Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burakaltun

backup kısaca yedek demek ve sen m500 üne hard reset veya soft reset çektiğinde tüm bilgilerin silinir makine yeniden başladığında almış olduğun backup makineni o anki durumuna geri getirir backup a girip restore dediğinde ayarların vs herşeyin geri döner

cok tesekurler dostum.EyvAllah
  • ARKADAŞLAR casper (M500) da şarja taktığım zaman ana pil doluyor.yedek pil dolmuyor.Salih Tarakçının dediği gibi yaptım,ilk önce yedek pili full gösterdi ama sonra yine eski haline geldi.bu konuyla ilgilenirseniz çok sevinirim.satıcam yalnız bu sorunundan dolayı satamıyorum. [bu arada fiyatı:750 ytl garantili ve 1 GB hafıza kartı+kutusu ile beraber]
  • merhaba arkadaşlar

ben de ağu 2007'ye kadar garantisi devam eden, kutusu ve tum aksesuarları tamam, faurası bile duran M500'umu satmayı dusunuyorum

istanbul bostancidayim

ilgilenenler:

ecakir@gmx.net
  • Selamınaleykum

Sevgili dostlar,

Saatlerdir burada yazılan yazıları okudum belki birazını atlamış olabilirim.Benim bir casperim yok.Olmasını istiyorum ama tanıdığım bütün arkadaşlarım almamam konusunda ısrar ediyorlar.Yıllardır farklı bir Smartphone kullanıyorum.Anlatılanların biçoğunu biliyorum hatta bazılarınız teknik soru sormuş bazılarınız register sormuş ben bu cihazı kullanmadığım halde çözümünü yapabileceğime inanıyorum.Aslında bu Windows tabanlı bir cihaz kullanmamın bir neticesi.

Şimdi bir arkadaş yazmış ki;

''Bu cihazı kullanmayı bilmeyenler cihaza çamur atıyorlar'' gibi bir terim gördüm.Neyse bu kelime beni sevindirdi doğrusu.

Gelelim asıl konuya;

Ben bu cihazı alayım mı almayayım mı [m500]

Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.Sonuçta herzaman butarz cihazlara para verebilecek birisi değilim.Cihazı hem telefon hemde PPC özelliği için istiyorum ve istiyorum ki diğer PDA lardan farklı olsun benim cihazım.

Fikrinizi bekliyorum.Soru sormaya pek alışık değilim genelde cevaplarım ;) pot kırdıysam şimdiden özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane_mpx -- 1 Kasım 2006; 21:37:07 >

• sinan senin sorunun yedek bataryan mefta bendede oldu 3gun once garantide değiştirdiler

efsane kesinlikle al hiç düşünme ama muhakkak garantili al ufaktefek butip sorunlar çıkarsa uğralşmazsın tel özelliğide fena değil
  • saol burak kardeşim.ilk işim garantiye gidip bataryayı değiştirmek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16sinan001

saol burak kardeşim.ilk işim garantiye gidip bataryayı değiştirmek...

slmaleykum arkadaslar... uzun zamamandır forumu takıp etmıyordum...sebebı once 33 sayfalık dev bılgı,prog. ve oyun ,vs arsıvının kaldırılması ve bı sure once de forumdan bazı sayfaların anlamsızca ortadan kaybolmasıydı...bu yuzden bılgılerınden ıstıfade ettıgımız bır cok degerlı arkadaslarımızıda kaybettık...bugun tekrar bakım dedım ne olup bıtıyo dıye...backup battery problemı gundemdeymıs...yaklasık 7-8 ay once aynı problemı yasadım..servısle konustum ve bana yedek batarytanın bozulmus oldugunu soyledıler...cozumu degıstırmek tabıkı...degıstırfıler ve cok sukur bı daha olmadı..ayrıca cıhazı uzun surelı sarja takmayın dedıler...bu sebepten kaynaklanıyomus.......tum arkadaslara slm lar.....
  • arkadaşlar casper m500 e bluetooth gps istiyen varsa hemen buraya baksın http://search.ebay.com/gps-receiver_W0QQssPageNameZWLRS
    üstelik 60 dolar gibi ortalama bir fiyata elinizde ben aldım süper. ayrıca sd wifi card da aldım oda toplamda 70ytl ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakaltun -- 7 Kasım 2006; 12:08:05 >
  • merhaba arkadaşlar.

casper ın ümraniyede ikeanın arkasındaki servisinin telefonunu bilen var mı. teşekkürler.
  • arkadaslar M500 ıcın su turkce paketını bı upload edıp yolllayabılırmısınız ?
    hepınıze tesekkur ederım ..
  • kardeşim türkçe dil paketi varmıydı.varsa kurmadan önce tarihi 2013 e al.sonra programı kur.telefon otomatik olarak kendini resetleyecek.yeniden açıldıgında tarihi gercek tarihe ayarladınmı bitmiştir.HAYIRLI OLSUN
  • sınan hocam ıı dıonda turkce dıl pakrtı yok benım elımde varsa yollayabılırmısın bana
    msn : kemal@uzdil.org

bıde kaca satıon hocam m500 u ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaluzdil -- 12 Kasım 2006; 18:34:22 >
  • merhaba arkadaşlar. sd wifi kartların 11g olanların tümü m500 e uyar mı. ebayden birine getirteceğim. sorun olsun istemiyorum. ayrıca ümraniyeye taşınan casper genel merkesinin tel i var mı .

saygılar...
  • arkadaşlar bi sorunum var..

m500 kullanıcısıyım bir sabah kalktım ve şarjda olan telefon kilitlenmişti açmaya çalıştığımda ise yeşil test screen geldi reset atmaya çalıştım ama mavi bi ekran gelio casper ve tarih yazan ve o hiç gitmio biliyorum çok açıklayıcı olmadı ama servis sadece sistem için 45dolar istio ki parça değişirse dahada artarmış ki ben çok büyük bi sorun olduğuna inanmıyorum,acemisiyim bi yardım ederseniz sevinirm teşekkürler!
    kerem
  • arkadaslar bu m500un driverin nerden yukliyebilirim,,bilgisayara taktiim zaman bilg tanimiyor bunu
  • arkadaşım senkronizasyon umu kastedmek istedin.eger onu kastedtiysen casper ın sayfasından indirebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 16sinan001

arkadaşım senkronizasyon umu kastedmek istedin.eger onu kastedtiysen casper ın sayfasından indirebilirsin...

yukledim ama uygun bir win32 uygulamasi deildir hatasi veriyor ?
  • senkrazsyonu yapamadim hata veriyor,,cevap bekliyom ltfen
  • senkronizasyon u ilk önce bilgisayara kur.usb yi casper a tak.bilgisayarın sağ alt köşesinde yeni donanım bulundu diye bir simge yazması lazım.yani bilgisayar görmesi lazım.programı kurup yine de casper ı görmüyorsa bilgisayar ararken sende casper da başlat a tıkla,ordanda active senkronizasyon diye bişey yazıyo.tıkla onu baglan ı seç.bu sefer bulur.
  • arkadaslar elmde m500 un usb kaplosu var ve usb kablonun pda ya tıkıldıgı yerın arkadsında ac guc adaptoru ıcın bır gırıs daha var fakat benım ac adaptorum olmadıgı ıcın onu kkullanamıorum bu cıhazın adaptoru kac volt kac amper ve cıhaza gırısın hangısı artı hangısı eksı elınde olan arkadaslar adaptorun ustunden okuyabılırse ock sevınırım bende ona gore bır adaptor edıneyım orjınalı 50-60 YTL elınde olanların bana bu bılgıyı vermesını ıstıom sımdıden cok tesekur ederım ıyı aksamlar..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.