Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emre kardeş sorun olmadığına sevindim...
  • arkadaşlar kurulumu anlatıldığı gibi yaptım casper handoffice ingilizce wm5.0 lı eten M500 e dönüştü sorun yok teşekkürler.
  • oldu arkadaslar sonunda bende wm 5.0 ı yukledım. anlatılanları bırebır yapın. cok tesekkur ederım emegı gecen arkadaslara. yalnız bendede aynı sorun cıktı. benım flash memory de gorunmuyor. neyse herseye ragmen deger. zaten 2 gb sd card var. oda yeterlı..
  • SELAM arkadaşlar
    flash memory'e yukarıda ingilizce paragraftan anlaşıldığı üzere wm5 el koyuyor. mesela ben wm5 i yükledikten sonra acrobat ı kurdum kurulum sonrasında ulaşmadığım flash memory kapasitesinde düşme gördüm(tabii cihaz sordu nereye kurmak istediğimi sd yi seçmedim) yani buradan anlaşılıyor ki cold boot bile yapsak bu program yerinde duracak( bullet proof ) çünkü flash memory'E kurulmuş (inşallah yanılmıyorumdur)
    wm5 e gelince
    internet explorer galiba sadece tek pencerede surf e izin veriyor media player e dokunulmamış ayrıca microsoft un o çok akıllı(!) mühendisleri sonunda lock unlock olayını çokarmışlar bu iyi oldu.powerpoint olması zaten güzel tüm bunlar bi yana wm5 te görsel bir şov sözkonusu...aslında fena da değil
    --------------------------------
    kalem algılamasında sorun yaşayan arkadaşlar ekranı dikkatle kalibre etsinler bu da şöyle: kalemi 90 dereceyle abartmadan sert bir şekilde bastıracaksınız(confirmly) bu işlemden sonra + hızla diğer noktaya gidiyorsa kalibrasyon OK takıla takıla gidiyorsa algılamada sorun yaşayabilir ekran, kalemi
    (bu olayı bilen arkadaşlar vardır mutlaka onlardan özür diliyorum cihazı yeeni almış arkadaşlar olabilir on-nlar için yazdım)
    vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre846 -- 22 Ağustos 2006; 0:18:34 >

• arkadaslar bende hem m600 var hem m500. m500 e wm 5.0 ı kurdum ingilizce. buna turkce yama nerden bulabılırız. bendekı m600 den bısey cıkarmı acaba. yanı ondakı dosyalardan copy paste yapsak olurmu acaba.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA;
    BEN DE WM 5.0 I SONUNDA KURDUM.FAKAT BİR PROBLEMİM VAR.İNGİLİZCEYİ KURAMADIM.
    TEMP.DAT DOSYASINI DEĞİŞTİRMEME RAĞMEN OLMADI.SOĞUK DUŞ TAN SONRA NASIL AÇILDIĞINI SORAN ARKADAŞLARA HEMEN SÖYLİYİM:2005 OLARAK AÇILIYOR
    BEN ŞU ANA KADAR HENÜZ BİR FARKINI GÖREMEDİM.İNŞALLAH İLERDE GÖRÜRÜM.YALNIZ SİZDEN RİCAM ;
    İNGİLİZCEYE ÇEVİRME NOKTASINDA YARDIMCI OLMANIZ.
    BİR DE İNGİLİZCE TEMP.DAT DOSYASINI ACABA ZİPLEYİP GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ ? e-mail: cemalettin@ramona.com.tr
    e-mail adresim aynı zamanda msn adresim .UPDATE İŞİNİ İYİ BİLEN ARKADAŞLAR MSN DE BİREBİR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM .
    TEŞEKKÜR EDERİM.
  • TANKUTARDA KARDEŞİM;
    ÖNCE ÇİNCE YÜKLEDİM SONRA İNGİLİZCE YÜKLEDİĞİNİZİ İFADE EDİYORSUNUZ.SONRAKİ YÜKLEMEYİ NASIL YAPTIĞINIZI ANLATABİLİR MİSİNİZ ACABA?
  • m 500 de wm5,0 a hard reset nasıl atılıyor...2003 tekı gıbı yaptım olmadı...merak ettım...
  • DRVANİLYA KARDEŞ;
    AYNI ŞEKİLDE YAPIYORSUN
    ÜSTTEKİ KAPAMA TUŞUNA ELİNLE,YANDAKİ NOKTAYA DA KALEMİN UCU İLE AYNI ANDA BASACAKSIN .
  • tesekkur ederım cemalettın kardes zamanlamayı tutturamamısım
  • Arkadaşlar;

Ben Wm5 Kurdum Cihaza. (Casper M500)
    Cihaz Şu Anda Çok Güzel Çalışlıyor, Size Yükleyin Demiyorum. Sadece Cihazımda Gördüklerimi Anlatmak İstedim.
    WM5'i Kurduktan Sonra,
    1. Bazı Forumlarda şarjın az gittiğine dair duyumlar alsamda, aksine şu anda şarjım wm2003'tekinden çok gidiyor.
    2. Bluetooth daha iyi çalışıyor gibi algılaması ve göndermesi hızlı.
    3. Wm2003 te yaşadığım kilitlenmeleri şimdi yaşamıyorum, bazen cihazı 2-3 saat kullanmasam kitlenirdi önceden, samimiyetimle söylüyorum tatil dolayısıyla cihaza 10 gün elimi sürmedim ve çantamdan aldığımda şarjı yarım ve cihaz kitlenmemişti.
    4. Çoğu Sitede denenin aksine bende cihaz yavaş değil eskisinden hızlı çalışıyor.

Cihazın Kulaklık sesi biraz azaldı gibi ama onunda patch'i varmış henüz kurmadım.

İngilizce konusuna gelince. Arkadaşlar anlatılanları doğru uygularsanız romunuz ingilizce olarak yüklenir. Kullanımda pek bir problem yok yinede türkçe olsa iyi olurdu :)

Kurma Konusunda Tereddütleriniz Olabilir Bence Şans İşi, Cihaz Göçedebilirdi Kurmaya Başladık Allaha Emanet Ama Sapasağlam Açıldı Bende neyse WM5 Te Merak ettiğiniz Şeyleri Sorabilirsiniz.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trajan -- 25 Ağustos 2006; 9:05:26 >

• sevgili trajan... bendede wm 5.0 da konusma sesı azaldı. konusurken ses baya bır az gelıyor. mecburen kulaklık takıyorum. bu patch acaba nerde vadır.veya bu dosyanın adı ne. bılıyormusun kardesım...
  • arkadaşlar plantronics marka bir bluetooth kulaklığım var ama casper m500 ile kullanamıyorum...yardımcı olurmusunuz, teşekkürler...
  • Valla Kardeş Eten-users.net sitesinde audio pacht olarak geçiyo bi kaç yerde link vermişler, linkler uçmuştu indiremedim bende aramaktayım hala.
  • http://www.eten.com.sg/main/showsection.asp?SectionID=12
    arkadaşlar bu linkteki volume patch i indirin zipin içindeki ril_patch_12.CAB dosyasını ppc ye atın ve açın sorun çözülecektir
  • arkadaşlar çok acele cevap bulmam lazım wm 5.0 ı yükledim cihaza çince açılıyor problem yok ama temp. dat dosyasını bulamadığım için ingilizce yapamıyorum bilgisayar içinde ve m500 içinde arattırdım temp.dat dosyası bulunamadı biri bana acil bi şekilde mail atabilirmi veya nette bulabileceğim bi adres varmı lütfen yardım edin çince bilmiyorum :) mail adresim gur_murat_@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: percem

Kaynak ; internet , denenmiştir, fakat başarılı olunacağına dair güvence vermiyoruz..
    Kurulumdan önce yedek alınız, oluşabilecek problemlerden sorumlu değiliz...
    Ayrıca İngilizcemi hoşgörün...
    (Detaylı bilgi için, percemler.com , groups.yahoo.com/group/M500)

Windows Mobile 5.0 Upgrade for Eten M500 step by step:
    Adım-adım wm 5.0 upgrade anlatımı.

1. Download this file:
    http://****.de/files/22617899/w50rom.rar.html
    * Yukarıdaki dosyayı indir.

2. Do not connect the PDA to the PC!
    * PPC bilgisayara bağlı olmamalı.

3. Download this file:
    http://support.etencorp.com/teksupport/Download/OSImage/M500V2/ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe and run the ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe
    * Yukarıdaki dosyayı indir ve çalıştır.

4. Click the next button untill it is finished.
    * Kurulum bitinceye kadar next diyin.

5. Here comes a window, called: END USER UPDATE
    * Son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda hiç bir şey yapmadan durun.

6. Stop here and go into c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp
    * Yukarıdaki klasörü açın.

7. Copy the temp.dat to your desktop.
    * temp.dat isimli dosyayı masaüstüne kopyalayın.

8. Now press Cancel at the END USER UPDATE consol.
    * Son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda Cancel tuşlayın.

9. Delete every created file from the Temp folder.
    * c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasöründeki geri kalan herşeyi silin. Klasör açık kalsın.

10. Extract the w50rom.rar file.
    * w50rom.rar ı açın.

11. Copy the keymaker.exe to the PDA and run the file.
    * keymaker.exe yi M500 e yapıştırın ve çalıştırın. Apply tuşlayın (...succsess demesi gerekiyor.) Burada M500 özel bir kod çıkacak. Onu M500

klavyesinde Ctrl+C yapın, yani o kodu kopyalayın.

12. Now run the m500_upgrade_winxp.exe
    * m500_upgrade_winxp.exe dosyasını çalıştırın.

13. This will also create a temp.dat file.
    * Bu setup size temp klasöründe yeni bir temp.dat oluşturacak ama dili çince olacağı için bunu ingilizce yapmamız gerekir.

14. Now all you have to do is to overwrite the first temp.dat (on the desktop), and you can click next on the Chinese ROM (the next in the

Chinese Rom is ???).
    * Masaüstüne yapıştırdığınız temp.dat dosyasını c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasörüne yapıştırın. Çince son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda 3 adet soru işareti olan butona tıklayın. M500 de kod istenen pencereye geldiğinizde daha önce kopyaladığınız kodu Ctrl+V ile M500 deki ekrana yapıştırın. (Burada da ...succsess demesi gerekiyor.)

15. Now just finish the setup process.
    * Kurulun bitti...

bak burada perçem arkadaşımız iyice anlatmış yani temp.dat dosyasını kendin oluşturuyosun yok öle bi dosya

• dediklerini aynen yaptım ama telefon da hiç çalışmıyor şimdi...acil yardım...!!!
  • serkan kerdeşim rar dosyasını ppcde açtım...ama telefon için "telefonu kullanmak için kablosuz radyo eklenmelidir" yazıyor ben bişey anlamadım...
  • arkadaşlar şu çince yükleyip ingilizceye sonra nasıl çevirdiniz şu aleti yaw. kafayı yicem çince. yanlış yaptık temp olayını galiba sonra alet bi açıldı ki sorma gitsin. çince:( bi yardım.... 2003 e de geri dönmeyi beceremiyorum...(
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.