Bildirim
casper mb50ii1 driver yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi driverlere ihtiyacın olduğunu yazarmısın ? -
hocam wireless driverı,ekran kartı driverı bide pci iletişim denetleyicisi aygıt yöneticisinde bunlar gözüküyo bu arada pc win7 64 bit -
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
hocam wireless driverı,ekran kartı driverı bide pci iletişim denetleyicisi aygıt yöneticisinde bunlar gözüküyo bu arada pc win7 64 bit
http://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=47A562996BD343338ABDA706247818BD&pcname=Casper+%2F+MB50II1+(Not+Applicable-+SKU%3A1234567890)+drivers
-
hocam vermişsin link sağolda bu linkten inenler farklı programla yüklemek istiyo denedim yüklemedide hata verdi -
Merhabalar,
mb50ii1 modeli için bu linkten "CMA" koduyla sunulan sürücüleri kullanmanı öneririm..
burada hem
windows 7 x86/x64
hem de
windows 8.1 x86/x64 sürücülerini bulabilirsin.. -
Merhabalar ;
bizim yiğen ucuza buldum diye casper MB50II1 almış ama netten bakayım dedim ne özelliklerine ulaşabildim neden ürün hakkında bilgi edinebildim ..
bilgisi olan buraya yorum veya özelliklerini yazabilirler mi..
Ekranı kırıkmış gitmiş bide ekranı yaptırmış 200 liraya . -
Merhabalar ;
bizim yiğen ucuza buldum diye casper MB50II1 almış ama netten bakayım dedim ne özelliklerine ulaşabildim neden ürün hakkında bilgi edinebildim ..
bilgisi olan buraya yorum veya özelliklerini yazabilirler mi..
Ekranı kırıkmış gitmiş bide ekranı yaptırmış 200 liraya .
100 LİRADA SATAN ADAM İSTİYORMUŞ ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpooll -- 29 Mayıs 2015; 13:11:22 > -
Başlat>Çalıştır> Dxdiag dan tam sistemin görünen adı ile arama yapmayın deyin çözüm olabilir. -
ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİSİ YARDIMCI OLSUN MB50II1 ANAKART MODELİM SON SÜRÜM BİOS GEREKİYOR AMA BULAMIYORUM LAPTOP CASPER
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- no bootable device insert boot disk and press any key
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- ctrl c çalışmıyor
- güvenlik bilgisi şu sisteme uygulanırken bir hata oluştu
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar otomatik kapatma
- ekran kartı resetleme
- telefonum şarj olmuyor
- oem açılımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X