Bildirim
benq P51 kullananlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hepsiburada herkese yaptı galiba bu indirimi :D ama nerdeyse p50 ile aynı fiyata gelior -
Bana da indirim maili geldi. Artık alınası bir fiyata gelmiş oldu, değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: corona.effect
hepsiburada herkese yaptı galiba bu indirimi :D ama nerdeyse p50 ile aynı fiyata gelior
Pek incelememiştim ama gps ve wireless desteği ile alınası bir alet sanırsam? -
özellikleri çok çok iyi görünüyor, hele de bu fiyata. Ama benim anladığım çok az satmış. Türkiyede de, yabancı forumlarda da çok az yorum var. Tecrübesi olanlar işlevleri ile ilgili bilgi verirse bence kaçırılmaz fırsat. 2. el fiyatlarından düşük! -
Siparişi verdim gitti. Ama ürün açıklamasında 3 günde kargoya verilir (mal stokta varsa bunu yazıyorlar) yazıyorken,quote:
Orijinalden alıntı: ssungurlu
özellikleri çok çok iyi görünüyor, hele de bu fiyata. Ama benim anladığım çok az satmış. Türkiyede de, yabancı forumlarda da çok az yorum var. Tecrübesi olanlar işlevleri ile ilgili bilgi verirse bence kaçırılmaz fırsat. 2. el fiyatlarından düşük!
sipariş detayında tedarik sürecinde diyor. Umarım stokta olmayan mal için oyalama kampanyası değildir. Salı gününe
kadar kargoya verildiği bilgisini göremezsem siparişi iptal edeceğim. -
sadece aize ozel indirim konusunun da ayak oldugu anlasıldı boylecequote:
Orijinalden alıntı: Özcan.
Siparişi verdim gitti. Ama ürün açıklamasında 3 günde kargoya verilir (mal stokta varsa bunu yazıyorlar) yazıyorken,
sipariş detayında tedarik sürecinde diyor. Umarım stokta olmayan mal için oyalama kampanyası değildir. Salı gününe
kadar kargoya verildiği bilgisini göremezsem siparişi iptal edeceğim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzz
sadece aize ozel indirim konusunun da ayak oldugu anlasıldı boylece
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozzzz
Valla öyle, ama yinede özelliklerine göre güzel bir fiyat. Keşke daha önceden almış birisi evet alın değer dese.
-
sanki oyun oynuyor hepsiburada benle pda almaya karar verdim 10 gun kadar once. ilk eten m600+ da karar kıldım. 2 gun once siparis verdim. dun hp rw6815 kampanyasını gordum 650 ytl ye. hemen eten i iptal ettim hp yi sipariş ettim. bugun benq yu gorunce hemen hp yi iptal ettim benq p 51 e dondum. en onemli etken gps ve a2dp yani stereo bluetooth muzik dinleme destegi idi. ama su anda da "ulan yoksa" demeye basladım. sık sık kitleniyor demeleri ve ozellikle de bi yerde okudugum pilin %50 den asagı inince telefon ozelliginin iptal olması durumu midemi bulandırdı.quote:
Orijinalden alıntı: gaziarenaquote:
Valla öyle, ama yinede özelliklerine göre güzel bir fiyat. Keşke daha önceden almış birisi evet alın değer dese.
Alıntıları Göster
yok mu bu aleti kullanan birileri. nette yapılmıs bi testini bil bulamadım.
-
ozzzz ayni dertten müzdaribiz:)bende 650 ytl hp niyet etmiştim ama şu anda %50 indirim ile p51e takıldım.kararsız kaldım..p51 kullanan yokmu forumda...quote:
sanki oyun oynuyor hepsiburada benle pda almaya karar verdim 10 gun kadar once. ilk eten m600+ da karar kıldım. 2 gun once siparis verdim. dun hp rw6815 kampanyasını gordum 650 ytl ye. hemen eten i iptal ettim hp yi sipariş ettim. bugun benq yu gorunce hemen hp yi iptal ettim benq p 51 e dondum. en onemli etken gps ve a2dp yani stereo bluetooth muzik dinleme destegi idi. ama su anda da "ulan yoksa" demeye basladım. sık sık kitleniyor demeleri ve ozellikle de bi yerde okudugum pilin %50 den asagı inince telefon ozelliginin iptal olması durumu midemi bulandırdı.
yok mu bu aleti kullanan birileri. nette yapılmıs bi testini bil bulamadım.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekinoks17
ozzzz ayni dertten müzdaribiz:)bende 650 ytl hp niyet etmiştim ama şu anda %50 indirim ile p51e takıldım.kararsız kaldım..p51 kullanan yokmu forumda...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ekinoks17
ozzzz ayni dertten müzdaribiz:)bende 650 ytl hp niyet etmiştim ama şu anda %50 indirim ile p51e takıldım.kararsız kaldım..p51 kullanan yokmu forumda...
gorunurde 150 lira az verip +klavye (boyut pek onemli degil benim icin) +a2dp destekli bluetooth +sd card girişi (ki mini sd kart almama gerek kalmadı hertarafım sd kart) ve tabiki +gps alacagız ama ucuz etin yahnisi olmasından korkuyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzzquote:
gorunurde 150 lira az verip +klavye (boyut pek onemli degil benim icin) +a2dp destekli bluetooth +sd card girişi (ki mini sd kart almama gerek kalmadı hertarafım sd kart) ve tabiki +gps alacagız ama ucuz etin yahnisi olmasından korkuyorum
Alıntıları Gösterquote:
adamlar bu fırsatı tüm kullanıcılarına önermişler!nasıl bize özelse artık.
bir kaç yerde okuduğuma göre kısa bir süre içinde normal satış fiyatı bu civarlarda olacak diye konuşuluyor..
bir süre daha bekleyip alan arkadaşların telefon izlenimleri doğrultusunda karar vereceğim.
nasıl olsa hepsiburadanın yaptığı teklif 09/01/2008 tarihine kadar geçerli..
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekinoks17quote:
bir kaç yerde okuduğuma göre kısa bir süre içinde normal satış fiyatı bu civarlarda olacak diye konuşuluyor..
bir süre daha bekleyip alan arkadaşların telefon izlenimleri doğrultusunda karar vereceğim.
Alıntıları Gösterquote:
quote:
o zaman da 650 ye hp kacacak ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzzquote:
quote:
Alıntıları Gösterquote:
ne yapalım sağlık olsun şu anda sxg75 kullanıyorum benim gönlüm p51den yana
bu arada p51 hepsiburadada en çok satılan pda lar içinde 3 sıraya yerleşmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoks17 -- 28 Aralık 2007; 19:52:50 >
-
arkadaşlar el71 kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ekinoks17quote:
ne yapalım sağlık olsun şu anda sxg75 kullanıyorum benim gönlüm p51den yana
bu arada p51 hepsiburadada en çok satılan pda lar içinde 3 sıraya yerleşmiş
Alıntıları Göster
şu an için hiç bir ben q ürününün alınmasını tavsiye etmem. çok çiddi servis sorunları var. şirketin siemens sonrasında benq siemen ve son olarak benq olarak bi kaç defa battı çıktı. servise giden 3 aydan önce gelmiyor ya da garip garip muadil ürünler geliyor diye duyuyorum.
-
son karar hp de karar kıldım ufak kibar daha telefonumsu ve dahi guvenilir diye. yine de gozum bu baslıkta olacak p 51 mi alsaydım diye dusunmek icin.quote:
Orijinalden alıntı: ustunh
arkadaşlar el71 kullanıyorum.
şu an için hiç bir ben q ürününün alınmasını tavsiye etmem. çok çiddi servis sorunları var. şirketin siemens sonrasında benq siemen ve son olarak benq olarak bi kaç defa battı çıktı. servise giden 3 aydan önce gelmiyor ya da garip garip muadil ürünler geliyor diye duyuyorum.
Alıntıları Göster
-
p51 kullanan hiç mi yok, bu kadar mı az sattı bu alet?quote:
son karar hp de karar kıldım ufak kibar daha telefonumsu ve dahi guvenilir diye. yine de gozum bu baslıkta olacak p 51 mi alsaydım diye dusunmek icin.
Alıntıları Göster -
az sattı ki fiyatı bu şekilde düştü... Satış olmazsa , adamlar zararına satar , gayet normalquote:
Orijinalden alıntı: ssungurlu
p51 kullanan hiç mi yok, bu kadar mı az sattı bu alet?
Alıntıları Göster -
Bende diyorum bana özel indirim yapmışlar oh ne güzel.Oysa düzmeceymiş bi ara alıp satmayı düşündüm ama anladımki elimde kalıcakmıs.İhtiyacım da yok üstelik...quote:
Orijinalden alıntı: webelectronics
az sattı ki fiyatı bu şekilde düştü... Satış olmazsa , adamlar zararına satar , gayet normal
Alıntıları Göster -
hepsiburada banada özel indirim yapmiş. güya bana özelmiş. var bunda bir iş.quote:
Orijinalden alıntı: .:ER_JaNN:.
Bende diyorum bana özel indirim yapmışlar oh ne güzel.Oysa düzmeceymiş bi ara alıp satmayı düşündüm ama anladımki elimde kalıcakmıs.İhtiyacım da yok üstelik...
Alıntıları Göster -
birşey soracağım bu indirim bende tanımlı değil tanımlı olan arkadaşlar daha önce 1 kez olsun alışveriş yapan kişiler mi acabaquote:
Orijinalden alıntı: kullanici01
hepsiburada banada özel indirim yapmiş. güya bana özelmiş. var bunda bir iş.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bağlı cihaz usb"den şarj oluyor nasıl kapatılır
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- evde telefon ekranı yapıştırma
- tablette soru çözme programı
- en iyi tablet
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X