Şimdi Ara

casper laptop siyah erkan sorunu açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben geçen gün win7 den win10 a geçirdi laptopu hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarı geçirdikten sonra işimi bitirdim kapattım bilgisayarı ertisi gün açma tuşuna basınca siyah ekran sol üstte hani yazı yazcak gibi durur animasyona var ya öyle bi görüntü geldi sadece sonra bios ayalarında sorun olabilceğini düşündüm. Bir sürü sorun çözme şekli gördüm denedim denedim olmadı ingilizce yazdım sorunu gene bulamadım benim gibi böyle sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. Bu arada bilgisayarda önemli yazılar var onları kurtarmak için bu kadar uğraşıyorum

• erman9090 kullanıcısına yanıt
    Cihazı power tusuyla birkaç defa aç kapat otomatik onarmaya geçer. Oradan gelişmiş seçeneklerden sistem geri yükleme yaparak kurtarma sağlayabilirsin. Olmazsa win10lü bir makineden başlangıç usb flash belleği oluştur. Onu denetim masası kurtarma kurtarma sürücüsü oluştur tıkla biraz bekledikten sonra kurtarma sürücüsü oluştur ekranı gelir. Orada sistem dosyalarını kurtarma sürücüsüne yedekle tiki işaretlidir. Kaldırman gerekir. Sonra flash belleği takıp ileri de bir kaç dk sonra bittikten sonra bilgisayarı flash bellekle başlat. Kurtarma gelişmiş seçenekleri bu şekilde de görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.