arkadaslar ben cuma siparis ettim cumartesi geldi..ilk defa bu tarz bi telefon kullaniyorum ama ben memnun kaldim..
biz bilen birilerini bulana kadar hepsiburada.com da cuma sabah süper hızlı göderi'de olan alet "geçici süre temin edilememektedir"e girdi. Başlığı toptan silebiliriz
hepsiburada stokları tüketti yeni yılda tekrar stoklara girecektir..neticede p51 satışına yeni başlandı..
Bence elinde çok az stok vardı ve bunlardan kurtulmak için indirim yapmak yerine kişiye özel teklifler gönderdi ve stokları çok hızlı bir şekilde eritti.
Tabi aslında bu yapılan olay, bu cihazlardan kurtulmak anlamına gelmez zira bu cihazlar arıza verdiğinde müşterinin ilk muhatap alacağı hepsi burada . com dur.
Ben eğer PPC almayı düşünen birisi olsaydım alırmıydım? Evet böyle bir fırsatı kaçırmazdım.
Yılbaşından sonra gelir mi? %20 şans veriyorum, yani %80 gelmez diyorum. Stoklar bitti. Perde kapandı.
hepsi burada . com un yaptığı bu hareket doğrumuydu, kişisine göre değişir, kişisel tercihim normal olduğudur. internet sitelerinde fiyatını düşük gösterip ürünü stoklarında olmadığını yazan ciddi firmalar var.
P51 iyi bir cihaz mıdır? fiyatına göre ve özelliklerine göre iyi, boyutuna göre kötü, gerek Türk gerekse yabancı forumlardaki açıklamalara göre ortalamanın altında(yani iyi değil ama yerden yere vurulacak bir cihazda değil) bir cihazdır.
Ucuz etten yahni olmaz ama başka bir çok yemek yapılır ve yenir.
Afiyet olsun
slm arkadaslar bende hepsiburadanın indiriminden yararlanarak aldım telefonu bu gün kargo geldi hevesle hemen açayım dedim aleti malum kurcalıyacaz ya sarjı yoktu sanırım kapandı ve sarja taktım 8 saat sarjda kaldı
tam 8 saat elimi sürmeden sabırsızlıkla bekledim alet ilk sarjını doldurduktan sonra sarjda iken bi acayım dedim normal acıldı sonra kapattım ve simkart takıp öyle acayım dedim tel acıldı ama ekran ısıgı sönük idi alla alla dedim
ve sarja bagladım o hali ile ekran ışıgı geldi şu anda alet şarja takılı iken her şeyi normal calısıo ama kapanmıor kapat tusuna basınca uyku moduna gecio ne kadar basılı tutarsam tutayım ????
vede sarj ına takılı olmadıgı zaman ekran aydınlatması yanmıo ne yapsam acaba die düsünüorum acaba benmi yanlıs bi sey yapıorum die klavuzu nu kurcalıorum su anda
ne etsem acaba önümde 5 gün var geri iade etmek icin .....!
wm 6 yı yüklesem sorun düzelirmi hem nasıl version yükseltebeiliriz bilen biri izah ederse ii olacak bizim gibi pda cahilleri icin :)
YARDIMLARINIZI BEKLİORUM ARKADASLAR
geri vereceksen haber verde ben sipariş vereyim alayım. bende denerim arızlaı ise veririz geri
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
geri vereceksen haber verde ben sipariş vereyim alayım. bende denerim arızlaı ise veririz geri
ÇÖZDÜM SORUNU ....!
Bende indirimden yararlanıp aldım. İyikide aldım gün boyu wi-fi ile nette skype de ve msn de idim harika bir alet takılma yok donma yok hızı çok iyi. 1 ay önce aldığım 17" hp dv9500 notebook u gerimi versem acama alamayan arkadaşlara başınız sağ olsun diyorum. iyikide formu dikkate alıp almamazlık etmedim.
bu da bana kapak olur
quote:
Orjinalden alıntı: senturk041
Bende indirimden yararlanıp aldım. İyikide aldım gün boyu wi-fi ile nette skype de ve msn de idim harika bir alet takılma yok donma yok hızı çok iyi. 1 ay önce aldığım 17" hp dv9500 notebook u gerimi versem acama alamayan arkadaşlara başınız sağ olsun diyorum. iyikide formu dikkate alıp almamazlık etmedim.
hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım.bazen forum yazılarını dikkate almamakta gerekli bunuda öğrenmiş oldukama biraz geç oldu stoklar tükendi
kimseyi dikkate alacağım yoktu 500 ytl p51. sonrasında 7 gün içinde iade hakkınızda var ne diye birilerini dinliyim ki. ben nasıl farketmedim maili ya.
arkadaşlar cihaz elime geçti yalnız wifi ile bağlantı yapamıyorum.Ağları buluyor kullanılabilir diyor connectde oluyor ama explorer da sayfa açarken.Bağlanamıyor baloncuğu altında GECERLİ BAĞLANTI AYARALARIYLA BAĞLANAMIYOR.BAĞLANTI AYARLARINIZ DEĞİŞTİRMEK İÇİN AYARLARI İŞARETLEYİN DİYOR.ne gibi bir işlem önerirsiniz ilk aldığınızda ne yapınız ayar olarak.
hepsiburada ya mail attım dün p51 stoklara girecekmi die cevap gelmedi bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: smilo
arkadaşlar cihaz elime geçti yalnız wifi ile bağlantı yapamıyorum.Ağları buluyor kullanılabilir diyor connectde oluyor ama explorer da sayfa açarken.Bağlanamıyor baloncuğu altında GECERLİ BAĞLANTI AYARALARIYLA BAĞLANAMIYOR.BAĞLANTI AYARLARINIZ DEĞİŞTİRMEK İÇİN AYARLARI İŞARETLEYİN DİYOR.ne gibi bir işlem önerirsiniz ilk aldığınızda ne yapınız ayar olarak.
geri vermeni öneririm ?
ağ şifresini girdin mi ? şifreli ağlarda bağğlantı sağlanır ama işlem yapılamaz.
bi gelsede bizde alsak ya. hala kendime kızıyorum nası görmedim bana gelen maili diye
senturk041,nantenami,drserkarakus kısaca p51 kullanan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz?en çok merak ettiğim şarz durumu nasıl?
bügün hepsi buradada p50 indiriminin son günü
belki p50 nin satışını kesmemek için stokta görünmüyor p51.
umarım yarın 500 ytl den p51 satışına başlarlarda nasipleniriz....
Eskiden dizüstü bilgisayarlar çok pahalı olması ve masaüstü bilgisyarlara göre düşük performansta olmasından dolayı pek tercih edilmezdi, ama artık masaüstü bilgisayarlara pek bakan yok(en azından benim etrafımda).
Aynı şekilde cep bilgisayarları da ucuzladı ve Türkçe yazılımlıları piyasaya çıktı. Artık insanlar milyarık cep telefonları yerine birkaç yüz YTL ye çok daha uygun fiyatlı cep bilgisayarlarına bakacak. SMS bitecek ve e-posta ile çok daha ucuza yazılı ve resimli mesaj gönderebileceğiz. Hatta artık sadece ulaştı raporu değil, okundu raporu da alabileceğiz.
hepsiburada, indirimleri geri mi çekti? artık görünmüyorlar sayfada?
arkadaşlar cihaz elime geçti yalnız wifi ile bağlantı yapamıyorum.Ağları buluyor kullanılabilir diyor connectde oluyor ama explorer da sayfa açarken.Bağlanamıyor baloncuğu altında GECERLİ BAĞLANTI AYARALARIYLA BAĞLANAMIYOR.BAĞLANTI AYARLARINIZ DEĞİŞTİRMEK İÇİN AYARLARI İŞARETLEYİN DİYOR.ne gibi bir işlem önerirsiniz ilk aldığınızda ne yapınız ayar olarak
şarj eğer bütün gün telefonla oynarsanız 1 gün gidiyor...
Bu kadar büyük bir alette şarj probleminin olmaması mucize olurdu. Donma sorunu yok. 2 GB hafıza kartı takınca çok şık duruyor.