Şimdi Ara

CASPER HANDOFFİCE(M500) Başka konu açılmasın lütfen (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
0
Favori
78.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bir arkadasım casper m500 için türkçeleştirme paketi aldı.onun m500 üne kurduk akitevede ettik bu güzel.ama sonrada aynı cd den aynı ürün kodu ve aktivasyon şifresiyle kendi makinama kurdum ama yanlış şifrediyor.arkadasın telefonuna kurarken aktive oluyor ama aynı programm benim makinada yanlış şifre diyor.arkadaslar sizce bu cd sadece bir m500 içinmi.benimde para bayılıp almammı gerekiyor.helbuki iki makinadada aynı şifre ve aktivasyon kodunu giriyoruz.lütfen yadrım
  • Merhaba m500 kullanıcıları. Ben ipaq 6340 kullanıcısıyım ve bir çok yönden ipaq'imle mutluyum. Ancak m500'ün sahip olduğu ve isminin "Mobile Office suite" olduğunu tahmin ettiğim telefon özelliklerini zenginleştiren program çok hoşuma gitti. Bu programı benimle paylaşırsanız sevinirim. Bende isteyen arkadaşlara ipaq 5550'de bulduğum sistem yönetimine yardımcı itask programını verebilirim. Sevgi ve dostlukla kalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girayhan1

bugün bir arkadasım casper m500 için türkçeleştirme paketi aldı.onun m500 üne kurduk akitevede ettik bu güzel.ama sonrada aynı cd den aynı ürün kodu ve aktivasyon şifresiyle kendi makinama kurdum ama yanlış şifrediyor.arkadasın telefonuna kurarken aktive oluyor ama aynı programm benim makinada yanlış şifre diyor.arkadaslar sizce bu cd sadece bir m500 içinmi.benimde para bayılıp almammı gerekiyor.helbuki iki makinadada aynı şifre ve aktivasyon kodunu giriyoruz.lütfen yadrım

evet 1 tane daha alman lazım. eğer para vermek istemiyosan. arkadaşınkinden kur kendine 30 gün deneme süresi var. 30 gün sonra hard reset atıp tekrar kurarsan bi 30 gün daha. böyle devam et.

• teşekkür ederim mustafa kardeş
  • beyler makinanıza 2005 kuran var mı

m500 uyumlu 2005 romu çıktımı. firma kendisi çıkardımı yani eten m500
  • bazı programlarda uyumlu işlemciler diyor sh3 xscale filan samsung bu işlemcisi hangi gruba giriyor
  • ARM
  • baba kıydın kendine ya. cevap için sağol arkadaşım

bu arada m500 ün ekranı yataya dönüyormu. yani bu yataya dönme win özelliğimi yoksa ayrıyeten firmaların eklentisimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 16 Ocak 2006 18:01:24 >
  • dönüyor. hem de bu özelliği yandaki tuşlardan birine kısayol olarak atayabiliyorsun..

wm 5'i ise daha bekliyoruz. aslında mpx200 sahipleri bile yükleyip kullanmaya başladılar. yani illegal bir yazılımla ve biraz bu işlerden anlamakla casper'a uyumlu hale getirilebilir ama legal olarak daha çıkmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopik -- 16 Ocak 2006 19:17:52 >
  • eten aslında çıkarmış wm2005 ide bu romu nasıl indirecez bilemiyorum

pm ye bak bu sdayangac
  • arkadaşlar ben de m500 almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak

1-mp3 ses kalitesi nasıl ?bass-tiz-mid falan ?kendi kulaklığı pek kaliteli gelmedi bana.equalizer varmı yoksa sonradan mı yükleriz?
    2-software açısından ne durumdasınız?ben piyasaya o kadar bakmama rağmen bir n-gage oyunu kalitesinde bile oyun bulamadım.3d oyun falan varmı pocket pcler için?yani oyun açısından nokia s60lar ve n-gage gibi oyunlar var mıdır?beni tatmin edermi?
    3-video kalitesi kötüymüş diyorlar-tam ekran çekiyormu?veya tam ekran oynatabiliyormu?
    4-kamera kalitesi nasıl?bir kaç foto çekip koyabilirseniz çok iyi olacaktır arkadaşlar.
    5-belki de en önemlisi sistem hoparlöründen mp3 fln dinlersem ses kalitesi nasıl?ve yüksekmi?
    6-türkçeleştirme paketinin linkini versek iyi olacak?zaten casper vurdum duymaz bir firma.az önce sitesine girdim son güncelleştirme ekim ayında olmuş.umurlarında bile olmaz.

şimdiden teşekkürler.

• 1- mp3 ses kalitesi iyi. ama profesyonel dinleyiciysen profesyonel cihaz alman lazım.equalizer sonradan yükleyebileceğin bir çok playerde var. kulaklık da fena sayılmaz ama bağlantı aparatlarıyla daha iyi cihazlar kullanılabilir.
    2- software aşısından sorun yok. bir çok faydalı program paralı olmasına rağmen bir şekilde bulunabiliyor. oyun konusunu ise tam bilemiyorum. n-gage hiç kullanmadım. ama windows mobile için 3d oyunlar var (doom vs gibi). sanırım bunları gözünle görmen gerek.
    3- tam ekran çekebiliyor ama video kalitesi kötü. oynatma sorunu yok. ben sık seyahat ederim ve uçak seyahatlerimin her birinde bir film seyrediyorum :)
    4- kamera kalitesi vasat. ancak ayarları iyi yapıp yeterli ışıkta çekersen fena değil. sebebi de sanırım lens kalitesi..
    5- ben genelde caz ve klasik müzik dinlediğimden sistem hoparlörüyle sorun yaşamadım. ama basları gümbür gümbür vuran bir şeyler dinlersen nolur bilemem.
    6- türkçeleştirme paketinin faydası yok çünkü anladığım kadarıyla casper programa duplike kullanımı engelleyen bir eklenti koymuş. yüklesen de ayda bir resetlemen gerekiyor.

sonuç olarak bence sınıfında alınabilecek (özellikle fiyat/performans açısından) çok mantıklı bir cihaz..

quote:

Orjinalden alıntı: mc_ersin

arkadaşlar ben de m500 almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak

1-mp3 ses kalitesi nasıl ?bass-tiz-mid falan ?kendi kulaklığı pek kaliteli gelmedi bana.equalizer varmı yoksa sonradan mı yükleriz?
    2-software açısından ne durumdasınız?ben piyasaya o kadar bakmama rağmen bir n-gage oyunu kalitesinde bile oyun bulamadım.3d oyun falan varmı pocket pcler için?yani oyun açısından nokia s60lar ve n-gage gibi oyunlar var mıdır?beni tatmin edermi?
    3-video kalitesi kötüymüş diyorlar-tam ekran çekiyormu?veya tam ekran oynatabiliyormu?
    4-kamera kalitesi nasıl?bir kaç foto çekip koyabilirseniz çok iyi olacaktır arkadaşlar.
    5-belki de en önemlisi sistem hoparlöründen mp3 fln dinlersem ses kalitesi nasıl?ve yüksekmi?
    6-türkçeleştirme paketinin linkini versek iyi olacak?zaten casper vurdum duymaz bir firma.az önce sitesine girdim son güncelleştirme ekim ayında olmuş.umurlarında bile olmaz.

şimdiden teşekkürler.

• arkadaslar bana da tr paket lazım arkadaşlara pm gönderdim ama cvp gelmedi daha şuanda verebilecek varsa çok ii olur ilgilerinizi bekliorum simdiden tsk.
  • @sdayangac
    cevapların için teşekkürler ama anlamadığım 1-2 nokta daha var.

1-bugün evkur a gittim.cihazı bin tanle lafla zor açtım ama bir-iki ekran sonra bişey çıktı.ortada böyle bir imleç var ve ingilizce birşeyler yazıyodu.orayı ne yaptıysam geçemedim kalem i kullandım tuşlara bastım bana mısın demedi?oradaki adam pc ye bağlaman lazım yoksa burayı geçemezsin dedi ama bana mantıklı gelmedi.ne yapmam lazım belki bir daha açma şansım olabilir almadan önce.

2-bu cihazı en uygun nereden alabilirim belki sen araştırmışsındır.nakit alacağım ama uygun fiyata veren biyer bulamadım açıkçası.zaten casper storeler hariç bi nette bide evkurda gördüm.

3-oyunları ve programları kalem olmadan kullanamıyomuyuz?ben tamamen yön tuşu ve ortadaki onay tuşunu kullanacağım.hani bi mp3 dinlemek - oyun oynamak bi iki program için de falan ortalıkta kalem çıkarmak biraz abes geliyo bana.

4-yazılım ve oyunlarda çalışmama gibi bir olay veriyormu?biliyorsan eğer nokianın s60 serisi symbian tellerinde yüklediğin 10 oyun ve programdan kafadan 2 si çalışmaz.saçma versiyon hataları verir.windows ta pc den bildiğimiz kadarı ile çoğu zaman kıllık yarattığına göre biraz başımız ağrıyacak gibi?ne dersin?

bundan sonrası biz alacak arkadaşlara kalmış - sorular biraz fazla geldi galiba ama eminim bir çok arkadaşa yardımcı olacaktır.şimdiden teşekkürler...

• 1-adam iyi sallamış :) o ekran "align screen" ekranıdır, kalemi kalibre etmek için o çarpıların tam ortasına basman gerekir. ilk kez açıldığında yapılan bir ayardır.
    2-uygun fiyatlı mıdır bilmiyorum ama teknosa'larda pc gold'da vsde de var.
    3-tuşlarla kullanım sınırlı olacaktır, ama illa kalemle kullanacaksın diye de bir şey yok, ben bazen otobüste falan tırnak ucuyla da kontrol ediyorum. kalem şart değil, dokunmak şart kısaca.
    4-şimdilik sorun yok, çünkü windows mobile 2003 en güncel işletim sistemi ama 1-1.5 sene sonra belli bir takım yazılımları çalıştırmayabilir (yavaş yavaş WM2005 yerleştiğinde)
  • ben yeni üyeyim burası süper bence helal olsun valla bende casper hand office kullanıcısyım yaklaşık 4 aydır kullanıyorum& ve bu tarz şeyleri hiç araştırmamıştım aletim çok sadeydi bu gece den itibaren şekillenmeye başladı herkeze ayrı ayrı tşkk....

sedat
  • Oyun konusunda pek sıkıntı yok, pek çok ünlü oyunun pocket pc için sürümleri var. ben need for speed ve age of empires denedim ikisi de sorunsuz çalıştı. ama böyle karmaşık oyunları kalemsiz oynamak pek mümkün değil. o da (özellikle need for speed de) ekranda çizik yapabilir. pdaler için ekranı koruyucu jelatinler satılıyor piyasada, onlardan aldım herkese tavsiye ediyorum, sonuçta cepte taşınan bir alet rahatlıkla çizilebilir ekran.

Ben sd wi-fi kart kullanan arkadaşlara pil performansını sormak istiyorum. wireless bağlantısı ne kadar pil tüketiyor? bir de sd gps aparatı kullanan kimse var mı? hoş türkiye için detaylı dijital harita bulmak zor ama yine de işe yarayabilir
  • + uygun fiyatlı almak isteyenlerwww.hepsiburada.com sitesinden alabilirler, havale ile alımlarda %3 ek indirim de yapılıyor. (1.013,02 YTL -http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepcasper )

+ O ilk açılımdaki ekran kalemi değil, dokunmatik ekranı kalibre eder, sonuçta kalem elektronik bi aksam barındırmıyor, tırnak da aynı işi görüyor.

+ Kalem yerine tırnağını azcık uzatıp kullanabilirsin:) Ayrıca cihazdaki tuşlara bazı programları atayarak daha rahat erişebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosch -- 19 Ocak 2006 19:35:50 >

• bu sürekli kitlenme olayının da nedenini buldum, ben programları sd-karta kaydediyordum, ve de günde 3-4 kere casper sapıtıyordu, şimdi flash hafızaya kaydediyorum, artık kitlenmiyor ama arada film seyrederken (sd-kartta kayıtlı) saçma sapan takılıp "dosya bulunamadı" diyor. Yine de günde bikaçkere kitlenmesinden iyidir.

Geçenlerde de kendi rekorumu kırdım, az kullanımla 3 gün kadar şarj etmeden gitti. Az kullanımdan kastım günde yaklaşık 20 dakika telefon konuşması, bikaç mesaj, her sabah 3er defa ötelenen alarm ve şarj olmasın inadıyla günde bir defa bluetooth üzerinden senkronizasyon.

Yanlız komiğime giden kendi sayfasında da up to 200 hour standby ibaresi, hadi hiç kullansak 4 gün gider belki de 200 saat de baya abartılı bir süre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosch -- 19 Ocak 2006 21:29:32 >
  • bt kulaklıkla kullanmak istiyorum bu mereti ama çok cins bişi bu ya.

her tel geldiğinde tel çalması haricinde birde bt ye bağlandığı için titriyor ben nerde konuşma bitene kadar titriyor birde bt deki düğme ile sesli arama yapamıyoruz mu ?

yarıdmlarınız için teşşkkürler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.