Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: frosch

ben türkçeleştirmeyi yüklemedim hiç, ama zırt pırt kitleniyor, çıldırmamak elde değil

keşke ufak bi cep telefonu alsaymışım, akıl sağlığım bende kalırdı en azından...

hmm zırt pırt kilitlenmemesi lazım. İllaki programlarla ilgili bir şeydir. Benim ki ingilizce kullanılınca nerdeyse hiç kilitlenmiyor.
  • ARKADASLAR TEKRAR MERHABA SIZE HEMEN BISEY SOYLICEM....ARTIK BENDE PDA KULLANICILARI ARASINA GIRDIM.SIZE DAHA ONCE SOYLEDIGIM GIBI CASPER M500 POCKET PC ALDIM.IKINCI EL 1 AY KULLANILMIS EKRANINDAKI NAYLON DAHI CIKARILMAMIS COK TEMIZ BI MAKINA ONCELIKLE ALDIGIM FIYAT UYGUN MU ONU OGRENMEK ISTIYORUM.CASPER M500+1 GB SD CARD+TURKCE PAKET+BLUEETOHT KULAKLIK+SARJ ALETI+KULAKLIK+DECK PORT+KILIF VE YAKLASIK 20 TANE PROGRAM CD'Sİ VAR.TOPLAM 600,00 YTL YE ALDIM
    NASIL FIYAT BEYLER..

BIDE BU CIHAZI ILK ALDIGIM ICIN BILMIYORUM

BUNA HEMEN NE GIBI PROGRAMLAR YUKLEYEBILIRIM.VE NEREDEN BULABILIRIM.ELIMDE BIR SURU PROGRAM CD SI VAR AMA KURAMIYORUM.TUHAF BISEY AMA OLMUYO BUNLARI NASIL PAYLASTIRABILIRIM. OZELLIKLE YAKAMO ARKADASIM SENIN ISINE YARIYACAKSA SANA BUNLARI KARGO YAPABILIRIM
    EGER ISTERSEN....
  • Güle güle kullan arkadaşım. Kartla birlikte gayet iyi fiyata almışsın.
    Program yüklemeye başlamak için öncelikle Active Sync'yi bilgisayarına kurmalısın. Linki:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d2645c21-8a85-45a2-8d13-653beb6cdddc&DisplayLang=en

Tercihler değişir ama önce Resco Explorer'ı kurmanı tavsiye ederim. Her türlü yönetim aracını barındırıyor. Programları vermeye başladığım topic'te bulabilirsin. İlk program
    Sonra TCPMP'yi öneririm, film izlemek için.
    Pocket Player'ı yükleyebilirsin müzik için, diğer arkadaşların müzik dinlemek için önerecekleri başka programlar olabilir. Ben pek müzik dinlemek için kullanmıyorum çünkü; dediğim gibi tercih meselesi.
    Sonra bir ajanda programı,
    Sonra office ihtiyaçları için MobiPocket Office Companion 2.1 Mükemmeldir
    pdf dökümanlarıyla işin oluyorsa adobe'ın sayfasından reader'ı indirebilirsin; onun da topicte linki var.
    e-book için bir kaç tane reader vermiştim, yine onları kullanabilirsin.
    Başka başka Hesap makinası lazım oluyorsa onu yüklemelisin. Diğerleri artık ne yapacağına bağlı.
    Hah bi de ingilizce türkçe sözlük lazım.. Lingvosoft var ama ben se ri al'ını bulamadım. Daha doğrusu bulduğum çalışmıyor. CD lerin içinde varsa o program, çok iyi olur dostum.
    Program cd lerini almak isterim, neden olmasın. Ama sen bir göz at istersen önce, ne var ne yok diye
    Kolay gelsin...

• casper hand office turkçeleştirme için 16 haneli urun kodu ister nerden bulurum kutunun üzerinde 16 haneli bişey yok (daha once tr idi fakat sarjsız kalınca silinmiş yeniden yukledim ama ürün kodu ??? bilmiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizcoskun

casper hand office turkçeleştirme için 16 haneli urun kodu ister nerden bulurum kutunun üzerinde 16 haneli bişey yok (daha once tr idi fakat sarjsız kalınca silinmiş yeniden yukledim ama ürün kodu ??? bilmiyorum)

kutuda yazmaz.türkçeleştirme cd sinin üstünde yazar eğer orda yoksa sanırım yapacak bişey yok. 30 günde bir format atıp tekrar kurman lazım. keşke başka biyerede not etseydin.
  • arkadaşlar casper handoffice bende aldım bazı sorularım var
    türkçeleştirme cd si kayboldu ama daha önce aktivasyon yapıldığı için internette kayıtlı görünüyordur tekrar isteyebilirmiyim casperdan
    içinden çıkan kılıfı güzel ama ben kullanamıyorum kılıf bulabileceğim yerler varmı
    yardımcı olursanız sevinirim
  • EVET MİLLET
    BURAYADA BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ PAYLASIM YAPIYORUZ VEDE KATILIM BEKLİYORUZ

http://forum.donanimhaber.com/m_5877923/mpage_2/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaydemir

quote:

Orjinalden alıntı: cengizcoskun

casper hand office turkçeleştirme için 16 haneli urun kodu ister nerden bulurum kutunun üzerinde 16 haneli bişey yok (daha once tr idi fakat sarjsız kalınca silinmiş yeniden yukledim ama ürün kodu ??? bilmiyorum)

kutuda yazmaz.türkçeleştirme cd sinin üstünde yazar eğer orda yoksa sanırım yapacak bişey yok. 30 günde bir format atıp tekrar kurman lazım. keşke başka biyerede not etseydin.

dostum yazıların ile bana resmen hayat verdin ben cd nin üstüne hiç bakmadımki herkes kutunun üzerinde yazar diyor cd bakınca iş halloldu sagolasın
    bide birşey sorucam daha cok müzik depolayabilmek için mp3 degilde hangi format ile atmalıyım

• önemli değil. format konusunda pek bilgim yok ama sanırım wma formatı daha az yer kaplıyo. ama onuda media player açarmı bilmiyorum. açacak programı vardır mutlaka.

http://forum.donanimhaber.com/m_5877923/mpage_1/key_/tm.htm

burda yakamo nun açtığı topicte programlar var . orada işine yarayan olabilir.
  • arkadaslar casper a kurdugum programlar ilk kurmadan sonra program menusunde gorumuyonapabilirim gorunmesi için.bide mp3 leri vindows dizininde ring bolulmune kopyalıyorum ama tel sesi olarak calamıyorum bilen arkadaslar bi el atarsa sevinirim.................tesekkur ederim
  • Arkadaşlar m500 türkçeleştirme için mobilera sitesinden HP ipaq 6340 ve HP ipaq 4700 türkçeleştirme dosyalarını indirin önce 6340'ı ardından 4700'ü kurun aktivasyon gün sayısı 42 milyon güne çıktığı gibi telefonda dahil tüm pda türkçeleşiyor üstelik bedava. Benim sorum Rom v042 üzerine bu dosyaya ilişkin link bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata -- 20 Şubat 2006 14:24:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

arkadaslar casper a kurdugum programlar ilk kurmadan sonra program menusunde gorumuyonapabilirim gorunmesi için.bide mp3 leri vindows dizininde ring bolulmune kopyalıyorum ama tel sesi olarak calamıyorum bilen arkadaslar bi el atarsa sevinirim.................tesekkur ederim

dosya gezgininden programın olduğu yere git.orda programa kalemle basılı tut kopyala de. sonra windowsun içinde start_menü nün içine gir. start menü var bide ona girme yanlışlıkla. sonra start_menünün içine boş yere basılı tut ve kısayol oluştur de. sonra ordan çık. telefonun ekranında ayar ikonu var. mor renkli ok işaretivar ortasında. ona gir. sonra ordaki dosyaların içinde gözükecektir. onu işaretle ve tamam de. ekranda gözükecektir artık. mp3 sorununda ise yaptığın yol doğru ama niye çalamıyosun anlamadım. zil sesi seçme yerinde bidaha arama yap. orda gözükmesi lazım. eğer yoksa. başka bi müzik kopyala öyle dene. bakalım yinemi aynı oluyo.

• Arkadaşlar nihayet burada romu buldum daha denemedim ama deneyince bildiririm
    http://www.unicom.pl/files/EUU_M500_WWE_R05_100_0042.exe
  • quote:

Orjinalden alıntı: sata

Arkadaşlar nihayet burada romu buldum daha denemedim ama deneyince bildiririm
    http://www.unicom.pl/files/EUU_M500_WWE_R05_100_0042.exe
    arkadas sonucu senden bekliyorum şu anda dosyayı bende indiriyorum sen okey verince kurucam
    şu an v037 yuklu tr dil paketi yüklü acaba v042 rom için elimdeki cd türkçeleştirirmi ??
  • Dosyayı indirdim ve 0039 üzerine kurdum ama os hardware uyuşmazlığı hatası verdi çözüm bulursam yazarım kolay gelsin
  • arkadaslar benim m500 cihazımda ilk açılısta 0037 yazıyor bu eski surum mudur yeni yazılım sanıyorum v039 bunu yuklersem negibi farkılıklar oluyor yardımlarınız için tesekkurederim
  • Avea Cep telefonları için televizyon yayınına başlamış. Casper hand office ile de bu yayınları izleyebilirmiyiz ? Avea nın sitesinde bu hizmeti destekleyen telefonlar arasında casper hand office yoktu.
  • arkadaşlar bu windows 5.0 mı
    deneyen varmı 042 çalışıyormu
  • bende 042 yüklü.. hiçbir sorun yok.. serviste yüklettim.. ücretsiz yüklüyorlar arkadaşlar; bence netteki rom'larla uğraştığınıza değmez
  • selamlar arkadaşlar. Bu aletin 2. el garantili temiz fiyatı nedir? Bir de çok sorunlu oluyo diyolar. Bilgi verirseniz sewinirim, pek anlamıyorum bunlardan ama.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.