Şimdi Ara

CASPER HW1 WİFİ PROBLEMİ NE OLUR YARDIM EDİN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA CASPER HW1 MARKALI LAPTOPUMUN WİFİ TUŞUNA TIKLIYORUM HİÇBİR TÜRLÜ AÇILMIYOR FN+F2 DE OLMUYOR HER KOBNİASYONUNU DENEDİM YİNE OLMADI DRİVER SİLİNİ SANIRIM AMA BULAMADIM... WİRELESS ADAPTÖR ALSAM KABLOSUZ BAĞLANTI YAPABİLİR MİYİM ? YANİ WİFİNİN BOZUK OLMASI WİRELESS ADAPTÖRÜN ÇALIŞMASINI ENGELLER Mİ YADA BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ACİL YARDIM EDİN DELİ OLDUM VALLAHİ... :(

• quote:

Orijinalden alıntı: zordar80

ARKADAŞLAR MERHABA CASPER HW1 MARKALI LAPTOPUMUN WİFİ TUŞUNA TIKLIYORUM HİÇBİR TÜRLÜ AÇILMIYOR FN+F2 DE OLMUYOR HER KOBNİASYONUNU DENEDİM YİNE OLMADI DRİVER SİLİNİ SANIRIM AMA BULAMADIM... WİRELESS ADAPTÖR ALSAM KABLOSUZ BAĞLANTI YAPABİLİR MİYİM ? YANİ WİFİNİN BOZUK OLMASI WİRELESS ADAPTÖRÜN ÇALIŞMASINI ENGELLER Mİ YADA BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ACİL YARDIM EDİN DELİ OLDUM VALLAHİ... :(

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• Sağolun Ben zaten Üyeydim de eski kullanıcı adımı unuttum sürekli takip ediyorum forumu :)
    Şu sorunumu bir çözebilseydim
  • Sağ alt köşede wireless ikonu gözüküyor mu ?
    Veya aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcılarında sürücüsü gözüküyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi drıver kurun yüklü değil ise yüklü ise tekrar silip yeniden başlatın kurun
  • sağ alt köşede kablosuz görünmüyor kablosuz tuşunuda açamıyorum sürücüleri kaç kere kaldırdım da yükledim yine olmadı intel(r) pro/wireless 2200BG network connection da sarı ünlem işareti var kaldırıp güncel olanı yüklüyorumyine aynı işaret ne yapayım ne önerirsiniz teamwiewerdan bağlanabilecek varsa allah rızası için yardım etsin
  • arkadaşlar sorunu çözdüm. sorun wireless kartındaymış bilgisayarı arkadan açtım wireles kartını çıkartım üfledim temizledim taktım çalıştı. aynı sorunu yaşayanlar deneyebilir. yardımınız için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
     CASPER HW1 WİFİ PROBLEMİ NE OLUR YARDIM EDİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zordar80 -- 8 Kasım 2015; 17:21:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.