Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • audio patch in gsm sinyalini kapatmasından sonra bu sitedeki dosyalara güvensizlik başgösterdi bende nedense....

quote:

Orjinalden alıntı: atlantis06

http://www.eten.com.sg/main/showsection.asp?SectionID=12 adresinde wm2005'in EUU_ETEN_M600+_WWE_R22_100_0230.EXE dosyası var sanırım yeni update bu versiyonunda sim manager problemi giderilmiş. Acaba m500 de çalışır mı?

• m 500 de GPS özellıgı varmı
  • Yok kardeş...

quote:

Orjinalden alıntı: XaVi_2008

m 500 de GPS özellıgı varmı
  • BENİM M 500 SUREKLI DONUP KALIYO YOKMU BUNUN Bİ CARESİ YA
  • arkadaşlar nihayet m500 ümü tekrar 2003 w gwri çevirmeyi başardım. nasılmı yaptım. walla baya bi karışık oldu. bi daha yap deseler hatırlamıyorum bile. ha bu arada artık makineyi resetlediğimde dosyalar silinmiyor. yani tıpkı 2005 teki gibi oldu. hemde çılıştaki casper yazısının yerine om500 yazıyor.
    hatırlarsam nasıl yaptığımı yazıcam size. ama aşağı yukarı çince 2003 ün üstüne tekrar 0042 ing rom kurdum saırım??
  • slm arkadaşlar bende bugün gaza gelip ikinci el bi m500 aldım fakat cd falan yok sadece usb kablosu ve şarz aleti var bide kopuk kulaklığı...
    neyse benim derdim ne turkcell gprs ayarlarını yapabildim ne bilgisayara tanıtamadım yeni donanım bulundu hesabından sonra yükledi ama kendi programı olması lazım heralde görmüyor kısaca küllük gibi kaldı masada... şimdilik bu sorunlarıma yardımcı olabilirseniz bu gece daha kolay uyurum heralde :)
    teşekürler
  • EVET MURAT KARDEŞİM
    SENİN YAPTIĞIN YENİ BİRŞEY DEĞİL
    2005 ÇİNCEDEN 2003 E BENDE SENİN DEDİĞİN GİBİ ÇEVİRMİŞTİM ZATEN.
  • VE SONUNDA CASPER HAND OFFİCE M 500
    WM 5.0
    VE TÜRKÇE
  • FYALDIZ KARDEŞ;
    ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN,
    KESİNLİKLE ÇOK İYİ BİR KARAR VERMİŞSİN
    NEFİS BİR ALET
    BU MAKİNADAN ŞİKAYET EDENLER 'KULLANMASINI BİLMEYEN ARKADAŞLAR 'KULLANAMAYINCA TUU KAKA DİYORLAR,YA DA ÜZÜME YETİŞEMEYİNCE KORUK DİYORLAR
    ASLA BU TÜR SÖZLERE DEĞER VERME
    USB KABLOSU VAR SA PROBLEM YOK
    HALLEDERİZ
    RAHAT RAHAT UYKUNU UYU
  • ya millet bu alet sureklı donup kalıyo ya. bunun bi çözumunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

• gprs olayını ve bilg bağlantısını hallettim ama zil sesi az çıkıyor benim makinadan mı acaba yoksa eksik bişeymi yapıyorum mp3 attım pcden ama zil sesi hiç duyulmuyor tel cepteyken bi el atalım arkadaşlar bi zahmet...
  • arkadaslar casper m500 aldim we media playerde istediğim filmi izleyemiorm şöylle tüm uzantıları çalıştıracak güzel 1 program warmı acaba bildiinz 1 de bu alet bluetooht ile internet bağlantısı olurmu olursa nasıl olur sizlere zahmet beyler bayanlar kaydıraktan kayanlar :D:D:D:
  • BAK KARDEŞİM;
    bU FORUM MİLLETİN BİRBİRİ İLE ALAY ETTİĞİ YA DA LAUBALİLİK SINIRLARINI AŞTIĞI BİR YER DEĞİLDİR.YARDIMA İHTİYACI OLAN BİR İNSAN BU ŞEKİLDE HİTAP EDEMEZ.HERKES HADDİNİ BİLMELİ.YAZI YAZARKEN ,MESAJ ATARKEN ,SORU SORARKEN LÜTFEN SINIRLARI ZORLAMAYIN, KENDİNİZE GELİN . ANLATABİLDİM Mİ ACABA M500?

DİĞER ARKADAŞLARA ÖNERİM.M500 'E İSTEDİĞİ BİLGİYİ VERMEYELİM.
    quote:

Orjinalden alıntı: m500

arkadaslar casper m500 aldim we media playerde istediğim filmi izleyemiorm şöylle tüm uzantıları çalıştıracak güzel 1 program warmı acaba bildiinz 1 de bu alet bluetooht ile internet bağlantısı olurmu olursa nasıl olur sizlere zahmet beyler bayanlar kaydıraktan kayanlar :D:D:D:
  • MAAELSEF BU MAKİNALARDA BU PROBLEM VAR.ASLINDA PROBLEM DE DENMEZ .BÖYLE BU.BÖYLE KABUL ETMEK LAZIM.FYALDIZ BEY KARDEŞİM.
    quote:

Orjinalden alıntı: fyaldiz82

gprs olayını ve bilg bağlantısını hallettim ama zil sesi az çıkıyor benim makinadan mı acaba yoksa eksik bişeymi yapıyorum mp3 attım pcden ama zil sesi hiç duyulmuyor tel cepteyken bi el atalım arkadaşlar bi zahmet...
  • percem kardeşin tarif ettiği şekilde bende Wm 5.0 yuklemek istiyorum ama merak ettiğim bişey var.
    Bu romunu yukseltme işi nasıl oluyo. onu yapmadan 5.0 i yukleyememmi.
    Romunu 42 yapmakla Wm 5.0 i yuklemek ayrı ayrı işlermi, yani percemin yaptığı açıklamada yazanlardan ayrı olarakmı yapılıyo. Öyleyse nasıl 42 yapabilirim.
    Önceki sayfalarda bi arkadaş link vermiş ama ondan giremedim.
    Bilen arkadaşlar banada bi yardımcı oluversin.
    Şimdiden teşekkürler...
  • @cemalettin6020

BAK KARDEŞİM;
    bU FORUM MİLLETİN BİRBİRİ İLE ALAY ETTİĞİ YA DA LAUBALİLİK SINIRLARINI AŞTIĞI BİR YER DEĞİLDİR.YARDIMA İHTİYACI OLAN BİR İNSAN BU ŞEKİLDE HİTAP EDEMEZ.HERKES HADDİNİ BİLMELİ.YAZI YAZARKEN ,MESAJ ATARKEN ,SORU SORARKEN LÜTFEN SINIRLARI ZORLAMAYIN, KENDİNİZE GELİN . ANLATABİLDİM Mİ ACABA M500?

dostum bunda ne war yoksa bayan dediğimde üzerinemi alındın genel olarak söylemiştim ben aslında onu nede olsa sadece bu makinaları kullananlar erkk değil bayanlarda war yok eğer sınırların aşıldıını sanıorsan o sınırı sen aştın ama zeka kapasiten buna yetmio herhalde

• MERHABA,

KUTULU, GARNTİLİ, FATURALI
    CASPER M500 / M600'ÜNÜ SATMAK İSTEYEN İSTANBUL İÇİ ARKADAŞLAR...

ecakir@gmx.net
  • Merhab arkadaşlar 12. sayfadan itibaren m500 ü wm5 e yüklseltmek içiin gereken herşeyi okudum. ama ingilizce ama türkçe veya çince herkez bunu başarmış. benim sorunum olayın sonunda

14. Now all you have to do is to overwrite the first temp.dat (on the desktop), and you can click next on the Chinese ROM (the next in the

Chinese Rom is ???).
    * Masaüstüne yapıştırdığınız temp.dat dosyasını c:\Document and Settings\XXXXX\Local Settings\Temp klasörüne yapıştırın. Çince son kullanıcı sözleşmesi gelen ekranda 3 adet soru işareti olan butona tıklayın. M500 de kod istenen pencereye geldiğinizde daha önce kopyaladığınız kodu Ctrl+V ile M500 deki ekrana yapıştırın. (Burada da ...succsess demesi gerekiyor.)

15. Now just finish the setup process.
    * Kurulun bitti...

ctrl+v ile kodu yapıştırdıktan sonra succes mesajını alıyorum ppc den ok basıyorum ve cihaz bootloader moduna geciyor. download waiting yazıyor ekranda ama yükleme bir türlü başlamıyor

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

(telefonda 042 room yüklü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esertac -- 18 Eylül 2006; 15:17:24 >

• arkasaşlar m500 de hotmail email ayarları nasıl olmalı. bilen varsa cevaplayabilirmi. gelen sunucu giden sunucu ayarları nasıl olacak hotmailin
  • yaw arkd bu msn live hakkinda bir sorunum var daha önceden msn live kurdum kullaniyordum ama artik ne gprs nede activesyncn baglati yapamiyorum hard reset attim tekrar kurdum sonuc yine ayni acaba beta diye kullanim süresimi doldu suan aranizda hala kullanan varmi?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.