Şimdi Ara

Casper M600 - Benq Simens p50 - imate pda2k SİZCE HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Casper, benq simens ve İmate PDA2K arasında kararsız kaldım. Hangisini almamı ve bu iki modelin eksikği varsa lütfen beni bilgilendirirmisiniz.
    Bu modellerin sarj süreleri
    Wi-fi performansları
    avantajları ve dezavantajları
    görünüşü
    kullanım kolaylığı

hakkında kullanan arkadaşlar bir zahmet yardımcı olsun.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_soylu -- 30 Ağustos 2006; 11:19:25 >

• Ben benq p-50 kullanıyorum.Fiyat/Performans olarak bulabileceğin belkide en iyi cihaz gps hariç herşey var.Şarj problemi her makinada vardır wi-fi kullanımıda şarjı yer.Hepsinin bir arada olmasının yanı sıra msjlaşan birisi isen qwerty klavye gerçekten iyi bir avantaj ama çok telefon konuşması yapıyorsan (uzun konuşma değil sık sık arama) telefona geçiş arama arama sonlandırmada biraz ağır.Ama ben genel olarak memnunum...Umarım senin içinde hayırlısı olur.Şimdiden ne alırsan güle güle kullan kardeş...
  • Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Fakat p50 tip olarak hoşuma gitmedi telefonun ortasında 39 tane minnacık tuş hoş değil ama yinede kararsızım işte. casper iyimi bilmiyorum ama bir kaç kullanala konuşsam casper olabilir. Kullanan varsan lütfen yardımcı olsun
  • Yalnız o minik bi sürü düğme tek elle mesaj yazmanı sağlıyor aklında bulunsun kardeş sanal klavyede iki elin dolu oluyor ve bazen ekran ayarı kayınca doğru harfe bi türlü basamıyorsun...Ben bildiğimi söyliyeyim kardeş hiç diğilse nelerle karşılaşabileceğini bilirsin...
  • tabiki m600. Bikere wm2005 var. Kafadan bu yeter...
  • ama diğer pda ler de pekala wm2005 e update edilebilir edit: kandiliniz mübarek olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ur2cool -- 7 Eylül 2006; 21:23:21 >
  • ben pda2k kullandım ve şimdi p50 kullanıyorum. pda2k yı temiz ve türkiyeden alınma bulman sanırım zor . ve çabuk çiziliyor ve telefon olarak kullanmak istersen p50 daha avantajlı. wm2005 e gelince hem ilerde yükselte bilirsin ama şu anda wm2005 de çalışan program bulman biraz daha zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ur2cool

ama diğer pda ler de pekala wm2005 e update edilebilir edit: kandiliniz mübarek olsun

PDA2k için WM 5.0 romlar var ama ne kadar stabil oldukları tartışılır. P50 için ise WM 5.0 imkansız arkadaşlar, hiç umut etmeyin. WM 5.0 için ROM hafızası minimum 128 MB olması gerekiyor, P50 de ROM 64 MB....
  • doğrudur zaten bende genelleme yapmıştım...
  • mpx200 e wm2005 krulabiliyor p50 yemi kurulamıyor şaşırtıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.