Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya Arkadaşlar ben dün bi casper M500 aldım.Ancak bilgisayara bağlayamadım bi türlü,bilgisayar algılamıyor bir türlü aleti.kabloda gereksiz bir ısınma olusuyor.deli oldum,Activesync yüklü bilgisayarda.Sorun nedir?bi yardımcı olurmusunuz?delircem çünkü...Usb 2.0 kullanıyorum ondan olabilrmi ki??
  • Canım kardeşim;
    M500 ün birlikte verdiği activescyn yi mi kuruyorsun? Bence hiç gerek yok .Direkt windows'un sitesinden activescyn kur .Yalnız bilgisayarına kurulum yapana kadar m500 ü bağlama.kurulum bitsin sonra makinayı tak.zaten yeni bir alet bulundu diyecek.sonra bir pencere açılacak ce adım adım pocket pc ni tanıtacaksın .daha sonra her taktığında tanıyacak.Bir problem olacağını sanmıyorum .kolay gelsin.
  • yok öyle değil işte.Dediğiniz işlemlerin aynısı zaten yaptım.İlk başta USB'de aşırı güç tüketimi diyerek usb yi devre dışı bıraktı.Sonra microsoftun resmi sitesinden bununla ilgili güncellemeyi indirdim.(KB838989) Güncellemeyle ilgili bilgiyi görmek için tıklayınız..
    usb nin güç tüketimi sorunu aşıldı fakat.activesync kurup usb'ye M500ü takınca yeni donanım bulundu demiyor..Bilgisayarıma tıklayınca orada diğer aygıtlarda mobil aygıtı görüyor fakat ona tıklayınca içi boş,activesync'den bağlan diyince usbleri denetliyor,usb kurulamadı hatası cıkıyor.Deli olcammm..Nolur bi anlayan varsa yardım etsin.sizce neden bunlar oluyor,takınca direkt tanımıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSouL -- 27 Eylül 2006; 1:29:02 >

• ya yokmu bu konuda yardımcı olacak??bi türlü çalıştıramadım.Yanık kokusu bile geldi.Aleti yakacaktım nerdeyse.Lütfen bi yardım edin yawww
  • Usb aygıtı tanınmadı hatası alıyorum ve yanık kokusu gibi bir koku geliyor.Acaba bu neden olabilir.Bir türlü bağlayamadım M500ü bilgisayara
  • selam,aramızda casper m500 e ilgi duyanlar varsa (yani forumda dolaşıp da bir casper sahibi olmayan ama alayım mı almayayım mı diye düşünenler) m500'ü satıyorum.(cihaz kesinlikle sağlam hiç şüpheniz olmasın arayıp soradabilirsiniz)ilgilenenler için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_9561973/tm.htm

iletşim: 05386305919[22:00-23:00 pm]
    emre846@yahoo.com

vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre846 -- 29 Eylül 2006; 14:54:45 >
  • yaw arkd bu msn live hakkinda bir sorunum var daha önceden msn live kurdum kullaniyordum ama artik ne gprs nede activesyncn baglati yapamiyorum hard reset attim tekrar kurdum sonuc yine ayni acaba beta diye kullanim süresimi doldu suan aranizda hala kullanan varmi? yaw hic kimsenin basina gelmedimi boyle bir sorun:(
  • arkadaşlar ben casper m500üme mobile 5,0 kurim dedim ama yapamadım şimdi açılıyoe fakat "align screen" diye bir ekran geliyor burayı geçemiyorum. acaba içindemi birşey yok. Benim sorum bunu eski haline nasıl getirebilirim ? reset felan atılıuomuş v.s kapsamlı olarak açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojenx

arkadaşlar ben casper m500üme mobile 5,0 kurim dedim ama yapamadım şimdi açılıyoe fakat "align screen" diye bir ekran geliyor burayı geçemiyorum. acaba içindemi birşey yok. Benim sorum bunu eski haline nasıl getirebilirim ? reset felan atılıuomuş v.s kapsamlı olarak açıklarsanız sevinirim.

tamam iste basarmıssın...alıng screen ekran kalıbrasyon ayarıdır.artı simgesının ortasına dık acıyla basılı tut sırayla tum koselere bunu yap...sonrakı ekranda cıkan yazıyı once uzerıne basılı tutup 'cut' sonra da 'copy'dıceksın ve sonrada ıslemı tamamlıcaksın...bukadar
  • tamam olduda sanırım bu hala eski sürüm . windows sürümüne nereden bakacaz acaba ?
  • arkadaşlar yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bu aleti..bu yüzden birkaç tavsiyem olucak..sanırım bazı sorularada cevap olur...

1.Eğer bu makinayı hem telefon hem bilgisayar özelliği için alıyorsanız tavsiye etmem..telefon olarak kullanışlı diyemem çünkü..
    2.1 GB Sd hafıza ile kullanıyorum...bazen kartı tanımamazlık yapıyor ama çıkartıp takınca düzeliyor..
    3.Eğer program kuracaksanız çok kullandığınız önemli programları flash hafızaya diğerlerini sd hafızaya kurun...ve kullandığınız programları işi bitince masaüzerindeki memory e girerek running programs kısmından kapatın(birçok kitlenme ve yavaşlama bu yüzden olur)
    4.Ben yaklaşık 20 tane felan program yükledim ve 4-5 adet de oyun var...eğer doğru şekilde yüklerseniz hiçbir kitlenme olmaz..en çok kullandıklarım ise pocket weather(hava durumu gösteriyor,kesinlikle tavsiye ederim)pocket music(pocket mind diede geçer-mp3 için)beta player(şiddetle tavsiye ediyorum-divx-video için)pocket artist(birnevi photoshop-filter özelliği bile var)4-5 adet sözlük,britanica ansiklopedi(ingilizce ama herşey var tavsiye ederim)...ve son olarakda oyunlar..age of empires(bilgisayardaki tadı vermesede uzun otobüs yolculuklarına birebir..tomb raider 1(98 de ilk bilgisayar aldığımda ilk oyndaığım oyundu)...sky force(güzel bir oyun tavsiye ederim)
    5.casper ın internet sitesinde 0042Rom mevcut...eski rom kullananlara tavsiye ederim kesinlikle yüklesinler(0037-0039)
    6.Arkasında merceğe benzer bişey var sakın yanılıp aldanıp kameramı diye düşünmeyin daha ne işe yaradığını bulamadım..Şaka bi yana hafif loş ortamda bile kamerası 0...gündüz çekimleri eğer ışık iyiyse idare eder..kırmızı ton çekiyor..binevi dünyayı tozpembe görüyor..
    7.Bende yedek bataryası mevcut..ha çok gereklimi?deil..bataryasını çıkarıp takarken veri kaybı olmaz çünkü içinde backup batery denen bi bataryası daha var..kısa sürede verilerinizi koruyor yaklaşık 20 dakika kadar..sonrasında backup yapmamışsanız geçmiş olsun...
    8.Bu cihazı alıcak olan arkadaşlara tavsiyem nei için kullanıcaklarını sorsunlar kendilerine..deilse aman cep bilgisayarıymış ne güzelmiş felan pişman olursunuz..ve 2.eliyle sıfır cihaz arasında çok uçurum var..biri 700 dolar civarı 2.eli 700 YTL civarı..
    9.Bu arada aman garantisi varmış felan diye sakın kanmayın..6 aylık çalışır haldeki aleti backup baterysi için garantiye verdim..1buçuk ay sonra çalışan alet bana anakartı kırık,garanti etiketi sökülmüş ve açılmış,garanti kapsamında deil diyerek iade edildi..sinir krizleri geçirerek 1 aylık çabadan sonra garantili bi aletin hangi yarım akıllı tarafından açılabileceği konusunda açıklama alamadan çalışır halde(backup batery si bozuk) geri alabildim..
    10.şarj olarak şuana kadar hiçbir sorun yaratmadı..ortalama bi kullanımda 4-5 gün duruyor..hiç açmazsanız 20 gün gider heral..
    11.Masadada güzel duruyor..en azından havası var..
    12.Bluetooth la evdeki bilgisayarımla arasında kablosuz ağ kurdum..tabi yavaş ama sonuçta kablosuz internet..değer yani..

Sonuç olarak güzel bir alet..benim işimi görüyor..ama yinede casper m500 almadan imate lere bakmanızı tavsiye ederim..

• Demek ki m600+ile alakası yokmuş

quote:

Orjinalden alıntı: serdarbc

arkadaşlar yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bu aleti..bu yüzden birkaç tavsiyem olucak..sanırım bazı sorularada cevap olur...

1.Eğer bu makinayı hem telefon hem bilgisayar özelliği için alıyorsanız tavsiye etmem..telefon olarak kullanışlı diyemem çünkü..
    2.1 GB Sd hafıza ile kullanıyorum...bazen kartı tanımamazlık yapıyor ama çıkartıp takınca düzeliyor..
    3.Eğer program kuracaksanız çok kullandığınız önemli programları flash hafızaya diğerlerini sd hafızaya kurun...ve kullandığınız programları işi bitince masaüzerindeki memory e girerek running programs kısmından kapatın(birçok kitlenme ve yavaşlama bu yüzden olur)
    4.Ben yaklaşık 20 tane felan program yükledim ve 4-5 adet de oyun var...eğer doğru şekilde yüklerseniz hiçbir kitlenme olmaz..en çok kullandıklarım ise pocket weather(hava durumu gösteriyor,kesinlikle tavsiye ederim)pocket music(pocket mind diede geçer-mp3 için)beta player(şiddetle tavsiye ediyorum-divx-video için)pocket artist(birnevi photoshop-filter özelliği bile var)4-5 adet sözlük,britanica ansiklopedi(ingilizce ama herşey var tavsiye ederim)...ve son olarakda oyunlar..age of empires(bilgisayardaki tadı vermesede uzun otobüs yolculuklarına birebir..tomb raider 1(98 de ilk bilgisayar aldığımda ilk oyndaığım oyundu)...sky force(güzel bir oyun tavsiye ederim)
    5.casper ın internet sitesinde 0042Rom mevcut...eski rom kullananlara tavsiye ederim kesinlikle yüklesinler(0037-0039)
    6.Arkasında merceğe benzer bişey var sakın yanılıp aldanıp kameramı diye düşünmeyin daha ne işe yaradığını bulamadım..Şaka bi yana hafif loş ortamda bile kamerası 0...gündüz çekimleri eğer ışık iyiyse idare eder..kırmızı ton çekiyor..binevi dünyayı tozpembe görüyor..
    7.Bende yedek bataryası mevcut..ha çok gereklimi?deil..bataryasını çıkarıp takarken veri kaybı olmaz çünkü içinde backup batery denen bi bataryası daha var..kısa sürede verilerinizi koruyor yaklaşık 20 dakika kadar..sonrasında backup yapmamışsanız geçmiş olsun...
    8.Bu cihazı alıcak olan arkadaşlara tavsiyem nei için kullanıcaklarını sorsunlar kendilerine..deilse aman cep bilgisayarıymış ne güzelmiş felan pişman olursunuz..ve 2.eliyle sıfır cihaz arasında çok uçurum var..biri 700 dolar civarı 2.eli 700 YTL civarı..
    9.Bu arada aman garantisi varmış felan diye sakın kanmayın..6 aylık çalışır haldeki aleti backup baterysi için garantiye verdim..1buçuk ay sonra çalışan alet bana anakartı kırık,garanti etiketi sökülmüş ve açılmış,garanti kapsamında deil diyerek iade edildi..sinir krizleri geçirerek 1 aylık çabadan sonra garantili bi aletin hangi yarım akıllı tarafından açılabileceği konusunda açıklama alamadan çalışır halde(backup batery si bozuk) geri alabildim..
    10.şarj olarak şuana kadar hiçbir sorun yaratmadı..ortalama bi kullanımda 4-5 gün duruyor..hiç açmazsanız 20 gün gider heral..
    11.Masadada güzel duruyor..en azından havası var..
    12.Bluetooth la evdeki bilgisayarımla arasında kablosuz ağ kurdum..tabi yavaş ama sonuçta kablosuz internet..değer yani..

Sonuç olarak güzel bir alet..benim işimi görüyor..ama yinede casper m500 almadan imate lere bakmanızı tavsiye ederim..

• Arkadaşlar m500 e wm2005 kurdum ama çince bunu tekrar 2003e nasıl döndürürüm bazı sitelerde bootloader diye bişeyden bahsediyo reset+centerbuton+kapama tuşu ama hiç bir şekilde olmuyo boot loader nasıl yaparım veya 2003e nasıl dönerim acillllll yardım
  • casper ın sitesinden 0042 rom u indir...ingilizce..
  • arkadaşlar mrb,

bir hafta önce casper m600 aldım. ancak hiç bir exe dosyasını yükleyemiyorum. pocket pc için yapılmış .exe uzantılı dosyaları yüklemenin yönteminin ne olduğunu söylerseniz minnettar olurum.

ayrıca pocket pc de kullanabileceğim programları indirebileceğim bildiğiniz sağlam siteler nelerdir?

teşekkür ederim.
  • abiler ne olur gulmeyin cok acemi oldugum için soruyorum
    ben şimdi bir arkadasımdan m500 aldım ing, rom'dan filen anlamam ama pc iyi kullanırım yani sunu yap
    soyle yap filen derseniz anında yaparım soru sormam
    bunun rom filen nasıl ogrencem
    nasıl ing yada turkce 2005 yuklicem
    içine direk exe atacam oylemi yuklicem
    ne olur yardım edin ayrıca bunun turkce yada ing 2005 link atan olursa
    cok sevinirim ve bir zararı varmı program yuklemenin ayrıca soft reset ve hart reset nasıl atacam
    arkadasıma sormaya calısıyorum o kullanamadıgı için zaten sattı bana
    yardım edem arkadaslardan şimdiden cok tesekurler
  • arkadaşlar wm2005 çinceden 2003 e nasıl dönerim lütfen yardım
  • Sitedeki konuları baştan sona okursan prof bile olursun. Sende takdir edersin ki herkes için ayrı ayrı yazılmaz bu kadar detay konularda. Bu yüzden siteyi iyice oku, takıldığın yer olursa yardım edilir
    quote:

Orjinalden alıntı: muratozden

abiler ne olur gulmeyin cok acemi oldugum için soruyorum
    ben şimdi bir arkadasımdan m500 aldım ing, rom'dan filen anlamam ama pc iyi kullanırım yani sunu yap
    soyle yap filen derseniz anında yaparım soru sormam
    bunun rom filen nasıl ogrencem
    nasıl ing yada turkce 2005 yuklicem
    içine direk exe atacam oylemi yuklicem
    ne olur yardım edin ayrıca bunun turkce yada ing 2005 link atan olursa
    cok sevinirim ve bir zararı varmı program yuklemenin ayrıca soft reset ve hart reset nasıl atacam
    arkadasıma sormaya calısıyorum o kullanamadıgı için zaten sattı bana
    yardım edem arkadaslardan şimdiden cok tesekurler

• WM 5.0 yüklü Casper M500 cihaımda "Backup Batery Low" uyarısı almaya başladım. Bir registry ayarı pop up açılan uyarının cihazı açmasını ve ekran ışığını yakmasını engelledim. Ama bu uyarı neden çıkıyor. Çünkü batery ye baktığımda % 100 dolu görülüyor.

Teşkkürler...
  • bende de çıkıyor o uyarı. ve de bu uyarı çıktığında genelde bnm ekranın dokunmatikliği gidiyor. yön tuşlarıyla fln gayet takılmadan kullanılıyor ama dokunmatiklik çalışmıyor. baya bi uğraşıyorum tekrr olması için. ben de çözemedim henüz. ama ben batery ye baktığımda doluluk baya az gözüküyor. bu backup batery yi nasıl şarj edebileceğiz bilen varsa lütfen yardımlarını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.