Şimdi Ara

CASPER LAPTOP MAVİ EKRAN HATASI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; 2012 Ağustosu'nda aldığım, 2 yıl garantili Casper marka bir laptop'ım var.
    Bu yılın nisan ayına kadar ufak tefek sorunlar dışında bana pek bir bir sorun çıkarmadı.
    2-3 ay önce; bazı ciddi sorunlarla karşılaştım. (sık sık mavi ekran verip kendini yeniden başlatması, güncelleştirmeleri hata kodu verip yapmaması, Chrome'un sık sık çökmesi, ekranda kare kare veya çizgi çizgi şekiller oluşması...)
    Hatta bu sorunları yine bu sitede paylaşmıştım:http://forum.donanimhab...615/f_//tm.htm#90323615
    O zamanlar bir çözüm bulamamıştım, mecburen format atmaya karar verdim.
    Bir süre bilgisayarla ilgilenemeyecek olduğumdan format atmak bu aya kaldı.
    İki kez format atmaya çalıştım, biri başarılı oldu, diğerinde hata kodu verdi. (0*80070570)
    Başarılı olan format denememde bilgisayar yine aynı sorunları vermeye devam etti.
    Ben de en son çare olarak PC'yi aldığım yere TEKNOSA'ya götürdüm; bana servise verirsem bilgisayarın İstanbul'a gönderileceğini, 25-30 gün sonra elime geçeceğini, bunun yerine bulunduğum şehirdeki Casper servisine götürebileceğimi söylediler.
    Benim de bilgisayara tam da bu dönemlerde ihtiyacım olduğundan bilgisayarı Pazartesi günü Casper servisine götürdüm, onlara en ince ayrıntısına kadar sorunu anlattım.
    Tabii ki dinlemedi bile! Dün de gidip bilgisayarı aldım. Beklediğim gibi yaptıkları tek şey bilgisayara format atmak olmuş, aynı sorunlar yine devam ediyor.
    Üstüne bir de 40 TL istedi; dedim siz Casper servisi değil misiniz, garanti sürem devam ediyor? Duruma hakim olduğumu anlayınca istemedi tabii daha.
    Şimdi içimden bir ses bana, TEKNOSA'nın servisine versem dahi sorunu çözemeyeceklerini söylüyor, üstüne üstlük bir ayım da çöpe gidecek.
    Şimdi ben ne yapayım, bana ne öneriyorsunuz???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.