Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, bilgisayar için ek bir usb giriş o, telefonla alakası yok ama oraya bağladığım ne flash diski, ne bluetooth adaptörünü bilgisayar görmüyor, o nedenle içinizden birisinin denemesini, eğer başarılı sonuç alırsa bildirmesini rica ediyorum. Bu sonuca göre standı servise götüreceğim.
  • y
    quote:

Orjinalden alıntı: guency

kardesim sana soyle yardımcı olabilirim.aslında biraz daha bekleyip m600 almanı tavsiye ederim.cok yakın bi zamanda piyasada olacak hatta eten m600 cıktı ama türkiyede satısı yok ben etenin sitesinde resmini gordum cok şık duruyor karizma yani...siyah inci ozelliklerine gelince window mobile 2005 surumu var malum biz m500 de yok.word excellle beraber pocket powerpointde varmıs..ayrıca dahili wireless ve edge(skype gprs uzerinden calısmadıgı icin biz yararlanamıyoruz beles internet telefondan ama m600 culer yararlanacak ve skype programınıda eklemisler m600e)m500 de bence suan türkiye piyasasında ki en iyi pocket pc diyebilirim cok kullanışlı bi alet alırsanda pisman olmasın ben ilk cıktıgı hafta aldım sorunsuz kullanıyorum.en nefret ettigim yanı kamera ve video karanlık ortamada sıcıyor.ama gunduz performansı mukemmel denilebilir.m600 de aynı olacak bilmende yarar var.sonucta alırsan pisman olmassın ama ben m600 sahibi olmanı cok isterim.en iyisimi biraz bekle fiyatda suanki fiyattdan fazla olmayacak diye dusunuyorum.artı m600 piyasadaki yerini alınca m500 satıs fiyatı 150 dollar kadar inecek yani 500-550 arası.iyi dusunmende fayda var bu konuda...

yakında m500 içinde wm2005 çıkar hatta çıktı galiba ama bulamadım ben

• m600'de Edge, UMTS destekleri yok, m500'e ek olarak sadece wifi ve siyah renkli kasası var, ama her halükarda acele etmeden m600'ün çıkışını beklemek iyi bir karar olur, hem m500ün fiyatı da düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frosch

evet, bilgisayar için ek bir usb giriş o, telefonla alakası yok ama oraya bağladığım ne flash diski, ne bluetooth adaptörünü bilgisayar görmüyor, o nedenle içinizden birisinin denemesini, eğer başarılı sonuç alırsa bildirmesini rica ediyorum. Bu sonuca göre standı servise götüreceğim.

yok benimkide tanımadı. ozaman şu akla geliyor belki belki kendi kablosu olmadan iki tarafıda aynı usb girişi ile belki bu cihazı pc ye bağlamak için olabilir
  • yaw birde arkadaşlar bu ace of emprice nasıl oynanıyor yaw çocukluktan çıkmışız artık .ortalıkta adamlar var gezinip duruyor anlamadım benimle dalga geçiyorlar sanki....
  • arkadaşlar şu türkçeleştirme paketini pm ye yollayabilirmisiniz noolur yaa...
  • pm le nasıl gönderebilirimki eklenti yok....
  • ya beyler birde bu casper da arka plan resmini degisterebiliyo muyuz ??
  • Start--> Settings--> Today

Buradan ister kullanılan temayı değiştirebilirsin, veya aşağıda use this picture... yazan kutuyu işaretle be browse ile istediğin arka plan resmini seç
  • tesekkurler
  • birde beyler Rom nedir Ram nedir bundaki ??
  • http://www.etencorp.com/products/Communication/G500.php
    arkadaslar bu site etenin uzakdogu sitesi G500 MODELI ne bakıpta kafayı yememek elde degil.dahili gps mevcut bu modelde.eminim cogu arkadas bu modeli yeni duyacaktır.artı P300B modeli var ama M500den teknoloji olarak daha eski.M600-500 modellerinide gorebilirsiniz sayfanın alt tarafında.turkiyeye bu modellerin neden cok uzun bir sure sonra geldigini biturlu anlayamadım dolayısıyla geri kalmak beni uzuyor ozellikle G500-M600 modellerine ic gecirerek bakarken:(( gelde kafayı yeme şimdi...daha once m 600 de edge var demistim SKYPE programı icin yanlıslık olmus SKYPE ile M600'da wireless lan uzerinden telefon gorusmesi yapılıyor.arkadaslar bu G500-m600 pda aleminin kralı ozellikle G500 itirazı olan olmaz sanırım

• ben bu G500 modelini ne yapıp edip almak isterim arastırmalara baslamak lazım sanırım.
  • arkadaşlar türkçeleştirme yapayımmı bi sorun çıkartıyormu?
    kilitlenme donma falan???
  • erdem need for speed'i bende indireyim dedim ama linki açamıyorum ya bi yardımcı olurmusun sadece linkemi tıklıcam buradan açmıyo başka yapmam gereken bişi varmı.?
  • http://www.etencorp.com/products/Communication/600.php
    arkadaşlar m600 modeli de çok süper bişi...
  • Millet slm lar bu wifi kartı nereden alacağız ya hızlısistem in nette stoklarında var gozukuyor arıyorsun o bayilerini o ne ağbi yaa filan diyorlar casper e gidiyorsun cihazı gösteriyorsun haaaa filan diyor siparişi alıyor yarın gelir diyor ertesi gün telefon acıyorsun geldimi diye ya ağbi işte yollarda kar vardı yok camura battı yan yattı diyor sonra sıkıstırınca o nu bulamadık ağbi diyorlar doğubank demeyin ulan orayada gittim adam bana hafıza kartı cıkartıp veriyor ağbi sen yanlıs biliyorsun o aradıgın sey bu iste diyor sinirden kasıklarıma ağrılar giriyor su kartı alıp bir AHL de kullanamadık bütün laptopu olan arkadaslar bu bağlantıyı kullanıyorlar bende onlar gibi aynı mekanda aynı havayı soluyorum ama bu wi-fi kartı alamadığım için işyerimde nete giremiyorum su kartı bana nereden alacagımı tarif eden birisi cıkarsa sevinirim.
    bu arada elimde program ve oyun mevcut isteyen olursa imece usulu yardımlasarak verebilirim herkes paylasım yapmalı oyle değilmi

kendinize iyi bakın :

TARKAN

• quote:

Orjinalden alıntı: computer operatör

arkadaşlar türkçeleştirme yapayımmı bi sorun çıkartıyormu?
    kilitlenme donma falan???

hayır yapmaz. sorunsuz kullanabilirsin
  • Arkadaşlar bu alete rom ve flash nasıl atılır? Ve dosyalarını nerden bulabilirim?

Arkadaşlar bide bu alete hard reset nasıl atılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fivee -- 11 Şubat 2006 19:38:25 >
  • imzaamda birtane wifi kart var istersen bir incele casper e de oluyor ve fazla cıkıntı da yapmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: parma

Millet slm lar bu wifi kartı nereden alacağız ya hızlısistem in nette stoklarında var gozukuyor arıyorsun o bayilerini o ne ağbi yaa filan diyorlar casper e gidiyorsun cihazı gösteriyorsun haaaa filan diyor siparişi alıyor yarın gelir diyor ertesi gün telefon acıyorsun geldimi diye ya ağbi işte yollarda kar vardı yok camura battı yan yattı diyor sonra sıkıstırınca o nu bulamadık ağbi diyorlar doğubank demeyin ulan orayada gittim adam bana hafıza kartı cıkartıp veriyor ağbi sen yanlıs biliyorsun o aradıgın sey bu iste diyor sinirden kasıklarıma ağrılar giriyor su kartı alıp bir AHL de kullanamadık bütün laptopu olan arkadaslar bu bağlantıyı kullanıyorlar bende onlar gibi aynı mekanda aynı havayı soluyorum ama bu wi-fi kartı alamadığım için işyerimde nete giremiyorum su kartı bana nereden alacagımı tarif eden birisi cıkarsa sevinirim.
    bu arada elimde program ve oyun mevcut isteyen olursa imece usulu yardımlasarak verebilirim herkes paylasım yapmalı oyle değilmi

kendinize iyi bakın :

TARKAN

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.