Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: macenta

merhaba, bazı programlar yükleyip sildim ama programların içinde hala ikonları duruyor onları nasıl silebilirim acaba...?
    teşekkürler...

Başlat/ayarlar/sistem/program kaldır/İstediğin programa kalemle uzun bas
    sil de
    gütle güle
  • yok onu yaptım programı sildim...kullanılan programlar arasında görünmüyor, ama sadece ikonu duruyor...sinir bozucu...tıkladığında bileşenleri bulunamıyor diyor ama orada öyle duruyor işte...
  • artık casper m500 e wm 5.0 yüklene biliyor yanlız telefon eten 500 olarak acılıyo
  • siz bunu denediniz mi?
    Yani bu sonuç denemeyi yaptıktan sonra çıkan bir sonuç mu yoksa bir yerlerden mi duydunuz?
    wm 5.0 nereden buldunuz? Bizimle paylaşırsanız memnun olurum.Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tankutarda

artık casper m500 e wm 5.0 yüklene biliyor yanlız telefon eten 500 olarak acılıyo

evet gerçekten de bu bilgiye nasıl ulaştınız. ayrıntı verirseniz seviniriz.
  • Şarjın bitmiş olmasın...

quote:

Orjinalden alıntı: cemalettin6020

quote:

Orjinalden alıntı: jony_depp

ark telefonum kapandı ve açılmıyor ne yapmam gerektiğini bilen birisi warmı casper m500 tabiki

Bence hard reset yap düzelir

• cemalettin kardes keske dedıgın kadar kolay olsaydı hersey...yukledıgım programdandır dedım hard reseet attım prog yuklemeden kullandım daha sık kılıtlenmeye basladı......

gecenlerde bırsey farkettım kılıtlenme olayı telefona cagrı gelınce oluyor......

versıyondandır dedım rom upda-te yaptım gene duzelmedı servısı aradım cıhazı gnderın dıyolar ,cıhaz dan ayrı kalmak ıstemedıgım(cesıtlı nedenlerden yaklasık 3 ay ayrı kaldım zaten) ıcın careyı nette arıyorum...

039 romunu bulabılsem yuklıcem sanırım ılk aldıgımda 039 du kılıtlenmıyodu servıs 042 yukledı sanıyorumç.wm 2005 te dusunuyorum tabıkı

ılgınıze tesekkur ederım baska onerılerınız olursa acıgım
  • bendede aynı sorun var arkadasım bı ara bende kafama takıtodum ama artık takmıyorum...ekran kapalıykende cıhaz tam kapanmıyor sanırım o anda calısan prog dan .....
  • drvanilya ;
    öncelikle yardımcı olamadığım için üzgünüm.Ben 0042 versiyon kullanıyorum ;aldığımda da öyleydi zaten.Kitlenme hiç olmadı desem yeri var.Sadece bir-iki kere vukuu buldu .O da Kur'an- ı Kerim 'i tarayıp jpeg olarak atmıştım.onu açarken oldu.Sonra başka bir yol buldum o şekilde yapınca kilitlenmeyi bir daha yaşamadım.İşte bu sebeple ki;problemine ilk teşhisi programdandır diyerek koydum.Tekrar özür diliyorum hakkını helal et.
  • estafurullah kardesım...ilgine tekrar tesekkur ediyorum...cok sıkıldım artık dun yıne kılıtlendı bıktım artık...bıcozum uretılsın ıstıyorum ama yooookk yooook yoookkkk
  • casper m500 pocket pc...satıyorum arkadaşlar...şu an sorunsuz kullanıyorum...
    orjinal kulaklığı, şarjünitesi, türkçeleştirme cd'si ve 3 dvd dolusu program ile 750 ytl....
    ilgilenenler olursa arayabilir...
    0505 7989334
  • birincisi, kurallar gereği satılık mesajlarını 2.el bölümüne vermelisin

ikincisi de cidden satmaya niyetin varsa o fiyatla biraz zorlanırsın bence
  • özür dilerim, haklısın, yeni oluşuma verin...
    önerin için teşekkür...
  • Arkadaşlar wm 5.0 ile ilgili hala bir gelişme yok mu?Kuranlar varsa lütfen bizmle de pylaşsınlar ki, dertlerimiz ve sorunlarımız en aza insin.
  • Arkadaşlar wm 5.0 ı ben kurdum. Şu anda önemli bir sorun görünmüyor. Önemsiz gördüğüm sorun ise, tıklamalara biraz yavaş tepki vermesi. Program hafızası ile belleği kendi ayarlaması....

quote:

Arkadaşlar wm 5.0 ile ilgili hala bir gelişme yok mu? Kuranlar varsa lütfen bizmle de pylaşsınlar ki, dertlerimiz ve sorunlarımız en aza insin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: percem

Arkadaşlar wm 5.0 ı ben kurdum. Şu anda önemli bir sorun görünmüyor. Önemsiz gördüğüm sorun ise, tıklamalara biraz yavaş tepki vermesi. Program hafızası ile belleği kendi ayarlaması....

quote:

Arkadaşlar wm 5.0 ile ilgili hala bir gelişme yok mu? Kuranlar varsa lütfen bizmle de pylaşsınlar ki, dertlerimiz ve sorunlarımız en aza insin.

percem kardes bizlere de anlatırsan nasıl yaptını forumun anlamına yakısan sekılde paylasım olur

• PERCEM ;
    NASIL KURDUN KARDEŞ ANLATABİLİR MİSİN?
    YA DA KURMAYI ÖĞRENMEK İÇİN SENİNLE TELEFONDA KONUŞABİLİR MİYİZ?
    BEN ETEN İN FORUM SİTESİNDE KURULUMU GÖRDÜM AMA YAPAMADIM
    DAHA DOĞRUSU İNG.YETERSİZ KALDI.MAKİNAYI SOĞUK DUŞ YAPTIRMAK ZORUNDA KALDIM.İŞLEMİ SONUÇLANDIRAMADIM YANİ.
  • en sonunuda basardım...................
    major ver 211
    minor ver 0298

wm5,0

.istegen arkadaslar olursa yardım etmeye calısırım

• Drvanılya kardeş ;
    Ben istiyorum.İstersen tlf görüşelim
    istersen msn de konuşabiliriz
    msn adresim cemalettin@ramona.com.tr
  • Kaynak ; internet , denenmiştir, fakat başarılı olunacağına dair güvence vermiyoruz..
    Kurulumdan önce yedek alınız, oluşabilecek problemlerden sorumlu değiliz...
    Ayrıca İngilizcemi hoşgörün...
    (Detaylı bilgi için, percemler.com , groups.yahoo.com/group/M500)

Windows Mobile 5.0 Upgrade for Eten M500 step by step:
    Adım-adım wm 5.0 upgrade anlatımı.

1. Download this file:
    http://rapidshare.de/files/22617899/w50rom.rar.html
    * Yukarıdaki dosyayı indir.

2. Do not connect the PDA to the PC!
    * PPC bilgisayara bağlı olmamalı.

3. Download this file:
    http://support.etencorp.com/teksupport/Download/OSImage/M500V2/ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe and run the ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe
    * Yukarıdaki dosyayı indir ve çalıştır.

4. Click the next button untill it is finished.
    * Kurulum bitinceye kadar next diyin.

5. Here comes a window, called: END USER UPDATE
    * Son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda hiç bir şey yapmadan durun.

6. Stop here and go into c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp
    * Yukarıdaki klasörü açın.

7. Copy the temp.dat to your desktop.
    * temp.dat isimli dosyayı masaüstüne kopyalayın.

8. Now press Cancel at the END USER UPDATE consol.
    * Son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda Cancel tuşlayın.

9. Delete every created file from the Temp folder.
    * c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasöründeki geri kalan herşeyi silin. Klasör açık kalsın.

10. Extract the w50rom.rar file.
    * w50rom.rar ı açın.

11. Copy the keymaker.exe to the PDA and run the file.
    * keymaker.exe yi M500 e yapıştırın ve çalıştırın. Apply tuşlayın (...succsess demesi gerekiyor.) Burada M500 özel bir kod çıkacak. Onu M500

klavyesinde Ctrl+C yapın, yani o kodu kopyalayın.

12. Now run the m500_upgrade_winxp.exe
    * m500_upgrade_winxp.exe dosyasını çalıştırın.

13. This will also create a temp.dat file.
    * Bu setup size temp klasöründe yeni bir temp.dat oluşturacak ama dili çince olacağı için bunu ingilizce yapmamız gerekir.

14. Now all you have to do is to overwrite the first temp.dat (on the desktop), and you can click next on the Chinese ROM (the next in the

Chinese Rom is ???).
    * Masaüstüne yapıştırdığınız temp.dat dosyasını c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasörüne yapıştırın. Çince son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda 3 adet soru işareti olan butona tıklayın. M500 de kod istenen pencereye geldiğinizde daha önce kopyaladığınız kodu Ctrl+V ile M500 deki ekrana yapıştırın. (Burada da ...succsess demesi gerekiyor.)

15. Now just finish the setup process.
    * Kurulun bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi percem -- 18 Ağustos 2006; 9:10:31 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.