kurdum ben cihaza programların nasıl kurulduğunu bilmiyorum dosyaları cihaza kopyalıyorum ama cihazın içinde bulamıyorum
Arkadaşlar 9 sayfayıda tek tek okudum ...
Benm problemim su : cektim videoları (casperm500) de bilgisayarda normal serederken hep görüntü yan dönmüş oluo ve onu ceviremiorum.Bu telefonun camera seceneğinden yaptığım bi yanlışlıkmı acaba ...cnkü btn codecleri 3gpp programlarını denedim ama görüntü aynı netlikte teldeki gibi bilgdede cıkıo ama 90 sola dönmüş bi halde cıkıo..böle bi şeyle karşılaşanınız varmıdır acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
quote:
Orjinalden alıntı: aliekmel
quote:
Orjinalden alıntı: pashafendy
inceleme imkanı bulamadığım için bir şey sormak istiyorum. bu hand office in kalemi telefonun içinde mi yani telefonla mı taşınıyor sony ericsson da olduğu gibi yoksa telefondan bağımsız cepte mi taşınıyor? Cevaplarsanız sevinirim bu benim için önemli
içinde
teşekkür ederim.
bi şey değil
quote:
Orjinalden alıntı: SalihTARAKCI
Arkadaşlar 9 sayfayıda tek tek okudum ...
Benm problemim su : cektim videoları (casperm500) de bilgisayarda normal serederken hep görüntü yan dönmüş oluo ve onu ceviremiorum.Bu telefonun camera seceneğinden yaptığım bi yanlışlıkmı acaba ...cnkü btn codecleri 3gpp programlarını denedim ama görüntü aynı netlikte teldeki gibi bilgdede cıkıo ama 90 sola dönmüş bi halde cıkıo..böle bi şeyle karşılaşanınız varmıdır acaba?
Salih kardeşim. Yan göstermesinin muhtemel sebebi; Kamerayı çekmeden önce ekranın alt tarafında ingiliz anahtarına benzer ayarlar bölümü var içinde Telefonun resmine benzer bi bölüm var. O bölüm 90 derece veya normal pozisyonda çekiyor. ona tıklarsan herhalde problemin giderilmiş olur...
casper hand office imi satıyorum çok temiz garantili 450 ytl pazarlıksız...
MSN:hardware169@hotmail.com GSM:0544-691-29-81
merhaba bende m500 var, ama ogame.com.tr adresindeki oyunu oynamaya çalışırken server hatası veriyor siteye normal giriş yapabiliyorum fakat kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonra girişe basınca açılmıyor, bu problemi nasıl çözerim bir fikri olan var mı ? şimdiden saolun
Arkadaşlar pocketpc yardımıyla notebook u internete pocket pcnin data kablosuyla internete bağlayabilirmiyim
Merhaba arkadaslar casper kullanıcısıyım... cıhaz arasıra kılıtlenıyodu ama bu arealar sıklastı ...yukledıgım proglardanmı dıye dusundum ve hard reset atarak kullanmaya basladım ama yıne kılıtlendı... 42 rom var suan acaba romla ılgılı bırsey olabılırmı ....039 gecsem nassıl olur ve 042 ve 039 arasındakı farklar neler ...?
Selam Arkadaşlar Dün bi m500 aldım ama cihazı kapatamıyorum bile Sizden bi kaç program isteğim olacak 1- Çektiğim 3gp formatını oynatan bi media player 2- Türkçe Paket 3- M500 ün nasıl kapatıldığı Yardımcı olursanız sevinirim Pm atarsanız sevinirim
arkadaşlar fax olayını çözen varmı m500 de fax alıp gönderme için mfax a baktım ama maalesef oda yapmıyor(gönderiyor ama almıyor) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
arkadaşlar burada cevap yazacak kimse yokmu yaaaaaa
Arkadaşlar ben casper m500 de shov ve star tv nin url lerini girdiğimde uyarı mesajı çıkıyor. Mesaj şu' Cannot find the file. The file might have been moved, renamed, or deleted. If the file is stored on a server or a removable storage card , the server or card might not be available'
yardım lütfennn
CASPER a turkce yuklemek isteyenlere önerim yüklemeyin. telefonun bir çok özelliğini kullanamıyorsunuz.ben geriye original ingilizce menüye döndüm. Eger cevaplayacak biri varsa sorum şu.... Casper ın wireless özelliğini çalıştırabilen oldumu vede wireless den evimdeki desktop bilgisayarıma Casperi modem olarak tanıtabilirmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: noble34
arkadaşlar fax olayını çözen varmı m500 de fax alıp gönderme için mfax a baktım ama maalesef oda yapmıyor(gönderiyor ama almıyor) bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ben 2. el bir casper hand office m500 aldım ve sandisk 2gb sd hafıza kartı aldım fakat makine bunu görmedi acaba bu makinenin bi kapasite sınırımı var yoksa makine mi bozuk.... herkese teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_abi23
ben 2. el bir casper hand office m500 aldım ve sandisk 2gb sd hafıza kartı aldım fakat makine bunu görmedi acaba bu makinenin bi kapasite sınırımı var yoksa makine mi bozuk.... herkese teşekkürler
2 gb sd kartı casper m500 desteklemiyor o yüzden 1 gb sınırdır.
yaw biraz önce 128 mb lık mmc kart denedim onuda okumadı bozuk kesin bu ne yapmalıyım nereye götürsem bakarlar bu alete
Arkadaşlar cevap yazan yokmu bu formda yaaaa,
Önceki yazdıklarıma hala cevap yazamadım ama yinede yenisini ekliyorum umarım birileri okurda cevaplar. Benim sormak istediğim pocket pc de (casper m500) bellek kısmı sürekli doluyor, dosyaları sd karta yüklediğim halde ana depolama yeri azalıyor, büyük dosyaları göster dediğimde de sd kart içindekileri gösteriyor ama belleği kullanıyor. Bu konu ve yukarda yazdıklarım hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
arkadaşım ben wi-fi kartımı dün aldım ve sağlıklı bir şekilde wireless özelliğini kullanıyorum, yeter ki free bir wirless modem gösrsün hemen otomatik buluyor. Ayrıca casper bilgisayarınla ilgili sorunu tam anlıyamadım wirless ın çalışabilmesi için dediğim gibi free bir wirless modemi görmesi lazım
quote:
Orjinalden alıntı: serdarM500
CASPER a turkce yuklemek isteyenlere önerim yüklemeyin. telefonun bir çok özelliğini kullanamıyorsunuz.ben geriye original ingilizce menüye döndüm. Eger cevaplayacak biri varsa sorum şu.... Casper ın wireless özelliğini çalıştırabilen oldumu vede wireless den evimdeki desktop bilgisayarıma Casperi modem olarak tanıtabilirmiyim
cevabını yazdım umarım okumuşsundur
TŞK ederim romanticman cevabın için. M500 lerde wifi kart takmadan wireless baglanamıyormuyuz.Ayrıca sen hangi model wifi kart aldın tavsiyen nedir.