Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

casperm500 tv remote kontrol olarak kullanılabiliryor mu? yani pocket pcye program yüklenip IRDA ile tv kontrol edilebiliyor mu? ben bazı programlar yukledim ama çalıştıramadım. casperm500 de IRDA var diye biliyorum. hatta laptopun IRDA sından casper rahatlıkla dosya gonderebiliyorum. ama neden tv remote edilemiyor.. lütfen deneyen, kullanan birisi bilgi versin. ayrıca program ismini ve adresini de verirse çok memnun olurum.

teşekkürler.

hakan
  • arkadaşlar o 'backup batery low' uyarısı yazılımdan kaynaklanan bişey deil cihazdaki bir bozukluktur..normalde cihazı şarza taktığınızda ilk önce bu backup batery dolar sonra main batery..ayrıca birşey yapmanıza gerek yok..eğer bu hatayı veriyorsa ileride cihazınız kendi kendi resetliycek ve yüklediğiniz programlarda gidecek..yani hard reset yapar..tavsiyem servisine götürün..
    tv remote programıyla ben arçelik tv yi kntrol etmiştim ama cihazı tv ye yapıştırman lazım yani öyle uzaktan felan olmuyo..
  • hangi programı kullandın hatırlıyor musun
  • sanırım tv remote du..bakmam lazim şuanda yüklü deil..deneyip cevap yazarim..ama hatırladığım program aleti kitliyordu arasira..belki üst versiyonları çıkmıştır..
  • BACUP BATERRY LOW ÇÖZÜMÜ :

Arkadaşlar evet denildiği gibi ilk önce baskup battery sora ana pil şarj oluyor ama bu normal teli stand taktınızda tam olmuyor.Arkasında bulunan pili şarj etme yerine pili takmanın ve ışık yeşil olana kadar bırakmanız gerekmektedir .Ben gece taktım sabah aldım ve çözüldü 2 haftadır yok .Ama dikkat edilmesi gereken sey su:pili 10 sn fazla makinanızdan cıkarırsanız geri taktığınızda hard reset atma ihtimali yüksek tir.Tavsiyem 2. bir batarya bulmanız elinizdeki şarj olurken bunu telefonunuza takmanızdır.Benm sorunum böyle çözüldü....
  • Salih TARAKÇI kardeş söylediğinizi denedim. İlk 10dk uyarı çıkmadı fakat yine bir ara göründü "düşük yedek pil" uyarısı. Sanırım söylediğiniz de sorunu çözmedi. Pil göstergesi bir %10 oluyor - bir %100. Dikkatimi çeken wm 5.0 yükledikten sonra bu oldu. 2003 de bunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: therackula

Selam Arkadaşlar Dün bi m500 aldım ama cihazı kapatamıyorum bile
    Sizden bi kaç program isteğim olacak
    1- Çektiğim 3gp formatını oynatan bi media player
    2- Türkçe Paket
    3- M500 ün nasıl kapatıldığı
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Pm atarsanız sevinirim
  • sevgili percem ben de 2003 var 2005 de cok sorun yasadıım için 2003 e döndüm ama sorun sebebi ondanmı kaynaklanıodur bilemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

quote:

Orjinalden alıntı: karakascenk

arkadaşlar şu çince yükleyip ingilizceye sonra nasıl çevirdiniz şu aleti yaw. kafayı yicem çince. yanlış yaptık temp olayını galiba sonra alet bi açıldı ki sorma gitsin. çince:( bi yardım.... 2003 e de geri dönmeyi beceremiyorum...(

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun...belırtmek ıstedıgım cınce rom once kurulup uzerıne ıngılızce rom kurulmuyor... cınce rom temp dosyasıyla ıng temp dosyası degıstırılıyor....ancak cınce rom kurduysan cıhaz artık wm 5,0 olmustur ve pc ıle senkronıze etmen ıcın yenı actv senk programına (actv senk 4,0)ıhtıyacın var...google dan bulabılırsın pc ile senk ettıkten sonra tekrar proceduru takıp edersen sonuca ulasabılırsın...

karakascenk arkadasım gözün aydın benim m500 de önce çinceydi biraz ugrastan sonra ingilizce yapmayı basardım önceliklehttp://rapidshare.de/files/22617899/w50rom.rar.html bu dosyayı indir içindeki EUUs_ETEN_M500_CHT_R05_100_0042 adlı dosyayı telefonuna kur telefon artık 042 romlu olacak
    sonra geriye kalan wm05 kurma işlemleri aynı

1. Download this file:
    http://****.de/files/22617899/w50rom.rar.html
    * Yukarıdaki dosyayı indir.

2. Do not connect the PDA to the PC!
    * PPC bilgisayara bağlı olmamalı.

3. Download this file:
    http://support.etencorp.com/teksupport/Download/OSImage/M500V2/ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe and run the ETEN_M500v2_WWE_R01_211_0298.exe
    * Yukarıdaki dosyayı indir ve çalıştır.

4. Click the next button untill it is finished.
    * Kurulum bitinceye kadar next diyin.

5. Here comes a window, called: END USER UPDATE
    * Son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda hiç bir şey yapmadan durun.

6. Stop here and go into c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp
    * Yukarıdaki klasörü açın.

7. Copy the temp.dat to your desktop.
    * temp.dat isimli dosyayı masaüstüne kopyalayın.

8. Now press Cancel at the END USER UPDATE consol.
    * Son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda Cancel tuşlayın.

9. Delete every created file from the Temp folder.
    * c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasöründeki geri kalan herşeyi silin. Klasör açık kalsın.

10. Extract the w50rom.rar file.
    * w50rom.rar ı açın.

11. Copy the keymaker.exe to the PDA and run the file.
    * keymaker.exe yi M500 e yapıştırın ve çalıştırın. Apply tuşlayın (...succsess demesi gerekiyor.) Burada M500 özel bir kod çıkacak. Onu M500

klavyesinde Ctrl+C yapın, yani o kodu kopyalayın.

12. Now run the m500_upgrade_winxp.exe
    * m500_upgrade_winxp.exe dosyasını çalıştırın.

13. This will also create a temp.dat file.
    * Bu setup size temp klasöründe yeni bir temp.dat oluşturacak ama dili çince olacağı için bunu ingilizce yapmamız gerekir.

14. Now all you have to do is to overwrite the first temp.dat (on the desktop), and you can click next on the Chinese ROM (the next in the

Chinese Rom is ???).
    * Masaüstüne yapıştırdığınız temp.dat dosyasını c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasörüne yapıştırın. Çince son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda 3 adet soru işareti olan butona tıklayın. M500 de kod istenen pencereye geldiğinizde daha önce kopyaladığınız kodu Ctrl+V ile M500 deki ekrana yapıştırın. (Burada da ...succsess demesi gerekiyor.)

15. Now just finish the setup process.
    * Kurulun bitti...

Not: Yalnız bu kez temp dosyasının kopyalamayı unutma.

/>

• arkadaslar bende yeni üyenizim bende de casper m500 var ama nedense bir türlü program bulup yükleyemedim bana bi yardımcı olurmusunuz mesela müzk programı peta player olursa sevinirim benimkinin sesi az çıkıyor bi yardım lütfen saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtaha88 -- 19 Ekim 2006; 16:25:10 >
  • Öncelikle herkese merhabalar ve ayrıca kandili mübarek olsun tüm forum ahalimizin.. Bende yeniyim yazar olarak bu forumda. Gerçi bizim M500 forumlarının da M600 ile birlikte pek aktifliği kalmadı sanırım Yeni bir M500 kullanıcısı olarak benim sorunum registry ile ilgili. Address Book isimli contact list manager'ını kullanıyorum ve tel. çalarken arayanın full resmi gözüküyor. Ama sadece 1 sn. kadar çünkü tel. kendi arayan var baloncuğu ekranın yarısını kaplıyor maalesef Hangi registry ayarı ile bunu kaldırabilirim acaba?

Bir de wireless kart almak üzereyim ama hakkını verip kullanmak istiyorum bu kartı. Yani download yapmak istiyorum P2P mantığıyla, bu mümkün mü? Ufak bir araştırma yaptım sanırım mümkünmüş eMule serverlarına bağlanarak. MopiPhant diye bir program. Bir de torrent indirebileceğimiz bir Windows Mobile Torrent diye bir program mevcut. Wi-Fi 'si olan arkadaşlar deneyip bizi programların işe yararlığı konusunda bilgilendirebilirler mi acaba

• http://cebimdekipc.com/
    quote:

Orjinalden alıntı: mtaha88

arkadaslar bende yeni üyenizim bende de casper m500 var ama nedense bir türlü program bulup yükleyemedim bana bi yardımcı olurmusunuz mesela müzk programı peta player olursa sevinirim benimkinin sesi az çıkıyor bi yardım lütfen saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkImmortaL

http://cebimdekipc.com/

o siteye 3-4 gündür girilmiyor
  • arkadaşlar sd wifi ucuza nerden bulurum
  • ebay'de bulabilrsin.ben daha yeni aldım.bana 60 ytl'ye mal oldu.Hong kongtan getirttim.sorunsuz çalışmakta.çekim alanıda kuvvetli,sandisk gibi baya bi dışarı taşmıyor.gittigidiyorda sıfırları 130 ytl,ikinci elleri 100ytl civarında.eğer acelen yoksa yurt dışından getirt daha iyi.istersen yardımcı olurum,neler yapman gerektiğine dair....
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireSouL

ebay'de bulabilrsin.ben daha yeni aldım.bana 60 ytl'ye mal oldu.Hong kongtan getirttim.sorunsuz çalışmakta.çekim alanıda kuvvetli,sandisk gibi baya bi dışarı taşmıyor.gittigidiyorda sıfırları 130 ytl,ikinci elleri 100ytl civarında.eğer acelen yoksa yurt dışından getirt daha iyi.istersen yardımcı olurum,neler yapman gerektiğine dair....

marka ve modeli neydi kardeş...
  • kardes o + nın uzerine basıosun + i,sareti saga sola kayıyo tam uzerine 4 kere filan basarsan o ekran gecıo baska bi bolum gelio
  • beyler ben 0042 romunu yukledim 2 aydır dogru calısıodu gecen gece backup yaparken dondu kaldı ben reset attım ama olmadı hard reset attım ama acarken casper yazan bootup screen de kıtlenıp klıyo acılımıyo ne yapabilirim acil yardım lutfen!!!!!
  • ben m500 u 1 yildan beyri kullaniyorum fakat su backup miydi neydi flash diskde yedekleniyor ya o tam olarak ne ise yariyor nasil kullanabilirim onu?(heralde hafiza silinince mi yariyor ne oluoyr?)tesekkurler simdiden
  • backup kısaca yedek demek ve sen m500 üne hard reset veya soft reset çektiğinde tüm bilgilerin silinir makine yeniden başladığında almış olduğun backup makineni o anki durumuna geri getirir backup a girip restore dediğinde ayarların vs herşeyin geri döner
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.