Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende yenı bir sorun cıktı. m500 u kapatma tusuna basıp tekrar acınca gsm hattını kapatıyor. veya ekran korumaya gecınce tekrar actıgımda gsm hattı kapanıyor. bu konuda yardım edebılecek arkadaslar lutfen bır yardım ederlerse sevınırım.
  • arkadaslar benim casper m500 e wm5.0 yukleyen arkdaslara bir hediyem var.artık wm5.0 turkce oluyor. denedım calısıyor arkadaslar.http://www.mobilera.net/v2/codes/pocketpc/...p_ipaq_6915.zip hp_ipaq)bu dosyayı ındırın ve rahatca kullanın arkadaslar. yalnız 30 gun luk deneme surumu arkadaslar. denemeden fulle nasıl gececegız acaba. bılen arkadasları beklıyoruz..
  • sealm arkadaşlar nasılsınız ben de casper kullanıyorum ama bir türlü indirdiğim progrmları bir türlü kuramıyorum bir yardım cı olun tşk
  • içinden 4 adet cab dosyası çıkan ve audio patch diye yuklediğimiz patch yapıyor bunu. Buz gibi bir duş yaptırdım... Maalesef...

quote:

Orjinalden alıntı: ferranti

arkadaslar bende yenı bir sorun cıktı. m500 u kapatma tusuna basıp tekrar acınca gsm hattını kapatıyor. veya ekran korumaya gecınce tekrar actıgımda gsm hattı kapanıyor. bu konuda yardım edebılecek arkadaslar lutfen bır yardım ederlerse sevınırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: percem

içinden 4 adet cab dosyası çıkan ve audio patch diye yuklediğimiz patch yapıyor bunu. Buz gibi bir duş yaptırdım... Maalesef...

quote:

arkadaslar bende yenı bir sorun cıktı. m500 u kapatma tusuna basıp tekrar acınca gsm hattını kapatıyor. veya ekran korumaya gecınce tekrar actıgımda gsm hattı kapanıyor. bu konuda yardım edebılecek arkadaslar lutfen bır yardım ederlerse sevınırım.

evet arkadaşlar bu pacth olayı biraz sakatlık çıkarıyor neden olduğunu anlamadım ama yüklemeyin...
    kusura bakmayın bende yükledikten bi iki saat sonra anladım sorun çıkardığını..
  • arkadaşlar ilk olarak temp.dat dosyasını kendimiz yaptığımız hakkında bir söylem var peki nasıl yapıyoruz bu dosyayı bi yardımcı olsanız ne olur yani şu ingilizce temp dosyasını bi yükleseniz de bizde faydalansak bir diğer konu da bi arkadaşımız wm 5.0 ın türkçe linkini varmiş ancak link kırık mı yoksa ben mi açamıyorum
  • arkadaslar link kırık değil. ... olan yere h harfini yazın.http://www.mobilera.net/v2/codes/pocketpc/hp_ipaq_6915.zip
  • Doğru link :http://www.mobilera.net/v2/codes/pocketpc/packages/hp_ipaq_6915.zip

Ama denem sürümü olduğunu unutmayın...

quote:

arkadaslar link kırık değil. ... olan yere h harfini yazın.http://www.mobilera.net/v2/codes/pocketpc/hp_ipaq_6915.zip

• arkadaslar deneme surumu ama cihazı 2050 yılına ayarlayın sonrada programı kurun. kurulum bıttıkten sonra cıhazı tekrar 2006 ya ayarlayın. ama sakın unutmayın cıhaz bılgısayara baglı ıken yıne 2006 oluyor. ona dıkkat edın.
  • arkadaşlar lütfen bi yardım edin. çinceden ingilizceye çeviremiyorum şu aleti. o kodu yapıştır yaptıktan sonra ok diyorum kilitleniyor cihaz...
  • selamlar ya arkadaşlar şu temp.dat dosyasını nete yüklemek bu kadar zormu neden kimse yardımcı olmuyoor temp.dat dosyasını oluşturmuyor bilgisayar nasıl oluşturacağımız hakkında da bir bilgi vermiyorsunuz hiç olmazsa bu konuda yardımcı olun
  • goldsniper arkdm diyer forumda sana cvb yazdim bu forumda yazayim öncelikle bilgsarainda gizli doyalari göster cünkü dat dosyasi gizli olarak görünüyor ondan sonra yeni olusacak dat dosyasinin üzerine yapistir hepsi bu..
  • selam arkadaslar benim m500 de bi sorun var :(

pda kitlendi ve bende resetledim ama ilk açılıştaki casper yazısı geliyor oylece kalıyor ilerlemiyor.hard reset attım ama yine aynı. bir gece batarya yı takmadan beklettim sabah taktım ama yine aynı :( ilk açılıştaki casper yazısı geliyor oyle kalıyor.

sanırım windows u sildim nasıl geri yükleyecem bilmiyorum.

bana yardımcı olacak varsa cok cok sevinirim 1 haftadır kullanamıyorum pda yı :(
  • undead arkadaşım ilgine teşekkür ederim ama gizli klasörlerde falan yok temp dosyası işlemleri sırası ile tekrar tekrar yapmama rağmen böyle bir dosya oluşmuyor daha sonra bilgisayar içinde ve ppc içinde arattırma yapıyorum gizli klasörlerde de ara diyerek ama bulunamıyor bi yardım ol gözünü seveyim
  • kuzuya58 arkdsm pili uzun süre cikarildiginda cihaz kendi kendine sifirlar ama windows asla silinmez sen biraz bekle casper yazisindan 1dk sonra windows mobile diye mavi bir ekran cikacak ekrani tikla ardindanda alien screen diye ortada + ekran cikacak + üzerine tikladikca ekran ayari yapacak sonra cikan yönergeleri izlersen cihazin acilir windows kurulumu biter sunu unutma windows silemessin dediklerim olmassa servise göster derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeat -- 4 Eylül 2006; 23:24:18 >
  • goldsniper arkdsm sana gelince eger 42 rom dogru kurmayi basardiysan mutlaka masa üstü bilgisayarinda mutlaka olsur masa üstü bilgisarin C disk Documents and Settings klasörünü ac orda kullanici adinin oldugu klasöre tikla karsina gizli olarak Local Settings klasörü göreceksin orda temp dosyasi var onu tikla orada DAT uzantili dosya demeyimde dat uzantili bilinmeyen bir bicim göreceksin yeni rom kuraken ayni dat bicimi cikacak 42 rom dat bicimin üzerine yapistiracaksin kuruluma devam edeceksin tekrardan hatirlatayim eger rom dogru kurduysan dat mutlaca cikar yaw ben buraya nasil eklendisini bilsem:( bukadar ugrastirmata gerek kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undeat -- 4 Eylül 2006; 23:21:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

merhaba arkadaslar:wm5,0 da sım manager dıye bı menuye rastalyamadım...ve bırısı aaradagında isim gorunmuyo..ARAYAN ISMINI GOSTERECEK VE SIM HAFIZASINDAN KAYITLARI KOPYALABILECEK BI PROGRAM tavsiyenız varmı...tesekkurler

arkadaslar yukarıda anlattıgım sorunun cozumunubuldum.....windovs klasorunde simupload isimli bir program dosyası varonu calıstırdıgınızda sorun cozuluyor...ancak dıkkt etmenızz gereken gızlı dosya seklınde oldugu....ben resco explorer kullanıyorum ve bu dosya yometıcısı bu dosyayı gostermıyor cıhazın kendı fıle explorer pprogramından bulabılırsınız
  • http://www.eten.com.sg/main/showsection.asp?SectionID=12 adresinde wm2005'in EUU_ETEN_M600+_WWE_R22_100_0230.EXE dosyası var sanırım yeni update bu versiyonunda sim manager problemi giderilmiş. Acaba m500 de çalışır mı?
  • unlead arkadaşım mümkünse şu dosyayı mail adresime gönderirmisin çok büyük değilse gur_murat_@hotmail.com
  • arkadaslar bu audio path dosyasına bır cozum bulan varmı.benım m500 halen kısık seslı.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.