Şimdi Ara

Casper Klavye Bazı Tuşlar Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper f600 laptop kuşlanıyorum kasanın alt kısmında ortaya vidayı taktıktan sonra enter backspace gibi tuşlara basınca farklı harfleri spamlamaya başladı (dkcnc. $kfşdhd). Vidayı çıkardıktan sonra bu tuşları hiç görmemeye başladı.
    Bugün yeni üst kasa alıp taktım, başta tüm tuşlar çalışıyorken orta vidayı takınca yine aynı sorun başladı ve şuan tekrardan "s, delete, enter, backspace" gibi tuşları görmüyor.

• hocam taktığınız vida direk olarak klavyeye zarar veriyor vidayı takmayın muhtemelen yanlış vidayı takıyorsunuz. bir vida eksikken bir sorun yaşamazdınız açıkçası yazık olmuş tekrar değişim isteyecek muhtemelen çünkü genelde klavye tamiri mümkün olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

hocam taktığınız vida direk olarak klavyeye zarar veriyor vidayı takmayın muhtemelen yanlış vidayı takıyorsunuz. bir vida eksikken bir sorun yaşamazdınız açıkçası yazık olmuş tekrar değişim isteyecek muhtemelen çünkü genelde klavye tamiri mümkün olmuyor.
    Casper Klavye Bazı Tuşlar ÇalışmıyorCasper Klavye Bazı Tuşlar Çalışmıyor

Hemen etiketin altında olan vida yerinden kaynaklanıyor sorun. Diğer fotoğraftaki en uzun olan vidayı taktığımda oldu bu. Öncesinde oranın vidanın hangi tip olduğunu hatırlamıyorum. Standart yandaki kısa vidalardan mı takmam gerekiyor acaba. Uzun vida hddi tutan ksım için olabilir mi?

• p4l4mu72 kullanıcısına yanıt
    uzun vida problemleri başa bela bu konularda buradan yüzde yüz olarak doğru vida hangisi bilemem hocam bu yüzden vida takmanızı önermiyorum muhtemelen kısa olanı takmak gerekiyor ama emin değilim burdan yorum yapmak zor.
  • Hocam 1 sene geçmiş aradan fakat çözebildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bhirece

Hocam 1 sene geçmiş aradan fakat çözebildiniz mi?

Hocam siz sorunu cozevildiniz mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.