-3 gunde bır hard reset atıyorum ....rom update yaptım yıne duzelmiyor, anlayan arkadaslar yardım ederse sevınırım
DarkImmortaL KARDEŞ PITLAMA O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL. SEN PSKOLOJİNİ BOZMA.AMA YOLUN DÜŞERSE MECİDİYEKÖYDEKİ SERVİSE BİR GÖSTER SEVGİLERİMLE
drvanilya kardeş kilitlenme olayı makina ile ilgili oldugunu sanmıyorum Yüklediğin programlrda bir problem olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: jony_depp
ark telefonum kapandı ve açılmıyor ne yapmam gerektiğini bilen birisi warmı casper m500 tabiki
Bence hard reset yap düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: serdarM500
CASPER a turkce yuklemek isteyenlere önerim yüklemeyin. telefonun bir çok özelliğini kullanamıyorsunuz.ben geriye original ingilizce menüye döndüm. Eger cevaplayacak biri varsa sorum şu.... Casper ın wireless özelliğini çalıştırabilen oldumu vede wireless den evimdeki desktop bilgisayarıma Casperi modem olarak tanıtabilirmiyim
evet evdeki bilgisayarına m500 ü modem olarak tanıtarak internete girebilirsin wiraless ozelliği malesef wi-fi kard olmadan çalışmıyor Şu an bu ozellik m600 lerde dahili olarak mevcut.
sevgilerimle
/>
merhaba, bazı programlar yükleyip sildim ama programların içinde hala ikonları duruyor onları nasıl silebilirim acaba...? teşekkürler...