Şimdi Ara

benq P51 kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mishkin

şarj eğer bütün gün telefonla oynarsanız 1 gün gidiyor...

Bu kadar büyük bir alette şarj probleminin olmaması mucize olurdu. Donma sorunu yok. 2 GB hafıza kartı takınca çok şık duruyor.

Bilg.

tüm gün telefon ile oynayarak 1 gün şarz normaldir tabiki.birde bataryası yarım şarzdan aşağıya düşünce wifi bağlantısında bir sorun oluyormu?

teşekkürler.
  • pilin gitmesi önemli değil bi alabilsek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

pilin gitmesi önemli değil bi alabilsek :)

gg sitesinde 570ytl p51 i açık arttırma ile kazandım satıcı onay verdi sonra satmaktan vazgeçti
    hepsiburada nın teklifini kabul etmedik iş yaptık
  • Arkadaşlar ben aldıktan sonra stoklarda yok yazmaya başladı...)
    Bu fiyata piyasanın en iyisi.
    Yavaş yavaş yazılım yüklüyorum.
    Wifi, bluetoth,eksplorer,tel vb gayet iyi çalışıyor..
    Sadece uygun GPS yazılımı bulamadımm.
    Bilgisi olan olursa sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: varmi

Arkadaşlar ben aldıktan sonra stoklarda yok yazmaya başladı...)
    Bu fiyata piyasanın en iyisi.
    Yavaş yavaş yazılım yüklüyorum.
    Wifi, bluetoth,eksplorer,tel vb gayet iyi çalışıyor..
    Sadece uygun GPS yazılımı bulamadımm.
    Bilgisi olan olursa sevinirim....

buradaki yazılımı denedinmi..

http://forum.donanimhaber.com/m_18685888/mpage_1/key_igo/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoks17 -- 9 Ocak 2008; 12:06:09 >

• Bir yıldır gps+wifi destekleyen PDA almaya niyetim vardı ve P535 forumunu takip ediyordum.
    Hepsiburada'nın indirim mesajının üzerine balıklama atladım. 10 gündür cihazı kullanıyorum.
    Bir hafta değişik tonlarca program kurup kaldırdım, PDA kullanmayı öğrendim. Cihazda hiçbir
    problem yok maşallah. Üç gün önce de Türkçe WM6'ya yükselttim cihazı, çok çok güzel oldu.
    İyi ki almışım.

Navigasyon programları açık alanda mükemmel çalışıyor. Wifi mis gibi bağlanıyor. Bir de tüm
    komşuların wifi'leri şifreli olmasa güzel olurdu ya neyse :) Hangi programdı unuttum, ie7'deki
    gibi tabbed browsing imkanı veriyor. Opera da gayet kullanışlı. P535'ten fazla olarak klavyesinin
    olması çok iyi. Ayrıca mini ya da micro değil, babalar gibi SD/SDHC/SDIO yuvası var. Boştaki
    1GB kartımı taktım, kullanıyorum. SDIO portunu kullanan akla gelen gelmeyen her tür cihazı
    kullanabiliriz.

Burası da artık P51'in forumu olsun bari. Hepimize hayırlı olsun.

• Arkadaslar teli alalı 2 hafta oldu bende hepsiburada.com dan almıstım. Bu fiyata bu ozelikler gercekten harika, hepsiburada puanı ile yaklasık 30 ytllik puan verdi, kredi kartı puanımla bana 450 ytl ye gelmis oldu
    Ozelliklere gelince aletı kapamak biraz ilginc! acma kapama tusuna basınca kapalı gorunuyo ama tel ozellikleri acık oluyo! sanırım diger bütün özellikleri kapatıyor ama tel acık oluyor, yani sms veya cagrıda acıkmıs gibi kullanılabiliyor. Tusa basılı tutunca ise ekran ısıgını kapatıyor..
    Gps acık alanda gayet iyi calısıyor fakat acınca beklemek lazım biraz, igo kullanıyorum suan gayet memnunum..
    Batarya ortalama 1 gun yetiyor ama kurcalıyoruz tabi baya.. Batarya %30 a dusunce uyarı mesajı geliyor, kimi arkadaşlar batarya düsükken bazı özellikler kullanılmıyo yazmıs fakat suan %28 bataryam ve hem tel hem gps calısıyor, hemde wi-fi aracılıgıyla internete girebiliyorum..
    Flaslı kamerası, sesi yeterli düzeyde, dokunmatik ekranı ve klavyesi ile de gayet kullanışlı. ani üründen gayet memnunum
    Tek bir problemim var bazı arkadalarında basına gelmiş sanırım oda bi tiz sesi var! Ilk günler farketmedim o yüzden aldıgım zaman varmıydı bilemiyorum fakat artık rahatsız edici düzeyde nerdeyse, sessiz ortamda konusurken cok rahatsız ediyo cunku kulaklık kısmından geliyor ses.. nedenini arastırıp sürümü falan güncellemeyi deniyecegim bakalım olacakmı, ama olmadı yine kullanacagım garanti süresi dolmadanda servise veririz artık

• Birde biçok sitede denildigi gibimini sd değil normal sd kullanılabiliyor, hatta yuksek kapasite sdhc ve sdio destekliyo, boylece ilerde karasal yayınları bile bi kart takarak izleyebiliriz..
    Ayrıca birçok sitede kumanda özelligi var diyor fakat yok çünkü kızılötesi yok..
  • öyle böyle bizde bi p51 sahibi olduk ve bence oldukça güzel bir cihaz. ekran kalitesi bence kötü ama idare edilebilir. açıkçası asus p525 in ekranı daha iyiydi ama onda da gps yoktu
  • quote:

öyle böyle bizde bi p51 sahibi olduk ve bence oldukça güzel bir cihaz. ekran kalitesi bence kötü ama idare edilebilir. açıkçası asus p525 in ekranı daha iyiydi ama onda da gps yoktu

hayırlı olsun arkadaşım bende p51 niyet ettim ama nasip olmadı bir türlü.
    p51 i kaça alabildin sıfırmı?

bende gg sitesinden ikinci el I-MATE JASJAM aldım 710 ytlye satıcı ürünü kargoladı bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoks17 -- 12 Ocak 2008; 10:44:20 >
  • arkadaslar biliyorsunuz sarz sorunumuz var yedek batarya almak istiyorum, burada cok pahalı ebaydan almayı düsünüyorum. Hepsi p50 p51 uyumlu diyor fakat resimlerinde batarya disleri 4 tane görünüyor ama bizimki 6 disli! acaba diger 2 disi gps icin mi? aldıktan sonra sorun yasamayalım, bilgisi olan varmı acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekinoks17

quote:

öyle böyle bizde bi p51 sahibi olduk ve bence oldukça güzel bir cihaz. ekran kalitesi bence kötü ama idare edilebilir. açıkçası asus p525 in ekranı daha iyiydi ama onda da gps yoktu

bende gg sitesinden ikinci el I-MATE JASJAM aldım 710 ytlye satıcı ürünü kargoladı bakalım nasıl olacak.

ooo çok iyi almışsın. ben 550 ytl aldım adam 50 ytl kazandı. açıkçası memnunum cihazdan. ama senin cihaz daha iyi gibime geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: sonerkilic

arkadaslar biliyorsunuz sarz sorunumuz var yedek batarya almak istiyorum, burada cok pahalı ebaydan almayı düsünüyorum. Hepsi p50 p51 uyumlu diyor fakat resimlerinde batarya disleri 4 tane görünüyor ama bizimki 6 disli! acaba diger 2 disi gps icin mi? aldıktan sonra sorun yasamayalım, bilgisi olan varmı acaba..

alırsan haberimiz olsun ben bek anlamam ebay işlerinden. resim temsili herhangi bi resim olabilir. şayet p51 pili ise uygun olacaktır. ama p50 ve p51 in pili birebir uygun olmayabilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ekinoks17

quote:

ooo çok iyi almışsın. ben 550 ytl aldım adam 50 ytl kazandı. açıkçası memnunum cihazdan. ama senin cihaz daha iyi gibime geldi.

sende p51i iyi fiyata almışsın hayırlısı olsun.ben 570tl verdim genede sahip olamadım
    jasjam klavyeli birde görüntülü konuşma var fazla olarak - ise gps yok oda lazım değil zaten

• bende hastalık wifi gps kalvye olsun du. aldıkdan sonra anladım ki en iyi klavye sürekli açık olan klavye. aklımda toshiba g900 vardı ama artık yok bundan sonrada alırsam kalvye p51 deki gibi bişi alıcam.

senin makina geldimi. birde jasjamımn iyi yönü ona orjinal rom çıkar 2006 2007 filan bizimkine daha bişi çıkmaz
  • benim jasjam geldi ama ingilizceonu kurcalıyorum ilk etapta wifi denedim problemsiz bağlandı
    bu akşam türkçe dil yüklemeyi düşünüyorum ki daha rahat kurcalayayım

dün akşamdan beri baya hırpaladım makinayı msn vs program oyun kuruyorum.problemsiz şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoks17 -- 16 Ocak 2008; 12:24:25 >
  • arkadaşlar merhaba ;

bende hepsiburada.com'un pazarlama oyununa gelerek bende bir tane p51 aldım ve hemen gelmişti yılbaşından önce. 1-2 gün kullandım wi-fi falan çok iyi çalışıyor. tek problemim kilitleniyordu. akşam şarja koyuyordum sabah kilitlenmiş oluyordu. baktım olacak gibi değil. paketleyip geri gönderdim. sorunlarını bir bir yazdım. dün gelen bir mailde birebir değişim yapıldığı yeni bir tane gönderilmiş olduğuydu. Şunu söyliyebilirim telefondan çok memnun kaldım kilitlenme sorunu haricinde. Yarın yenisi gelecek inşallah.
    Bu konuda usta bir arkadaşım bilgisini bizimle paylaşabilirmi ? WM6 yükleyerek türkçe yapmak istiyorum nereden bulurum bu programı nasıl yüklerim ayrıca GPS özelliğinide kullanmak istiyorum bu telefona uygun GPS programı nerden bulurum nasıl yükleyebilirim. Böyle bir telefonu ilk defa kullanmıyorum ama özellikleri olarak ilk defa kullanıyorum diyebilirim. Bende daha önce nokia 9300 vardı gayet memnundum suya düşünceye kadar. Yardımlarınız bekliyorum. Teşekkürler...

• Merhaba

Navigasyon programı olarak ben i-go ve tomtom kullanıyorum i-go baya başarılı şimdide yeni haritayı indirip deneyeceğim.
    bakalım yeni yerler ve detaylar gelmişmi.

Bu arada P51 imi satmayı düşünüyorum.

http://www.sahibin den.com/3_aylik_gps_navigasyonlu_cep_bilgisayari_cok_temizWQQaXQQ6109891WQQpXQQdisplayitem?keyword=p51
  • hepsi burada da tekrar stoklarda indirimi bekliyoruz
  • Bgn için gene indirim yapmışlar son 6 ürün yazıyo....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.