Şimdi Ara

benq P51 kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
7.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 aydir P51 kullaniyorum.
    wi-fi: Bazi kablosuz yayin yapan yerlerde baglaniyor. Bazi yerlerde de baglaniyorum diyor ama bir turlu baglanmiyor.
    Sanirim modem/access point baglanti protokolu ayarlari ile ilgili henuz cozemedim.
    GPS: Cok yavas calisiyor, yani El GPS im ile kiyaslayinca pozisyona kilitlenmesi icin oldukca bir sure gerekiyor.
    Belki anten takilirsa sure kisalabilir.

Kulakliktan gelen tiz ses: LCD modul arizasi, garantiden serviste degistiler TIZ yok. :)

Benim yasadigim en buyuk sorun GPRS'den nete baglanabiliyorum, web sayfalarini gezebiliyorum ama MSN'e baglanamiyor... Gecici olarak baglanamadi veya telefon iyi cekmeyen yerdesiniz benzeri bir hata cikiyor.
    Servise gittim. Siemens BENQ'yu arayin dediler. Onlarca telefon konusmasindan sonra MSN'e baglanamayinca tekrar Basari Elkekt.'e gonderildim. Yazilim guncellemesi yaptilar. Gerci 1.09.01 idi benim ki tekrar 1.09.01 yuklediler...
    Sorun cozulmedi.....
    Su an cihazi test icin tekrar BASARI'ya yolladilar.Basarili olacaklarini sanmiyorum.

Benzer bir MSN sorunu yasayan varmi?

Not: BENQ P50 ile ayni telefon karti ve ayni kullanici ile msn'e baglanabiliyorum.
    Makinayi HARD RESET yapipta denedim olmadi...
    Windows live kurdum oda olmadi....

• Neogin wm6 ingilizce'yi yukleyince MSN calisdi... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poolss -- 5 Şubat 2008; 14:43:36 >
  • Elimde kampanyadan alınmış 2 tane p51 var. Eğer isterseniz mail ile iletişim kurabilirsiniz. Kutusu açılmamıştır. Ürün gittigidiyor üzerindede satıştadır.

tariktorun@gmail.com

05056565665(öğretmen hat)
  • gene düsmüs, 500ytl, hepsiburadada
  • hepsi burada yine indirime girmiş
    fakat aklıma takılan bu indirimdeki ürünler daha önceden problem çıkarıp iade edilen ürünler olabilirmi
    çünkü "Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı 846,61 YTL + KDV olacaktı" demesi ilginç yani.
  • dert etmeyin arkadaşım bitti
  • Arkadaşlar P50 bataryası P51' i kesinlikle çalıştırmıyor.Ben g.g. den aldım geri yolladım.Alırken satıcıya sordum, satıcı da bilmiyor, P51 'in 6 yuvası var P50' nin 4 yuvası var.Eğer Yüksek Kapasiteli Pil alırsanız buna dikkat edin.Şu ana kadar P51' in Yüksek Kapasiteli bataryası hiçbiryerde yoktu.Ebaydan baktım orada da yok.Ebaydaki satıcılarda P50/P51 diye satıyorlar.Hatta resimlerinde 4 yuva var.Ebaydaki satıcıların hepsine sordum,onlarda aynı telefon değil mi çalışması lazım diyorlar.Onlar bile bile bilmiyorlar.Ama neyseki
    bugün gittigidiyordan batarya aldığım kişi P51'in Yüksek Kapasiteli Bataryasını (2600mah) buldum diye mesaj atmış.Lazım mı yine diye.Allah Allah dedim.Hemen alırım dedim.Ben bir alayım bakayım gerçekten uyuyor mu?Eğer uyarsa size buradan cevap veririm.
  • arkadaşlar dün hepsiburada dan p51 im geldi. şarja taktık 8 saat geçtikten sonra da şarjı dolunca çıkardık. cihaz 1 kere açıldı, uğraşamadım hiç, bıraktım. akşam eve gelince açmaya çalıştım bir türlü açılmadı. napmam lazım? nolur bi yardım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: PalaKan

arkadaşlar dün hepsiburada dan p51 im geldi. şarja taktık 8 saat geçtikten sonra da şarjı dolunca çıkardık. cihaz 1 kere açıldı, uğraşamadım hiç, bıraktım. akşam eve gelince açmaya çalıştım bir türlü açılmadı. napmam lazım? nolur bi yardım :(

Yukarıdaki açma kapama düğmesi ile oyna.10 - 30 sn aralıklarıyla bas.Olmadı kitapçığını oku.
  • ARKADAŞLAR ELİMDE KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ HEPSİBURADAN YENİ ALDIĞIM P51 VAR. ÜRÜNÜ KULLANAMAYCAĞIM 550 YTL'NAKİTE SATMAK İSTİYORUM. İLGİLENENLER VARSA MESAJ ATSIN.
  • merhaba arkadaşlar bnm cihazımla ilgili bi problemim var P-51 WM5 yüklü IGO MY WAY 2006 plus yüklü cihazda ne yaptıysam yapayım GPS sinyali yok uyarısı alıyorum GPS verilerine baktığımda değerler 20 10 25 falan max 29 sorunum nedir acaba ?
  • bu telefonun ahize sesi çok düşük kalabalık bir ortamda telefonla konuşmak mümkün olmuyor. bunun ahize sesini yükseltme imkanımız var mı? en sonda ses ayarı ama nafile sessiz olması gerekiyor konuşacağın yer. oda her zaman mümkün değil. Nasıl yaparız bu işi?
  • 2. el temiz sadece tel özelliği kullanılıyor ,p 51 --- 350 liraya satlık, üründe hiçbir sorun yok,tek kusuru tuş takımının üzerinde hafif soyulma var ,başka çiziği kırığı yok ilgilenen varsa foto ekleyebilirim,...

saygılar...
  • GPS yapılandırmaya gir. orada bağlantı noktasını 4 olarak seç ve veri hızı 38400
    kolay gelsin

BenqP51 IGO 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonourKK -- 21 Şubat 2010; 15:25:08 >
  • konuyu hortlatacagım ama P51 kullananlar nasıldı memnunmuydu cihazdan?Ayrıca kulaksık ses ve kalitesi nasıldı?Şuan elimde SXG75 var kulaklıktan müzik dinlemeyi çok seviyorum ama yıprandı makina.Sırf kulaklık kalitesi için tekrar siemens almayı düşünüyorum acaba BENQ P51 nasıl bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.