Şimdi Ara

Casper laptop almayın diyor herkez, cidden bu kadar kötümü? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben casper laptop aldım.1 hafta falan oldu ve hala en ufak kırılma bozulma ısınma vb. olayla karşılaşmadım.
    Laptop alırken çok dikkatli olmalısın yok şu kötü bu marka iyi diyerek olmaz. Her markanın iyi ürünü var kötü ürünü var.
    Alacağın malı kullananlarına sorcaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Böyle saçma bir ön yargı görmedim, içindeki özelliklere bakmadan: " Casper Dandik Alma " .
    Bu lafa sadece gülüyorum, tamamen ön yargı. Adamlar leptop'un içine casper ram, ekran kartı koymuyor.
    Aynı fiyatta olan casper ile hp'yi karşılaştırın derim, sırf ismi olduğundan insanlar alıyor ancak fiyat/performans olarak bakınca casper genellikle daha iyi oluyor.
    Tabii bu benim düşüncem, amacım tartışma yaratmak değil.

İyi forumlar.

hocam bende bir ara casper notebook kullandım ve tek diyeceğim casper almayın. i5 + atinin 1gb ekran kartı varken ets 2'nin ilk sürümünde (hd4000 de bile bu sürümde akıcı oynanabiliyor) anlamsız yere kasıyor. ikincisi tuğla gibi 2 saat oyun oynarken bile sıcaktan ve ağırlıktan ciddi şekilde yoruyor. birde taşırken bile gacır gucur esniyor ( casper curved notebook yapmış denebilir, iki köşeden tutunca ciddi şekilde bükülüyor) dvd sürücüsü ise hepten berbat disk okurken tangur tungur sesler çıkarıyor, touchpadi oldukça kötü, daha yazmama gerek varmı?

Not: amacım markayı kötülemek değil. kendi gözlemlerim.

• Elimde rowenta 2000 watt pro sac kurutma makınası var.Casper ın sogutucusundan gelen hava daha sıcak.O fan ızgarası nasıl erımıyor anlamıyorum.
  • Yedek parçasını bulamazsın, alınmaz

• Casper özellik olarak geriden geliyor hep.
    Ya işlemci eski nesil
    Ya Ddr5 varken ddr 4 kullaniyor
    Yada pil kapasitesi çok düşük.
    Diyelim mükemmel model var

Asus
    Dell
    Lenovo
    Msi
    Den pahalı olamaz olmamalı!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25.000-35.000 param varsa
    Eğer o fiyata
    Asus
    Lenovo
    Dell
    Msi güzel modeli varsa Niye, Neden Casper alayım?
    Casper dediğimiz marka Taksitle esya veren
    Evkur -Evdiz vb.. insanların kredi kartı olmadan 20.000 lik ürünü 35.000 aldığı marka ayda 2500 taksitle 12 ay diyor oysa nakit mağaza fiyatı 20.000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.